یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این ۶ محصول عسل را در سبد غذایی‌تان قرار دهید

    عسل درمانی دو حوزه مجزا دارد، حوزه خوراکی عسل و دوم حوزه موضعی عسل. در زمینه مصارف موضعی، عسل و موم می‌تواند ترمیم‌کننده بی‌رقیبی برای زخم‌ها باشد. همچنین از این ماده مفید طبیعی می‌توان به عنوان لایه بردار پوست استفاده کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۷, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    به نقل از ایرنا، عسل طبیعی از آن دسته خوراکی‌هایی است که فواید آن دیگر نیازی به اثبات ندارد. از آنجایی که در ترکیبات این ماده غذایی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین‌های مختلف وجود دارد که می‌تواند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت‌ها و بیماری ها باشد. امروزه از عسل حتی در داروهای ناباروری نیز استفاده می شود. با این حال چالش اصلی در تهیه عسل همچنان طبیعی و اصل بودن ترکیبات آن است.

    هرچند مصرف عسل های طبیعی می‌تواند فواید بسیاری داشته باشد اما امروزه شاهد فروش عسلهای تقلبی در بازار هستیم، عسلهایی که نه تنها سودی برایمان ندارد بلکه مصرف دراز مدت آن می تواند منجر به بروز بیماری و عوارض جسمی شود. در همین راستا و برای بررسی اجمالی خواص این ماده غذایی و تشخیص عسل های طبیعی و تقلبی با «دکتر علیرضا یارقلی» متخصص طب ایرانی گفت وگو کردیم.

    این ۶ محصول عسل را در سبد غذایی‌تان قرار دهید

    *** عسل، ضمادی برای ترمیم زخم‌ها

    ابتدا بهتر است بدانیم عسل درمانی دو حوزه مجزا دارد، حوزه خوراکی عسل و دوم حوزه موضعی عسل. در زمینه استفاده از عسل برای مصارف موضعی می توان از عسل و موم عسل برای ترمیم زخم‌ها استفاده کرد همچنین از این ماده مفید می‌توان به عنوان لایه بردار پوست بهره برد.

    در اصطلاح طب ایرانی عسل ماده‌ای جالی است و در برخی مواقع برای درمان افرادی که صورتشان جوش زده است توصیه و استفاده می‌شود. در عین حال عسل نقش یک عایق بسیار خوب را دارا است و در مواقعی که نگران باشیم زخم‌ها دچار عفونت می‌شوند محل را با عسل پانسمان می‌کنیم. استفاده از این ماده مفید دارویی صرفا به کشور ما ختم نمی‌شود بلکه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا هم برای درمان برخی بیماری‌ها از این دارو استفاده می‌کنند به طوری که امروز از عسل در تولید داروها هم استفاده می‌شود. برای درمان و جلوگیری از عفونت زخم‌های باز و عفونی استفاده از عسل جایگاه ویژه‌ای دارد، به طور مثال می‌توان برای درمان زخم‌های عمیق و حتی زخم بستر که درمان آن به تعویق افتاده است از عسل استفاده کرد.

    *** از مصرف این ۶ محصول غافل نشوید

    در حوزه درمان خوراکی عسل باید دانست که عسل ماده غذایی عمومی و مقوی برای بدن است. هر زمان که احساس ضعف کردید از عسل استفاده کنید. بهترین خوراکی برای جلوگیری از ضعف بدنی یا تقویت بدن عسل است. ترکیب گیاهی گیاهان عسل نیز مهم است. یعنی اینکه زنبور از چه گیاهی برای تولید عسل تغذیه کرده باشد نقش تعیین کننده‌ای در خواص عسل دارد. اصولا زنبور عسل شش محصول دارد که هر شش تای آنها معجزه‌آسا است. اولین محصول نیش زنبور عسل است. دومین محصول خود عسل، سومین محصول موم عسل، برموم عسل و گرده گل عسل دیگر محصولات مهم درمانی و تقویتی تولید شده از زنبور هستند. هر کدام از این محصولات خاصیت خاصی دارند.

    این ۶ محصول عسل را در سبد غذایی‌تان قرار دهید

    *** عسل درمانی برای درمان ناباروری

    موم عسل یکی از بهترین داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی به حساب می آید، برای درمان عفونتها و درمان بسیاری از بیماری‌های ویروسی موثر است، این محصول برای درمان زگیل و درمان برخی سرطان‌ها اثر مثبت دارد که این موارد در علم روز به اثبات رسیده است. گرده گل عسل یکی از مقوی ترین مواد غذایی برای قوای جنسی، بارداری و باروری بسیار موثر است. غذای بسیار کامل و خوبی است و جزو غذاها به شمار می‌رود. همچنین موم عسل اثرات خوبی در حوزه خوراکی و موضعی دارد و برخی داروهای موضعی از موم عسل درست شده‌اند. زهر زنبور عسل نیز برای درمان بسیاری از بیماری‌های سیستم ایمنی موثر است، و فواید عسل نیز برای عموم مردم شناخته شده است.

    *** تقویت ریه با عسل

    تهیه یک ماده ترکیبی از عسل که می‌تواند نقش بسزایی در پیگشیری و درمان بیماری‌های ریه و در ذات الریه، ذات الجنب، سرفه، خرخر، تنگی نفس، خشونت ریه و گرفتگی صداداشته دارد را بدانید. عسل به عنوان مکمل در کنار داروها می تواند به درمان بیماری کمک کند، ماءالعسل یکی از ترکیبات مفید عسل است. برای طرز تهیه ماءالعسل ساده روش های متفاوتی در کتاب های مختلف توصیه شده است، ماده مشترک در تمام آنها آب و عسل است، اما میزان ترکیب آب با عسل و مدت زمان جوشاندن آن متفاوت است.

    عمومی ترین روش تهیه ماءالعسل به این صورت است یک واحد عسل را به همراه ده واحد آب حرارت دهیم تا اندازه محصول به هفت واحد برسد سپس می‌توان آن را استفاده کرد. یکی از بهترین مسلهات برای سردی جات است و اثرات بسیار خوب و قوی برای تقویت ریه دارد. از هر طرف به عسل نگاه کنیم می‌بینیم که خواص درمانی دارد. اما لزوما مصرف بی‌رویه عسل هم مضرات خود را دارد.

    *** در مصرف عسل زیاده‌روی نکنید

    زیاده روی در مصرف عسل عارضه دارد، عسل گرم است و مصرف آن برای افراد گرم مزاج باید با احتیاط همراه باشد. مصرف بیش از حد هر ماده غذایی قطعا عارضه دارد و مضر است. فردی که مداوم پوستش جوش یا کهیر می زند به هیچ وجه نباید عسل مصرف کند یا با دستور پزشک اقدام به مصرف آن کند به دلیل اینکه ممکن است بیماری شدیدتر شود. افراد دیابتیک هم نباید عسل زیاد کنند، این افراد نباید بیشتر از یک قاشق غذاخوری در روز عسل مصرف کنند و این باور که عسل برای بیماران دیابتی مضر نیست باوری اشتباه است.

    این ۶ محصول عسل را در سبد غذایی‌تان قرار دهید

    *** تغذیه زنبورها با آنتی بیوتیک برای تولید محصول بیشتر!

    متاسفانه شاهد این هستیم که زنبورها برای تولید عسل بیشتر با آنتی بیوتیک تغذیه می شوند. استفاده از این آنتی بیوتیک نه تنها برای زنبور مشکل ایجاد می کند بلکه می تواند برای انسان هم دارای عوارض باشد. متاسفانه امروز می بینیم که تغذیه زنبور عسل با  آنتی بوتیک ها رواج بیشتری نسبت به گذشته یافته است. تغذیه بی مهابای زنبور با آنتی بیوتیک مضر است و برخی کندوداران بدون توجه به عوارض آن برای سلامت زنبور و انسان اقدام به این کار می کنند، این ماده روی بافت عسل اثرمیگذارد و مصرف آن توسط انسان باعث می شود این دارو وارد بدن ما شود. زنبورها نیز با مصرف آنتی بیوتیک وقتی یکبار که عسل‌ریزی کنند می‌میرند و عمرشان کوتاه می‌شود.

    *** چگونه عسل طبیعی تهیه کنیم؟

    بسیاری از محصولاتی که با نام عسل به دست ما می رسید عسل نیست و از زنبور ترشح نشده است، این محصولات شیره ذرت یا شیره سیب زمینی هستند و به آنها اسانس عسل می‌زنند. برای خرید عسل تنها باید به فروشنده ای که تولید کننده نیز است اطمینان کرد، بسیاری از عسلها حتی در آزمایشگاه‌ها هم  مراحل گرفتن استاندارد را می‌گذارنند اما عسل نیستند. هرچه عسل ناخالصی کمتر داشته باشد استاندارد بهتری دارد و به طبیعت معجزه گرش نزدیک تر است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعسلعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    صیادان مازندرانی در حسرت تورهای پر از ماهی

    پست بعدی

    مضرات هله هوله برای سلامتی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مضرات هله هوله برای سلامتی

    مضرات هله هوله برای سلامتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.