دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آیا خوردن چند وعده غذایی کوچک بهتر است؟

    در فرهنگ مدرن به طور گسترده پذیرفته شده است که افراد باید رژیم غذایی روزانه خود را به سه وعده غذایی بزرگ (صبحانه، ناهار و شام) تقسیم کنند تا سلامتی مطلوب داشته باشند. این باور در درجه اول از فرهنگ ومطالعات اپیدمیولوژیک اولیه سرچشمه میگیرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تاثیر تغذیه بر پیشگیری از ام اس

    به نقل از مدیکال نیوز تودی ، شاید بسیاری از ما شنیده باشیم که خوردن چندین وعده غذایی کوچک در روز می تواند به بهبود متابولیسم و دستیابی به سلامت مطلوب کمک کند. با این حال، شواهد برای حمایت از این ادعا مختلط است.

    در این ویژگی تغذیه صادقانه، ما نگاهی عمیق به تحقیقات جاری در مورد دفعات وعده‌های غذایی می‌اندازیم و مزایای وعده‌های غذایی کوچک و مکرر در مقایسه با وعده‌های کمتر و بزرگ‌تر را مورد بحث قرار می‌دهیم.

    این سری از ویژگی‌ها، نگاهی عمیق به علم پشت برخی از بحث‌برانگیزترین موضوعات مرتبط با تغذیه، بررسی حقایق و رد کردن افسانه‌ها دارد.

    در فرهنگ مدرن به طور گسترده پذیرفته شده است که افراد باید رژیم غذایی روزانه خود را به سه وعده غذایی بزرگ (صبحانه، ناهار و شام) تقسیم کنند تا سلامتی مطلوب داشته باشند. این باور در درجه اول از فرهنگ ومطالعات اپیدمیولوژیک اولیه سرچشمه میگیرد.

    با این حال، در سال‌های اخیر، کارشناسان شروع به تغییر دیدگاه خود کرده‌اند و پیشنهاد می‌کنند که خوردن وعده‌های غذایی کوچکتر و مکرر ممکن است برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن و کاهش وزن بهترین باشد. در نتیجه، افراد بیشتری الگوهای غذایی خود را به نفع خوردن چندین وعده غذایی کوچک در طول روز تغییر می دهند.

    کسانی که از خوردن وعده های غذایی کوچک و مکرر حمایت می کنند، پیشنهاد می کنند که این الگوی غذایی می تواند فواید زیر را داشته باشد:

    • بهبود سیری یا احساس سیری بعد از غذا
    • افزایش متابولیسم و ترکیب بدن
    • جلوگیری از کاهش انرژی
    • تثبیت قند خون

    جلوگیری از پرخوری

    در حالی که چند مطالعه از این توصیه ها حمایت می کنند، برخی دیگر هیچ سود قابل توجهی را نشان نمی دهند. در واقع، برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سه وعده غذایی بزرگ‌تر ممکن است مفیدتر باشد.

     

    دفعات وعده غذایی و بیماری مزمن

    زودمطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که افزایش دفعات وعده های غذایی می تواند سطح چربی (چربی) خون را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد . در نتیجه، بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که از خوردن وعده های غذایی کمتر و بزرگتر در روز خودداری کنید.

    در طول سال‌ها، برخی از مطالعات این یافته‌ها را تایید کرده‌اند و نشان می‌دهد افرادی که وعده‌های غذایی کوچک و مکرر می‌خورند، نسبت به افرادی که کمتر از سه وعده در روز مصرف می‌کنند، سطح کلسترول بهتری دارند.

    به طور خاص،در یک مطالعه در مقایسه با خوردن کمتر از سه وعده غذایی در روز یا بیش از چهار وعده غذایی در روز مشخص شد که مصرف بیش از چهار وعده غذایی، کلسترول HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا) را افزایش می دهد و تری گلیسیرید ناشتا را به طور موثرتری کاهش می دهد. سطوح بالاتر HDL با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

    این مطالعه هیچ تفاوتی را در کلسترول تام یا کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) مشاهده نکرد. با این حال، توجه به این نکته مهم است که این یک مطالعه مشاهده ای است، به این معنی که فقط می تواند ارتباط را اثبات کند، نه علیت.

    علاوه بر این، یک بررسی در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک، به این نتیجه رسیدند که دفعات بیشتر غذا خوردن با کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

     

    دفعات وعده های غذایی و کاهش وزن

    یک تصور رایج وجود دارد که وعده های غذایی مکرر می تواند به کاهش وزن کمک کند. با این حال، تحقیقات در این مورد مختلط است.

    مثلا یک مطالعه خوردن سه وعده غذایی در روز یا شش وعده غذایی کوچکتر و مکرر را با چربی بدن و احساس گرسنگی مقایسه کرد. هر دو گروه کالری کافی برای حفظ وزن فعلی بدن خود را با استفاده از توزیع یکسان درشت مغذی دریافت کردند: 30 درصد انرژی از چربی، 55 درصد کربوهیدرات و 15 درصد پروتئین.

    در پایان مطالعه، محققان هیچ تفاوتی در مصرف انرژی و کاهش چربی بدن بین دو گروه مشاهده نکردند. جالب توجه است، افرادی که شش وعده غذایی کوچکتر در طول روز مصرف می کردند، نسبت به کسانی که سه وعده غذایی بزرگتر در روز می خورند، میزان گرسنگی و تمایل بیشتری به غذا خوردن داشتند.

    اگرچه کالری دریافتی در هر دو گروه کنترل می‌شد، محققان این فرضیه را مطرح کردند که افرادی که وعده‌های غذایی مکرر مصرف می‌کنند، نسبت به کسانی که کمتر غذا می‌خورند، احتمال بیشتری برای مصرف کالری روزانه دارند.

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد که بزرگسالان سالم می توانند از افزایش وزن طولانی مدت با موارد زیر جلوگیری کنند:

    • کمتر غذا خوردن
    • خوردن صبحانه و ناهار به فاصله 5 تا 6 ساعت
    • اجتناب از میان وعده
    • مصرف بزرگترین وعده غذایی در صبح
    • 18-19 ساعت در طول شب ناشتا باشید

     

    آیا خوردن وعده های غذایی مکرر باعث افزایش متابولیسم می شود؟

    وعده های غذایی کوچک و مکرر اغلب به عنوان درمان چاقی مطرح می شود. بسیاری بر این باورند که خوردن هر 2 تا 3 ساعت می تواند به افزایش متابولیسم کمک کند.

    هضم غذا نیاز به انرژی دارد. این با عنوان استاثر حرارتی غذا (TEF) شناخته شده است، با این حال، به نظر نمی رسد که دفعات وعده های غذایی نقشی در افزایش متابولیسم داشته باشد.

    در واقع، برخی مطالعات نشان می‌دهند که وعده‌های غذایی کمتر و بزرگ‌تر ممکن است TEF را بیشتر از خوردن وعده‌های غذایی مکرر افزایش دهد.

     

    دفعات وعده غذایی و عملکرد ورزشی

    اگرچه شواهدی مبنی بر افزایش دفعات وعده‌های غذایی در جمعیت عمومی مختلط است، متخصصان متعدد معتقدند که خوردن وعده‌های غذایی کوچک و مکرر می‌تواند برای ورزشکاران مفید باشد.

    بر اساس انجمن بین المللی تغذیه ورزشی، ورزشکارانی که از رژیم غذایی کم کالری پیروی می کنند ممکن است از خوردن وعده های غذایی کوچک و مکرر با پروتئین کافی سود ببرند زیرا می تواند به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک کند.

    هنگامی که مصرف کل کالری روزانه را در اولویت قرار می دهیم، شواهد محدود نشان می دهد که در ورزشکاران، دفعات بالاتر وعده های غذایی ممکن استافزایش عملکرد، از کاهش چربی حمایت می کند و ترکیب بدن را بهبود می بخشد.

     

    کیفیت رژیم غذایی

    افرادی که بیشتر غذا می خورند احتمال بیشتری دارد که کیفیت رژیم غذایی بهتری داشته باشند. به طور خاص، کسانی که حداقل مصرف می کنندسه وعده غذایی در روز احتمال مصرف بیشتری از سبزیجات، سبزیجات، حبوبات، میوه ها، غلات کامل و لبنیات بیشتر است.

    این افراد همچنین نسبت به افرادی که دو وعده غذایی در روز مصرف می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که سدیم و قندهای افزوده کمتری مصرف کنند.

    به طور مشابه، مطالعه دیگری در سال 2020 که در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شد، نشان داد که افزایش دفعات وعده های غذایی – تقریباً سه وعده در روز – با کیفیت رژیم غذایی بالاتر مرتبط است.

    محققان دریافتند که تعداد میان وعده ها و کیفیت رژیم غذایی بسته به تعریف میان وعده ها متفاوت است.

     

    آیا یکی بهتر از دیگری است؟

    بر اساس مطالعات ارائه شده، هیچ شواهد قابل توجهی از یک الگوی غذایی نسبت به دیگری پشتیبانی نمی کند. با این حال بسیاری از این مطالعات محدودیت هایی نیز دارند. به عنوان مثال، هیچ تعریف پذیرفته شده جهانی از آنچه که یک وعده غذایی یا میان وعده از چه مواردی تشکیل شده است وجود ندارد. این می تواند بر نتایج مطالعه تأثیر بگذارد.

    با این گفته، هر دو الگوی غذایی می توانند مفید باشند تا زمانی که تمرکز اصلی بر روی عادات غذایی سالم باشد.

     

    چه کسانی باید وعده های غذایی کوچک و مکرر مصرف کنند؟

    بررسی منتشر شده درتغذیه در عمل بالینی نشان می دهد که جمعیت خاصی ممکن است از شش تا 10 وعده غذایی کوچک و مکرر بهره مند شوند. این افراد شامل افرادی هستند که:

    • سیری زودرس را تجربه کنید
    • برای افزایش وزن تلاش می کنند
    • گاستروپارزی دارند
    • علائم گوارشی مانند حالت تهوع، استفراغ یا نفخ را دارند.

    اگر هدف شما کاهش وزن است، مهم است که به اندازه سهم خود توجه داشته باشید. مطمئن شوید که در میزان کالری مورد نیاز روزانه خود باقی بمانید و آنها را بین تعداد وعده های غذایی که مصرف می کنید تقسیم کنید.

    به عنوان مثال، اگر برای حفظ وزن خود به 1800 کالری نیاز دارید و انتخاب می کنید که روزانه 6 وعده غذایی کوچک بخورید، هر وعده غذایی باید حدود 300 کالری باشد.

    وعده‌های غذایی کوچک و مکرر اغلب به شکل غذاها و میان‌وعده‌های فرآوری‌شده است که در بسیاری از مواد مغذی حیاتی مورد نیاز بدن شما کم است. بنابراین، تمرکز بر کیفیت غذاهایی که مصرف می کنید ضروری است.

     

    چه کسانی باید وعده های غذایی کمتر و بزرگتر مصرف کنند؟

    افرادی که ممکن است از سه وعده غذایی بزرگتر در روز بهره مند شوند عبارتند از:

    • کسانی که تمایل دارند آگاهانه غذا نخورند
    • افرادی که زندگی پرمشغله ای دارند و ممکن است زمانی برای برنامه ریزی و تهیه چندین مینی وعده غذایی مغذی در روز نداشته باشند.

    باز هم، حفظ کیفیت رژیم غذایی و اولویت دادن به غذاهای کامل ضروری است. وعده های غذایی کمتر به معنای فرصت های کمتر برای دریافت مواد مغذی کلیدی مورد نیاز بدن است.

     

    بهترین رژیم غذایی برای سلامتی مطلوب

    در حالی که ما شواهد قوی برای حمایت از اهمیت دفعات وعده های غذایی نداریم، شواهد قابل توجهی از مزایای سلامت کلی پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی حمایت می کند.

    بر اساس دستورالعمل های غذایی، یک رژیم غذایی سالم باید:

    • بر میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و شیر یا محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی تاکید کند
    • شامل پروتئین از منابع مختلف، از جمله غذاهای دریایی، گوشت بدون چربی و مرغ، تخم مرغ، آجیل، دانه ها، محصولات سویا و حبوبات باشد
    • در آن رژیم، در حد کالری مورد نیاز خود باقی بمانید
    • قندهای اضافه شده، کلسترول، چربی های ترانس و چربی های اشباع را محدود کند

    شواهد در مورد اهمیت دفعات غذا متفاوت است. در حالی که شواهد محکمی وجود ندارد که نشان دهد یک سبک تغذیه بر دیگری برتری دارد، اگر از یک الگوی غذایی سالم پیروی کنید، هر دو می توانند مزایای سلامتی و تندرستی را ارائه دهند.

    بنابراین، در نهایت به ترجیحات شخصی بستگی دارد و اینکه کدام رویکرد برای شما بهترین کار را دارد. علاوه بر این، اگر شرایط سلامت خاصی دارید، ممکن است یک سبک نسبت به دیگری برای شما مفید باشد.

    مثل همیشه، قبل از ایجاد هر گونه تغییر مهم در رژیم غذایی خود، با پزشک خود مشورت کنید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید :
    • این میان وعده ها را هرگز به کودکان ندهید!
    • نکات تغذیه‌ای سالم ویژه کودکان
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهرژیمسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتغذاوعده غذایی
    پست قبلی

    کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد

    پست بعدی

    گوشت غیرمنطبق با ضوابط بهداشتی وارد کشور نشده است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    گوشت غیرمنطبق با ضوابط بهداشتی وارد کشور نشده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.