شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهبود مشکلات گوارشی با مصرف میوه‌های طبیعی

    اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، شاید راه‌حل شما در انتخاب میوه‌های مناسب باشد. متخصص طب سنتی با معرفی میوه‌هایی که می‌توانند به بهبود سیستم گوارشی کمک کنند، راهکارهایی ساده و مؤثر برای سلامت دستگاه گوارش ارائه داده است. از سیب و به تا انجیر و آلوبخارا، هرکدام خواص ویژه‌ای دارند که در این مقاله به آن‌ها پرداخته‌ایم.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۹, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این میوه‌ها به جلوگیری از چاقی کمک می‌کنند

    بسیاری از افراد از مشکلات گوارشی مانند نفخ، یبوست، ترش کردن معده و سوءهاضمه رنج می‌برند. این مشکلات نه تنها کیفیت زندگی را کاهش می‌دهند بلکه می‌توانند منجر به مشکلات جدی‌تری شوند. در طب سنتی، استفاده از برخی میوه‌ها برای تقویت و بهبود سیستم گوارشی پیشنهاد شده است. مریم مقیمی، متخصص طب سنتی، در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح خواص میوه‌هایی که می‌توانند به درمان مشکلات گوارشی کمک کنند، پرداخته است.

    یکی از میوه‌های مهم در بهبود مشکلات گوارشی، سیب پاییزی است. به گفته دکتر مقیمی، سیب و به رسیده و شیرین در فصول سرد سال بسیار مفید هستند. این میوه‌ها با خواص قابض خود، به تسکین مشکلات گوارشی و تقویت معده کمک می‌کنند. همچنین، دکتر مقیمی توصیه می‌کند افرادی که مشکلات گوارشی دارند، باید از مصرف مرکبات با مزاج سرد پرهیز کنند چرا که این میوه‌ها می‌توانند باعث تشدید مشکلات گوارشی شوند.

    دکتر مقیمی همچنین به نکته‌ای مهم در مورد مصرف میوه‌ها اشاره کرد: “بسیاری از افراد میوه را از بازار خریداری می‌کنند، اما کمتر به میوه‌های ارگانیک دسترسی دارند. در این شرایط، بهتر است پوست میوه‌ها را پیش از مصرف جدا کنند، چرا که تجمع سموم در پوست میوه ممکن است برای بدن مضر باشد. هرچند پوست میوه‌ها خواص زیادی دارد، اما مصرف آن باید با احتیاط صورت گیرد.”

    برای افرادی که نمی‌توانند میوه‌های خام مصرف کنند، دکتر مقیمی توصیه می‌کند که میوه‌ها را بخارپز کنند. این روش می‌تواند هضم میوه‌ها را آسان‌تر کرده و مشکلات گوارشی را کاهش دهد. همچنین، افرادی که به دیابت مبتلا نیستند، می‌توانند از مربای میوه به‌ویژه مربای سیب یا به استفاده کنند.

    آب سیب و به نیز از دیگر گزینه‌های مفید برای افراد با مشکلات گوارشی است. دکتر مقیمی پیشنهاد می‌کند که این افراد می‌توانند از آب سیب یا آب به به‌عنوان یک نوشیدنی ملایم و مفید برای دستگاه گوارش خود استفاده کنند. علاوه بر این، تبدیل سیب و به به رب برای صبحانه نیز گزینه‌ای مناسب است که می‌تواند به سلامت گوارش کمک کند. این روش برای افراد دیابتی نیز مناسب است چرا که شیرینی آن از خود میوه گرفته شده و هیچگونه قند افزوده‌ای ندارد.

    انار، به‌ویژه انار شیرین، یکی دیگر از میوه‌های مؤثر برای مشکلات گوارشی است. دکتر مقیمی اشاره کرد که مصرف آب‌لیمبو (آب انار) و جویدن پی‌های داخل انار به بهبود گوارش کمک می‌کند. انار علاوه بر تقویت سیستم گوارشی، خواص ضدالتهابی دارد که می‌تواند برای کاهش التهاب معده و روده مفید باشد.

    اگرچه مرکبات مانند پرتغال و لیمو خواص زیادی دارند، دکتر مقیمی توصیه می‌کند افرادی که مشکلات معده دارند، باید مصرف این میوه‌ها را محدود کنند. افرادی که دچار نفخ، ترش کردن معده یا سایر مشکلات گوارشی هستند، بهتر است از مصرف این میوه‌ها به‌ویژه به صورت خام خودداری کنند. اگر علاقه‌مند به مصرف مرکبات هستند، می‌توانند از آب پرتغال رقیق شده با عسل یا زنجبیل استفاده کنند که این ترکیب به عنوان مصلح عمل کرده و برای معده‌های حساس مناسب است.

    در فصول سرد، مشکلات گوارشی مانند یبوست و نفخ بیشتر می‌شود. دکتر مقیمی به افرادی که با این مشکلات مواجه هستند توصیه می‌کند که از انجیر و آلوبخارا خیسانده شده استفاده کنند. این میوه‌ها با داشتن خواص ملین و تقویت‌کننده، می‌توانند به بهبود حرکات روده و رفع یبوست کمک کنند.

    متخصص طب سنتی در پایان تاکید کرد که افراد در تمامی سنین باید از خوردن غذاهای سنگین و دیر هضم مانند ماکارونی، کله‌پاچه و حلیم پرهیز کنند یا در صورت مصرف، مقدار آن را محدود نمایند. همچنین، توصیه می‌شود که از آبمیوه‌های صنعتی و غذاهای فرآوری شده که فاقد ارزش غذایی هستند، اجتناب کنند.

    برای بهبود مشکلات گوارشی، تغییرات ساده‌ای در رژیم غذایی می‌تواند بسیار مؤثر باشد. میوه‌های طبیعی مانند سیب، به، انار، و مرکبات (با احتیاط) و همچنین استفاده از انجیر و آلوبخارا می‌توانند به رفع مشکلات گوارشی کمک کنند. مصرف این میوه‌ها به‌ویژه در فصول سرد سال، علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با فصل سرما کمک کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتیسیبگوارشمیوه
    پست قبلی

    دولت هیچ دخالتی در صنعت طیور ندارد

    پست بعدی

    چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد

    چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.