یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین خوراکی‌ها برای سلامت چشم

    همه ما می‌دانیم که هویج برای سلامت چشم مفید است اما در این مطلب با منابع غذایی دیگری برای تقویت بینایی آشنا می‌شویم.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۲۶, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین خوراکی‌ها برای سلامت چشم

    سلامت چشم با سلامت کلی بدن ارتباط دارد. خوردن بیشتر میوه‌ها و سبزیجات از ما در برابر بیماری‌های چشم حفاظت می‌کند و سلامت کلی ما را بهبود می‌بخشد. مواد مغذی خاص و ویتامین‌هایی از قبیل اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین آ و سی و زینک همگی با کم کردن خطر بیماری‌های چشمی شایع از جمل آب مروارید مرتبط هستند.

    آیا شما برای حفظ سلامت چشم و بینایی‌تان مواد مغذی لازم را دریافت می‌کنید؟ پزشکان متخصص چشم توصیه می‌کنند رژیم غذایی حتما شامل غذاهای کاملی باشد که تقویت‌کننده‌ چشم باشند، مثلا مرکبات، سبزیجات پربرگِ حاوی مواد شیمیایی گیاهی، آجیل و دانه‌هایی که امگا ۳ دارند.

    بیایید با کمک چشم‌پزشکان نیکول باجیک، MD ، و فیبی لین، MD ، به‌علاوه جولیا زومپانو، متخصص تغذیه، فهرستی مناسب برای تقویت چشم آماده کنیم:

    تغذیه چگونه بر سلامت چشم تاثیر می گذارد؟
    با افزایش سن، احتمالاً متوجه تغییراتی در بینایی خود خواهید شد. به عنوان مثال، ممکن است خواندن متن کوچک یا مشاهده چیزها از نزدیک دشوارتر شود. دیدن در نور کم یا هنگام رانندگی در شب نیز اغلب چالش برانگیزتر می شود.

    فرسودگی ناشی از استرس اکسیداتیو در بدن شما باعث این زوال آهسته می شود. این یک فرآیند فوق‌العاده پیچیده است که در سطح مولکولی با رادیکال‌های آزاد (مشکلات‌زا) و آنتی‌اکسیدان‌ها (تثبیت‌کننده‌ها) اتفاق می‌افتد.

    دکتر باجیک توضیح می‌دهد: «اگر عدم تعادل با رادیکال‌های آزاد زیاد داشته باشید، بدن شما سریع‌تر فرسوده می‌شود و این فرسودگی شامل چشم‌های شما نیز می‌شود».

    بهترین غذاها برای سلامت چشم
    مطالعات نشان می دهد که تغذیه سالم می تواند پیشرفت مشکلات بینایی مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد. دکتر لین توصیه می کند رژیم مدیترانه ای را دنبال کنید، یک برنامه غذایی امتحان شده و واقعی که بر غذاهای کامل و چربی های سالم تمرکز دارد.

    غذایی که برای بینایی شما مفید است اغلب حاوی ویتامین ها و مواد مغذی زیر است:

    آنتی اکسیدان ها
    ویتامین A
    ویتامین C
    ویتامین E
    اسیدهای چرب امگا 3
    روی
    میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ
    میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ می توانند برای سلامت چشم بسیار مفید باشند.دلیل آن بتاکاروتن است، یک ماده مغذی رنگدانه ای که بسیار بیشتر از یک رنگ طبیعی غذایی است. دکتر لین خاطرنشان می کند که بدن شما بتاکاروتن را به ویتامین A تبدیل می کند، آنتی اکسیدانی که از شبکیه چشم محافظت می کند.

    دکتر باجیک می‌افزاید، ویتامین A همچنین به چشم‌های شما کمک می‌کند تا از خشکی چشم در امان بمانند.

    کمبود ویتامین A می تواند باعث خشکی دهان و منجر به کوری شود.

    مواد غذایی زیر توصیه می شود:

    سیب زمینی شیرین
    هویج
    کدو حلوایی
    طالبی
    زردآلو
    انبه
    مرکبات
    مرکبات سرشار از ویتامین C هستند و این ویتامین می تواند از چشم های شما محافظت کند.

    ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که از آسیب رساندن رادیکال های آزاد به چشم جلوگیری می کند. همچنین ممکن است در برابر مشکلات بینایی مانند آب مروارید (کدر شدن چشمان شما) و AMD محافظت کند.

    مواد غذایی سرشار از این ویتامین:

    پرتقال
    نارنگی
    گریپ فروت
    انواع لیمو

    سبزیجات سبز
    بسیاری از سبزیجات برگ دار و سایر سبزیجات سرشار از لوتئین و زآگزانتین، دو آنتی اکسیدان مهم برای سلامت چشم هستند.

    منابع خوب لوتئین و زآگزانتین عبارتند از:

    کلم پیچ
    کلم ساووی
    کاهو
    اسفناج
    کلم بروکسل
    کلم بروکلی
    نخود فرنگی
    توت ها
    توت ها سرشار از ویتامین های مختلف و آنتی اکسیدان های مفید برای سلامت چشم هستند. انواع توت های غنی از ویتامین های تقویت کننده بینایی و آنتی اکسیدان ها عبارتند از:

    بلوبری
    توت سیاه
    تمشک
    توت فرنگی

    ماهی
    وقتی نوبت به سلامت چشمان شما می رسد، امگا 3 هایی با منبع دریایی ممکن است خطر ابتلا به AMD را کاهش دهند. حتی گزارش‌های امیدوارکننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است به کاهش خشکی چشم کمک کند.

    اگر به دنبال افزایش امگا 3 در رژیم غذایی خود هستید، مصرف ماهی های زیر توصیه می شود:

    ماهی خال مخالی
    ماهی قزل آلا وحشی
    شاه ماهی
    ماهی تن آبی باله
    قزل آلای دریاچه ای
    آنچوی
    ماهی تن آلباکور
    ماهی سفید دریاچه (آب شیرین)
    ساردین
    لوبیا
    حبوبات مملو از روی هستند که باعث ایجاد رنگدانه محافظ چشم به نام ملانین می شود که شبکیه شما را سالم نگه می دارد. محققان می گویند افزودن روی به رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به AMD را کاهش دهد.

    لوبیاها و حبوباتی که سرشار از روی هستند عبارتند از:

    لوبیا سیاه
    لوبیا قرمز
    لوبیا سفید
    عدس
    نخود
    نخود سیاه چشم
    بادام زمینی (و کره بادام زمینی )
    آجیل و دانه ها
    آجیل و دانه ها ممکن است اندازه کوچکی داشته باشند، اما با توجه به سطوح امگا 3 و ویتامین E، فواید زیادی برای چشم های شما دارند. (فقط به اندازه وعده های غذایی توجه داشته باشید، زیرا آجیل و دانه ها نیز می توانند کالری بالایی داشته باشند.)

    آجیل و دانه های دوستدار بینایی عبارتند از:

    بادام
    بادام هندی
    دانه چیا
    دانه کتان
    تخمه آفتابگردان
    گردو
    تخم مرغ
    تخم مرغ منبع عالی ویتامین های A و E به علاوه آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین است و می تواند برای چشم های شما فوق العاده مقوی و مفید باشد.

    غذاهای مضر برای سلامت چشم
    بنابراین، چه چیزی را باید محدود کنید یا از خوردن اجتناب کنید تا چشمان خود را در حالت نوک بالا نگه دارید؟ در اینجا چند مورد است.

    گوشت های پر چرب: آنچه برای قلب شما مضر است برای چشمان شما نیز مضر است. گوشت‌ها و گوشت‌های فرآوری‌شده سرشار از چربی‌های اشباع‌شده مسدودکننده شریان‌ها می‌توانند رسوباتی را در زیر شبکیه شما بر جای بگذارند که باعث دژنراسیون ماکولا می‌شود.
    غذاهای پر سدیم: خوردن یک رژیم غذایی مملو از سدیم می تواند رگ های خونی چشم شما را ضعیف کند که در نهایت ممکن است به شبکیه شما آسیب برساند و بینایی شما را تحت تاثیر قرار دهد.
    غذاهای شیرین: قند خون بالا به طور مداوم می تواند به رگ های خونی چشم آسیب برساند. (به همین دلیل است که افراد مبتلا به دیابت دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به گلوکوم هستند).
    «غذاهای سفید» سرشار از کربوهیدرات: مصرف بیش از حد نان سفید و محصولات نان مانند نان شیرینی، وافل، کلوچه، بیسکویت و کراکر می تواند باعث افزایش قند خون شود که به مرور زمان بر بینایی شما تأثیر می گذارد.
    غذاهای سرخ شده: پر کردن بشقاب خود با غذاهای چرب از سرخ کن می تواند رادیکال های آزاد را در سیستم شما افزایش دهد که به AMD و سایر مشکلات چشمی کمک می کند.
    الکل: مطالعات نشان می دهد که مصرف الکل می تواند خطر ابتلا به آب مروارید و AMD را افزایش دهد .

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    منبع: سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهچشکسلامتسلامت چشمصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتهویجویتامین A
    پست قبلی

    قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد؛ هر کیلو آجیل چند؟

    پست بعدی

    ترکیب ماست با این مواد مساوی با بیماری است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید

    ترکیب ماست با این مواد مساوی با بیماری است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان

    پیش‌بینی افزایش صید تون ماهیان تا حدود ۳۲۰ هزار تن تا سال ۱۴۰۵

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟/ نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشخص هستیم

    دلیل نوسان قیمت پیاز چیست؟/ نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مشخص هستیم

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت جدید شیر خام ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.