دوشنبه, خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ادویه های مخصوص از بین بردن چربی شکم

    اگر بخواهیم در ساختار خانواده به این معضل بپردازیم، بیشترین گزارش‌ها و آمارها از بروز این معضل در بین والدین حکایت دارد که مهم‌ترین دلیل افزایش وزن از سنین میان‌سالی به بعد، کاهش سوخت و ساز بدن را شامل می‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ادویه های گرما بخش در زمستان کدامند؟

    امروزه معضل چاقی و افزایش وزن یکی از شایع‌ترین مشکلات جامعه مدرن امروزی است.

    اگر بخواهیم در ساختار خانواده به این معضل بپردازیم، بیشترین گزارش‌ها و آمارها از بروز این معضل در بین والدین حکایت دارد که مهم‌ترین دلیل افزایش وزن از سنین میان‌سالی به بعد، کاهش سوخت و ساز بدن را شامل می‌شود.

    در این بین چاقی ناحیه شکم و پهلو در نوع خود علاوه بر آسیب‌هایی که ناشی از افزایش سطح کلسترول و چربی و قند و دیگر موارد حساس را درپی دارد، گذشته از وضعیت نامناسب ظاهری، می‌تواند آسیب جدی به ستون فقرات، آسیب به دیسک کمر و ساییدگی کشک زانو و بسیاری دیگر از مشکلات جسمی را به همراه داشته باشد. هر کدام از این مشکلات می‌تواند باعث تاثیر مستقیم بر کل خانواده شود. ازاینرو در قالب مطالب متنوع و مستمر به اطلاع‌رسانی در این خصوص و راهکارهای بهبود از منابع معتبر بین‌المللی می‌پردازیم.

    همیشه ازبین بردن چربی‌های شکم و پهلو کاری بسیار دشوار بوده و به سختی می‌توان با رژیم و ورزش آن‌ها را سوزاند. اما علاوه بر فعالیت بدنی و ورزش، با ۹ گیاه شناخته شده و پر استفاده می‌توانید در مدت زمانی محدود شاهد کاهش قابل توجه چربی‌های این ناحیه باشید. برخی گیاهان همیشه به خاطر خواص دارویی‌شان شناخته می‌شوند و می‌توانند وضعیت متابولیسم، سوخت و ساز و هضم غذا و کاهش تجمع چربی را به شکلی معنی‌دار بهبود ببخشند. مصرف این گیاهان دارویی در زمان درست می‌تواند چربی‌های شکم و پهلو را هدف قرار دهد.

     

    زردچوبه

    نصف قاشق چای خوری رزدچوبه می‌تواند چربی شکم و پهلو را آب کند!

    زردچوبه سرشار از کورکومین (Curcumin ) یا دی فرولوئیل متان جزء فعال ادویه زردچوبه است و دارای خواص ضد التهابی و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به آب گرم یا شیر اضافه کنید و آن را صبح یا شب قبل از خواب بنوشید تا متابولیسم و هضم غذای شما را فعال کند و منجر به چربی سوزی شود.

     

    زنجبیل

    خاصیت گرمی یا ترموژنیک زنجبیل باعث چربی سوزی می‌شود!

    زنجبیل به خاصیت گرمایی‌اش شناخته می‌شود و چربی‌سوزی را افزایش می‌دهد. زنجبیل تازه و رنده شده را به آب جوش یا چای اضافه کرده و اول صبح یا قبل از صرف وعده غذایی، بنوشید تا چربی‌های شکم و پهلویتان آب شود.

     

    زنیان(دانه گل خراطین)

    ظاهر زنیان شبیه زیره است اما عطر و طعم آن به آویشن نزدیک‌تر است. این گیاه کار هضم غذا را به شکلی قابل توجه بهبود می‌شود و همین کار باعث چربی‌سوزی و جلوگیری از تجمع و انباشت چربی می‌شود. یک قاشق چای خوری دانه زنیان را در آب بجوشانید و اول صبح قبل از هرچیز به صورت ناشتا بنوشید تا متابولیسم تقویت و تجمع چربی تضعیف شود.

     

    دانه شنبلیله

    شنبلیله هم دقیقا با بهبود وضعیت متابولیسم باعث چربی‌سوزی می‌شود!

    دانه شنبلیله با افزایش متابولیسم بدن و سرکوب کردن اشتها باعث کاهش چربی‌ها در کمر و پهلو می‌شود. یک قاشق چای خوری از دانه شنبلیله را شب در آب بخیسانید و صبح آب آن را با شکم خالی بنوشید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

     

    رازیانه

    دانه رازیانه از نفخ جلوگیری می‌کند و متابولیسم(سوخت و ساز) را بهبود می‌بخشد. یک قاشق چای خوری دانه رازیانه را در آب بخیسانید و به هنگام صبح آن را بنوشید تا باعث بهبود سوخت و ساز بدن و کاهش چربی در بدن شود.

    زیره سبز

    یک قاشق چای خوری زیره سبز برای نابود کردن چربی‌های شکم و پهلو کافیست!

    دانه زیره سبز باعث شکستن زنجیره چربی‌ها شده و سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد. یک قاشق چای خوری زیره سبز را شب بخیسانید و صبح همان را بجوشانید و آب آن را با شکم خالی بنوشید.

     

    دارچین

    تنها نصف قاشق چای خوری از دارچین به راحتی باعث کاهش وزن می‌شود!

    دارچین باعث تنظیم میزان قند خون شده و متابولیسم بدن را بهبود می‌بخشد. نصف قاشق چای خوری پودر دارچین را در آب گرم یا چای حل کرده و صبح‌هنگام یا قبل از وعده غذایی بنوشید تا اشتهایتان را کنترل کند و باعث کاهش وزن شود.

     

    هل

    دانه هل یک گیاه مدر است که به سوخت و ساز و بهبود متابولیسم کمک می‌کند. هل را با چای دم کنید یا آن را بعد از صرف غذا بجوید تا باعث بهبود سوخت و ساز بدن و چربی سوزی شود.

     

    فلفل سیاه

    این ادویه گیاهی دارای ماده پیپرین است که باعث همان طعم و بویش شده است که سوخت و ساز چربی را به شکلی معنی‌دار افزایش می‌دهد. فلفل سیاه آسیاب شده را روی غذایتان بپاشید یا آن را با آبلیموی گرم مخلوط کنید و به هنگام صبح بنوشید تا باعث افزایش چربی‌سوزی شود.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: ادویهتغذیهچربی شکمسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتلاغری
    پست قبلی

    ۸۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

    پست بعدی

    کیوی خشک شده چه فوایدی دارد؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کیوی خشک شده چه فوایدی دارد؟

    کیوی خشک شده چه فوایدی دارد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    امسال پسته ایران به اروپا صادر می‌شود؟

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    صید ماهیان استخوانی در آب های شمال ۶۶ درصد افزایش یافت

    پایان صید ماهیان استخوانی دریای خزر/ ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن ماهی استخوانی صید شد

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.