دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    خرید یک میلیون و ۳۵۵ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۵ همت از مطالبات

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    لزوم ایجاد صنایع فرآوری دانه‌های روغنی در استان کرمان/ کنجد ما به یزد می‌رود

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک یک درصد شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با خواص جادویی آویشن آشنا شوید

    آویشن به دلیل طعم خاصی که دارد تا به امروز به‌عنوان یکی از اجزای آشپزی باقی مانده است؛ اما آویشن خواص دارویی مفیدی نیز دارد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بامصرف این گیاه معطر، مصرف نمک در غذا را کاهش دهید

    آویشن (Thyme) گیاهی از خانواده نعناعیان است. این گیاه دارویی استفاده‌های گسترده‌ای دارد و طبق مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۴ منتشر شد، بیش از ۴۰۰ زیرگونه دارد. مصریان باستان از آویشن در فرایند مومیایی کردن استفاده می‌کردند، درحالی‌که یونانیان باستان آن را به عنوان بخور به‌کار می‌بردند.

     

    خواص آویشن

    آویشن به دلیل طعم خاصی که دارد تا به امروز به‌عنوان یکی از اجزای آشپزی باقی مانده است؛ اما آویشن خواص دارویی مفیدی نیز دارد. خواص آویشن عبارت‌اند از:

    • مبارزه با آکنه
    • کاهش فشار خون
    • کمک به تسکین سرفه
    • تقویت ایمنی
    • ضدعفونی‌کننده
    • دفع آفات
    • رایحه‌درمانی
    • تقویت خلق‌وخو
    • استفاده در آشپزی
    • جلوگیری از عفونت‌های باکتریایی
    • کمک به درمان عفونت‌های قارچی
    • مبارزه با سرطان

    اگر می‌خواهید درباره فواید و اثرات آویشن بیشتر بدانید، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

     

    مبارزه با آکنه

    آویشن به دلیل خواص ضدباکتریایی خود معروف است و می‌تواند به‌عنوان عنصر مبارزه با آکنه عمل کند. وقتی آویشن برای چند روز با چند هفته در الکل خیسانده می‌شود، به محلولی به نام تنتور تبدیل می‌شود. در مطالعه‌ای از سال ۲۰۱۰، مشخص شد روغن اسانسی آویشن فعالیت ضدباکتریایی دربرابر باکتری مسبب آکنه یعنی کوتی‌باکتریوم اکنس دارد؛ اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا روغن آویشن واقعاً جوش‌ها را کاهش می‌دهد یا نه.

     

     

    کاهش فشار خون

    مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ نشان داد عصاره آویشن می‌تواند ضربان قلب را در موش‌های مبتلا به فشار خون کاهش دهد. عصاره آویشن کلسترول آن‌ها را نیز کاهش داد، اگرچه برای تأیید این اثرات به مطالعات انسانی نیاز است.

     

     

    درمان سرفه

    روغن اسانسی آویشن که از برگ‌های آن به دست می‌آید، اغلب به‌عنوان درمان طبیعی سرفه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مطالعه‌ای از سال ۲۰۰۶، ترکیبی از برگ‌های آویشن و عشقه به تسکین سرفه و سایر علائم برونشیت حاد کمک کرد.

    مطالعه‌ی انجام‌شده روی حیوانات از سال ۲۰۱۸ نشان داد ترکیبی از عصاره‌های آویشن و پامچال التهاب و مخاط را کاهش می‌دهد. بنابراین، اگر دچار سرفه یا گلودرد شدید، بد نیست کمی چای آویشن بنوشید.

     

     

    تقویت ایمنی

    دریافت کل ویتامین‌های مورد نیاز بدن در روز می‌تواند دشوار باشد. بنا به اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت وزارت کشاورزی ایالات متحده آویشن حاوی مواد مغذی مفیدی ازجمله موارد زیر است:

    • ویتامین A
    • ویتامین C
    • مس
    • فیبر
    • آهن
    • منگنز

    اگرچه توجه به این موضوع مهم است که آویشن منبع کافی از مواد مغذی فوق نیست، مگر اینکه در مقادیر بیش از حدی مصرف شود. برای مثال، یک قاشق چایخوری آویشن دارای ۱٫۲۸ میلی‌گرم ویتامین سی است که فقط یک درصد از مقدار مورد نیاز شما در طول روز را تأمین می‌کند.

     

     

    عامل ضدعفونی‌کننده

    کپک از آلاینده‌های رایج اما بالقوه خطرناک موجود در هوا است که می‌تواند در خانه شما پنهان شود. روغن آویشن می‌تواند در مبارزه با کپک مفید باشد.

    مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۷ نشان داد آویشن ممکن است در کنترل پوسیدگی ناشی از کپک خاکستری در میوه گواوا کمک کند. این اثرات احتمالاً روی کپک درون خانه نیز مشاهده شود.

    مطالعه‌ای از سال ۲۰۰۷ نشان می‌دهد آویشن می‌تواند در خانه‌هایی با غلظت پایین کپک به‌عنوان ضدعفونی‌کننده مؤثر باشد، اگرچه اگر مقدار زیادی کپک در خانه وجود داشته باشد، بهتر است از کارشناسان برای حذف آن کمک بخواهید.

     

     

    مبارزه با آفات

    آژانس حفاظت از محیط زیست می‌گوید تیمول (نوعی روغن آویشن) می‌تواند از اجزای بسیاری از آفت‌کش‌ها باشد و معمولاً در مبارزه با موارد زیر استفاده می‌شود:

    • باکتری‌ها
    • ویروس‌ها
    • موش‌ها
    • سایر آفات حیوانی

    مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۱ نشان داد روغن اسانسی آویشن دربرابر پشه‌های بالغ و لارو آن‌ها مؤثر است. می‌توانید با مخلوط کردن چهار قطره روغن آویشن با یک قاشق چایخوری روغن زیتون یا مخلوط کردن ۵ قطره روغن آویشن در ۶۰ میلی‌لیتر آب یک ماده دافع خانگی بسازید.

     

     

    رایحه‌درمانی

    بسیاری از محصولات ارگانیک و طبیعی مراقبت از پوست حاوی آویشن هستند. آویشن همچنین یکی از مواد محبوب در دئودورانت‌های طبیعی است و اغلب در ظرف حاوی گیاهان معطر گنجانده می‌شود. می‌توانید از اسانس روغنی آویشن در منتشرکننده رایحه‌درمانی استفاده کنید تا از مزیت‌های احتمالی آن برای تقویت خلق‌وخو بهرمند شوید.

     

    تقویت خلق و خو

    روغن اسانسی آویشن به دلیل دارای بودن ماده‌ای به نام کارواکرول اغلب برای اهداف درمانی استفاده می‌شود. در مطالعه حیوانی از سال ۲۰۱۳ نشان داده شد کارواکرول غلظت سروتونین و دوپامین را افزایش می‌دهد. این دو هورمون به تنظیم خلق‌وخو کمک می‌کنند. اگر به‌طور منظم از آویشن یا روغن آن استفاده کنید، ممکن است تأثیر مثبتی بر خلق‌وخو و احساسات شما داشته باشد.

     

     

    کاربرد در آشپزی

    آویشن ماده شگفت‌انگیزی است که در سراسر جهان در پخت‌وپز استفاده می‌شود. از آویشن می‌توان در سس‌ها و به‌عنوان چاشنی استفاده کرد. آویشن همچنین می‌تواند تأثیر مثبتی بر ایمنی و ماندگاری روغن‌های پخت‌وپز داشته باشد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد عصاره آویشن ممکن است پایداری روغن آفتابگردان را در دماهای مختلف افزایش دهد و خواص آنتی‌اکسیدانی نیز به همراه داشته باشد.

     

     

    مبارزه با عفونت باکتریایی

    آویشن ممکن است به جلوگیری از دچار شدن به مسمومیت غذایی کمک کند. مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۳ نشان داد روغن آویشن به‌عنوان نگهدارنده طبیعی محصولات غذایی دربرابر چندین باکتری بیماری‌زای موجود در مواد غذایی مؤثر است. علاوه‌براین، مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۱ نشان داد روغن آویشن دربرابر سویه‌های مقاوم باکتری‌های استافیلوکوک، انتروکوک، اشریشیا و سودوموناس تأثیر دارد.

    توجه داشته باشید این بدان معنا نیست که مصرف روغن آویشن از مسمومیت غذایی شما جلوگیری می‌کند. اگر به‌طور منظم مکمل آویشن مصرف می‌کنید، احتمالاً بسیاری از باکتری‌های مفید روده شما نیز از بین خواهند رفت.

     

     

    مبارزه با عفونت‌های قارچی

    آویشن ممکن است علاوه بر باکتری‌ها، در برابر قارچ‌ها نیز مؤثر باشد. مطالعه آزمایشگاهی از سال ۲۰۲۱ نشان داد مقادیر پایین روغن اسانسی آویشن دربرابر کاندیدا آلبیکانس (از علت‌های شایع عفونت‌های قارچی)، مؤثر است. بااین‌حال، برای درک تأثیر مصرف خوراکی روغن آویشن در درمان عفونت قارچی به پژوهش‌های بیشتری نیاز داریم.

     

     

    مبارزه با سرطان

    مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۸ نشان داد روغن اسانسی آویشن و میخک صدپر باعث مهار رده‌های سلولی سرطان سینه در آزمایشگاه می‌شوند. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۱ این نتایج تکرار شد. این مطالعات شواهد ضعیفی از مزیت احتمالی آویشن در رابطه با سرطان ارائه می‌دهند و برای تأیید اثرات احتمالی به مطالعات انسانی نیاز است.

     

     

    آویشن با چه داروهایی تداخل دارد؟

    داروهایی که لخته شدن خون را کند می‌کنند (داروهای ضدانعقاد، ضدپلاکت): آویشن می‌تواند لخته شدن خون را کند کند. مصرف آویشن همراه با داروهای ضد انعقاد خون ممکن است خطر کبودی و خونریزی را افزایش دهد.

    داروهایی که موجب خشکی دهان یا بدن می‌شوند (آنتی‌کولینرژیک‌ها): آویشن می‌تواند مقدار استیل کولین را در بدن افزایش دهد. استیل کولین نقش مهمی در بسیاری از عملکردهای بدن دارد. داروهای آنتی‌کولینرژیک اثرات استیل کولین را در بدن مهار می‌کنند. مصرف آویشن ممکن است اثرات این داروها را کاهش دهد.

    استروژن: آویشن ممکن است در بدن مانند استروژن عمل کند، بنابراین مصرف آویشن همراه با استروژن می‌تواند اثرات استروژن را کاهش دهد.

    داروهای مختلف مورد استفاده برای گلوکوم، بیماری آلزایمر و سایر شرایط (داروهای کولینرژیک): آویشن می‌تواند ماده شیمیایی به نام استیل کولین را در بدن افزایش دهد. برخی از داروهایی که برای گلوکوم، بیماری آلزایمر و بیماری‌های دیگر مصرف می‌شوند، سطح استیل کولین را نیز افزایش می‌دهند. مصرف آویشن همراه این داروها ممکن است احتمال عوارض جانبی را افزایش دهد.

     

     

    جمع‌بندی

    آویشن گیاهی از خانواده نعناعیان است که به دلیل خواص دارویی و عطری خود شهرت دارد. این گیاه با داشتن خاصیت‌های ضدباکتریایی می‌تواند به کاهش آکنه کمک کرده و همچنین در تسکین سرفه مؤثر باشد. روغن آویشن به‌عنوان ضدعفونی‌کننده طبیعی و دافع حشرات کاربرد دارد و می‌تواند در بهبود خلق‌وخو نیز مؤثر باشد. در حالی که آویشن فواید متعددی دارد، اما شواهد علمی در بسیاری از موارد هنوز محدود به مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی است و برای تأیید قطعی آن‌ها به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.

    مصرف آویشن نباید جایگزین مراقبت‌ها و درمان پزشکی شود. آویشن می‌تواند با برخی داروها مانند داروهای ضدانعقاد، استروژن و داروهای کولینرژیک تداخل داشته باشد و باید در مصرف همزمان آن‌ها دقت کرد.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آویشناقتصاد و بازارتغذیهخواص آویشنسلامتیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش فشار خون
    پست قبلی

    فواید مصرف روغن کنجد برای سلامت بدن

    پست بعدی

    این افراد نباید شیر و عسل بخورند!

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این افراد نباید شیر و عسل بخورند!

    این افراد نباید شیر و عسل بخورند!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش تولید گندم در سال جاری به علت خشکسالی

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۴۰ درصدی صادرات پسته ایران در نیمه دوم ۱۴۰۳

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.