جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این افراد نباید شیر و عسل بخورند!

    شیر و عسل نوشیدنی شیرین و گرم مورد علاقه بسیاری از افراد است؛ این نوشیدنی نه تنها بسیار آرامش بخش است، بلکه ممکن است فوایدی هم برای بدن داشته باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این افراد نباید شیر و عسل بخورند!

    شیر و عسل نوشیدنی شیرین و گرم مورد علاقه بسیاری از افراد است. این نوشیدنی نه تنها بسیار آرامش بخش است، بلکه ممکن است فوایدی هم برای بدن داشته باشد. از بهبود هضم تا خواب بهتر، شیر با عسل یک نوشیدنی مفید است که باید امتحان شود. در حالی که فواید عسل و شیر ممکن است بسیار زیاد باشد، برخی عوارض جانبی نیز وجود دارد که باید در نظر گرفت.

    آیا می توانید شیر را با عسل ترکیب کنید؟

    مخلوط کردن شیر با عسل یک ترکیب رایج و خوشمزه است. می توان آن را به نوشیدنی های گرم مانند چای یا قهوه اضافه کرد یا به عنوان یک شیرین کننده استفاده کرد. عسل و شیر هر دو مغذی هستند و در صورت مصرف با هم می‌توانند طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه دهند.

    ارزش غذایی عسل

    طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، 20 گرم عسل حاوی:

    • کالری: 61
    • چربی: 0 گرم
    • پروتئین: 0 گرم
    • کربوهیدرات: 17 گرم
    • فیبر: 0 گرم
    • کلسیم: 1.2 میلی گرم
    • آهن: 0.084 میلی گرم
    • منیزیم: 0.4 میلی گرم

    فواید نوشیدن شیر با عسل

     

    1. شیر و عسل ترکیب غنی از مواد مغذی ارائه می دهد

    شیر منبع خوبی از کلسیم، پروتئین، ویتامین ها (مانند B12 و D) و مواد معدنی (مانند فسفر) است. عسل سرشار از آنتی اکسیدان است و حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین ها و مواد معدنی است. هنگامی که آنها با هم ترکیب شوند، یک نوشیدنی غنی از مواد مغذی ایجاد می کنند که می تواند به سلامت و تندرستی کلی شما کمک کند.

     

    2. شیر و عسل ایمنی و هضم را تقویت می کند

    هم شیر و هم عسل خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی دارند.

    عسل دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است، در حالی که شیر حاوی ایمونوگلوبولین ها و سایر ترکیبات تقویت کننده سیستم ایمنی است. مصرف آنها با هم می تواند به تقویت سیستم ایمنی و محافظت در برابر بیماری ها کمک کند.

    عسل به دلیل فواید گوارشی اش شناخته شده است، زیرا می تواند به تسکین و التیام دستگاه گوارش کمک کند. شیر همچنین برای بسیاری از افراد هضم آسانی دارد. وقتی این دو ماده غذایی با هم مصرف شوند، می توانند به هضم غذا کمک کرده و ناراحتی های گوارشی را تسکین دهند.

    مطالعه‌ای که در Frontiers in Nutrition منتشر شده است، بیان می‌کند که عسل دارای خواص پیش‌بیوتیکی است که میکروب‌های روده را دوباره سازماندهی کرده و آن را سالم‌تر می‌کند.

     

    3. شیر و عسل خواب بهتر را ترویج می کند

    نوشیدن شیر گرم و عسل یک داروی رایج قبل از خواب برای بهبود کیفیت خواب است. شیر حاوی تریپتوفان است، اسید آمینه ای که می تواند به القای خواب کمک کند، در حالی که عسل به تنظیم ترشح ملاتونین، هورمونی که در چرخه خواب و بیداری نقش دارد، کمک می کند.

    نوشیدن این ترکیب قبل از خواب می تواند به شما کمک کند آرام شوید و راحت تر به خواب بروید.

    همچنین مخلوط شیر با عسل نیز می تواند از سلامت قلب حمایت کند. مطالعه ای که در Clinical Nutrition ESPEN منتشر شد، نشان داد که نوشیدن شیر عسل، دو بار در روز، به مدت سه روز، به بهبود کیفیت خواب کمک می کند.

     

    4. شیر و عسل از سلامت استخوان ها حمایت می کند

    شیر منبع خوبی از کلسیم است که برای حفظ استخوان های قوی و سالم ضروری است. عسل حاوی مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است که در سلامت استخوان ها نیز نقش دارند. مصرف منظم شیر با عسل می تواند به تقویت تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند.

    مطالعه‌ای که در Evidence Based Complementary and Alternate Medicine منتشر شده است، بیان می‌کند که عسل از سلامت استخوان محافظت می‌کند، زیرا خاصیت ضد التهابی دارد. مطالعه ای که در Nutrients منتشر شده است، نشان می دهد که نوشیدن شیر به ساخت تراکم مواد معدنی در استخوان ها کمک می کند.

    به طور کلی، مخلوط کردن شیر با عسل می تواند یک ترکیب مفید و مغذی باشد که طیف وسیعی از مزایای سلامتی را برای بدن ارائه می دهد.

     

     

    عوارض ترکیب کردن شیر با عسل

    در حالی که مخلوط کردن شیر با عسل می تواند فواید سلامتی مختلفی داشته باشد، معایبی نیز دارد که باید در نظر بگیرید:

    1. افزایش وزن

    هم شیر و هم عسل نسبتاً کالری و قند بالایی دارند. مصرف بیش از حد آنها یا به عنوان بخشی منظم از رژیم غذایی بدون در نظر گرفتن اندازه وعده های غذایی می تواند به افزایش وزن منجر شود. بنابراین افرادی که قصد کاهش وزن دارند باید در حد اعتدال شیر و عسل بخورند.

     

    2. عدم تحمل لاکتوز

    برخی از افراد عدم تحمل لاکتوز دارند، به این معنی که فاقد آنزیم لازم برای هضم لاکتوز، قند موجود در شیر هستند. مصرف شیر می تواند منجر به مشکلات گوارشی مانند نفخ، گاز و اسهال در این افراد شود. افزودن عسل به شیر ممکن است این علائم را در افراد مستعد تشدید کند.

     

    3. واکنش های آلرژیک بالقوه

    در حالی که شیر و عسل آلرژن های رایجی نیستند، برخی افراد ممکن است به هر یک از آنها حساسیت داشته باشند. مخلوط کردن این دو احتمال بروز واکنش های آلرژیک مانند بثورات پوستی، کهیر یا مشکلات گوارشی را افزایش می دهد.

     

    4. سطح قند خون

    عسل یک شیرین کننده طبیعی است که به دلیل داشتن قند زیاد می تواند سطح قند خون را افزایش دهد. افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که سطح قند خون خود را کنترل می کنند، باید عسل را در حد اعتدال مصرف کنند، به خصوص زمانی که با شیر مخلوط شود که حاوی قندهای طبیعی نیز می باشد.

     

    5. سوء هاضمه

    برای برخی افراد، ترکیب شیر و عسل می تواند منجر به ناراحتی گوارشی یا سوء هاضمه شود و این وضعیت ممکن است به دلیل وجود پروتئین های موجود در شیر یا قندهای طبیعی موجود در عسل باشد که باعث مشکلات گوارشی مانند گاز، نفخ یا ناراحتی معده می شود.

    قبل از اینکه شیر و عسل را در رژیم غذایی خود بگنجانید، ضروری است که نیازهای سلامت فردی، محدودیت های غذایی و تحمل غذاهای خاص خود را در نظر بگیرید. اعتدال و درک پاسخ های بدن شما به این ترکیب کلیدی برای بهره مندی از فواید بدون تجربه اثرات منفی است.

     

    چه مقدار عسل را با شیر مخلوط کنیم؟

    با 1 تا 2 قاشق چای خوری عسل در یک فنجان شیر شروع کنید و بر اساس سلیقه خود آن را ترکیب کنید. هنگام افزودن عسل به شیر مراقب مصرف قند و شرایط سلامتی خود باشید. برای طعم بیشتر، مواردی مانند دارچین یا وانیل را امتحان کنید.

     

    هنگام مخلوط کردن شیر با عسل چه نکاتی را باید به خاطر بسپاریم؟

    هنگام مخلوط کردن شیر با عسل، به یاد داشته باشید که از مواد باکیفیت استفاده کنید، شیرینی را با طعم تنظیم کنید، خوب هم بزنید، فاکتورهای سلامتی را در نظر بگیرید و در حد اعتدال از این ترکیب لذت ببرید.

     

     

    آیا مخلوط کردن شیر با عسل باعث افزایش وزن می شود؟

    مخلوط کردن شیر با عسل در صورت مصرف زیاد باعث افزایش وزن می شود. هم شیر و هم عسل حاوی کالری و کربوهیدرات هستند که در صورت مصرف زیاد می توانند به کالری دریافتی روزانه شما اضافه کنند. مهم است که به اندازه وعده ها و کالری دریافتی کلی توجه داشته باشید تا از افزایش وزن جلوگیری کنید. علاوه بر این، قندهای اضافه شده در عسل نیز در صورت مصرف بیش از حد می تواند به افزایش وزن کمک کند. لذت بردن از شیر با عسل در حد اعتدال به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل بعید است که باعث افزایش وزن قابل توجهی شود، اما بهتر است همیشه به اندازه وعده ها و کالری دریافتی کلی توجه داشته باشید.

     

     

    آیا می توان هر روز شیر را با عسل میل کرد؟

    بله، شما می توانید هر روز شیر مخلوط شده با عسل را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل میل کنید. شیر و عسل غذاهای مغذی هستند که فواید سلامتی مختلفی از جمله تامین مواد مغذی ضروری و آنتی اکسیدان ها و ارتقای سلامت روده دارند. با این حال، مهم است که آنها را در حد اعتدال مصرف کنید و به اندازه وعده های غذایی توجه کنید تا از مصرف بیش از حد کالری و شکر جلوگیری کنید. اگر محدودیت های غذایی، آلرژی یا شرایط سلامتی دارید که ممکن است با مصرف شیر و عسل تحت تأثیر قرار گیرد، توصیه می شود قبل از گنجاندن آنها در رژیم روزانه خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

     

     

    آیا می توان عسل را با شیر سرد مخلوط کرد؟

    بسته به علاقه خود می توانید عسل را در شیر سرد و گرم مخلوط کنید. در شیر سرد، حل شدن کامل عسل ممکن است بیشتر طول بکشد، بنابراین مطمئن شوید که خوب هم بزنید. برای حفظ خواص مفید عسل نباید شیر داغ و عسل را بیش از حد گرم کرد. در نهایت، اینکه عسل را در شیر سرد یا داغ مخلوط کنید، یک موضوع ترجیحی شخصی است.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: افزایش وزنتغذیهسلامتشیر عسلشیر و عسلصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتلاکتوز
    پست قبلی

    با خواص جادویی آویشن آشنا شوید

    پست بعدی

    رصد هفتگی قیمت اجناس در بازار ؛شقه گوسفندی ۲۰ تومان ارزان شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    رصد هفتگی قیمت اجناس در بازار ؛شقه گوسفندی ۲۰ تومان ارزان شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید گندم در خوزستان به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    تولید تون‌ماهیان به ۲۸۲ تن رسید

    رشد ۴۰ درصدی درآمد شیلاتی با تبدیل ضایعات تون ماهیان به آنزیم‌های صنعتی

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    قیمت پیاز در میدان مرکزی به ۱۲ هزارتومان رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.