شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آیا برنج برای کاهش وزن مفید است؟

    برنج سفید معمولاً برای کاهش وزن ایده آل نیست و سطح بالایی از کربوهیدرات های تصفیه شده دارد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۸, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    این سوالی است که بسیاری از مردم دوست دارند بدانند. آیا برنج برای کاهش وزن مفید است؟ آیا برنج چاق کننده است؟ برنج یکی از پرمصرف ترین غلات در سراسر جهان است. با این حال، این سوال کمی پیچیده تر است، زیرا انواع مختلفی از برنج وجود دارد و هر نوع کمی نسبت به سایرین متفاوت است.

    برنج سفید معمولی تصفیه شده است و یک غذای پر کربوهیدرات است. چیزی که به ویژه برنج سفید را برای کاهش وزن کمتر مفید می کند این است که بیشتر فیبر در طی فرآیند تصفیه از آن جدا می شود. بنابراین، برنج سفید معمولاً برای کاهش وزن ایده آل نیست و سطح بالایی از کربوهیدرات های تصفیه شده دارد (که ارزش غذایی بسیار کمی دارد) و می تواند به دیابت، چاقی و توسعه بیماری های مزمن دامن بزند.

    با این حال، با نگاهی به مصرف برنج در سراسر جهان، توجه به این نکته مهم است که سایر کشورهایی که مقدار قابل توجهی برنج مصرف می‌کنند، سطح پایینی از بیماری‌های مزمن و چاقی دارند. پس چگونه ممکن است؟

     

    انواع مختلف برنج

    ایده خوبی است که در مورد برخی از انواع برنج و چگونگی کاهش وزن با آنها را یاد بگیریم.

     

    برنج سفید (White rice)

    برنج سفید ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و مواد معدنی، مواد مغذی یا فیبر بسیار کمی در آن باقی مانده است. علاوه بر این، می تواند در مقایسه با انواع دیگر برنج کالری بالایی داشته باشد. این نوع برنج دارای شاخص گلیسمی بالایی است. در نتیجه، افرادی که دچار عدم تحمل گلوکز هستند، مانند افراد مبتلا به دیابت نوع 2، نباید آن را مصرف کنند.

     

     

    برنج قهوه ای (Brown rice)

    برروی برنج قهوه ای شدیدترین فرآیند تصفیه انجام نگرفته است. در نتیجه، فیبر رژیمی بیشتری برای کمک به کاهش وزن دارد. این نوع برنج می تواند نسبت به برنج سفید سیر کننده تر باشد که به این معنی است که ممکن است میزان مصرف سایر مواد غذایی را محدود کند. با این حال، استفاده از برنج در حد اعتدال برای اهداف کاهش وزن مهم است.

     

    برنج سرخ (Red rice)

    نوع دیگری از برنج که باید در نظر گرفت برنج قرمز است که رنگ عمیق آن از آنتوسیانین که یک آنتی اکسیدان است، می آید. تصور می شود که این نوع خاص از برنج توانایی کمک به مدیریت وزن را دارد.

    برنج سرخ همچنین دارای سطح بالایی از منگنز است که به تقویت متابولیسم بدن کمک می کند و در نتیجه سوزاندن سریع کالری را فراهم می کند. این نوع برنج نسبت به سایر اشکال کالری بیشتری دارد، اما فقط به مقدار جزئی. اگر این نوع برنج را انتخاب می‌کنید، به دنبال آنهایی باشید که رنگ تیره‌تر و غنی‌تری دارند تا مزایای کاهش وزن بهتری داشته باشند.

     

     

    برنج سیاه (Black rice)

    رنگ تیره و عمیق برنج سیاه، نشان دهنده سطح غنی آن از آنتی اکسیدان های خاص است. برنج بالک تصفیه نشده است، در نتیجه دارای طیف وسیعی از ریز مغذی ها می باشد. این ریز مغذی ها شامل ویتامین B6، روی، فسفر، نیاسین و فولات است.

    مقدار کالری آن نسبت به برنج سرخ کمی بالاتر است و مزیت این نوع برنج این است که مواد مغذی بیشتری دارد و ممکن است با جبران برخی از کالری های اضافی برای تشویق کاهش وزن مفید باشد.

     

    برنج یاس (Jasmine rice)

    برنج یاس نوعی برنج سفید که فرآوری شده و در نتیجه بسیاری از مواد مغذی خود را از دست داده است. همچنین حاوی فیبر زیادی نیست که آن هم شبیه برنج سفید است. در نتیجه، برنج یاس گزینه خوبی برای کاهش وزن نیست.

     

    برنج وحشی(Wild rice)

    برنج وحشی یک نوع واقعی برنج نیست بلکه دانه ای است که از علف های آبزی (که بیشتر شبیه سایر انواع برنج است) به دست می آید. با این حال، چیزی که آن را متفاوت می کند، جایی است که رشد می کند. این نوع دانه در باتلاق های کم عمق آب شیرین و به طور معمول در نهرها و دریاچه ها یافت می شود.

    برنج وحشی دارای مقدار بیشتری فیبر و پروتئین نسبت به سایرین است و سطح کالری پایینی دارد و کربوهیدرات آن نیز کمی کمتر است.

     

    برنج باسماتی (Basmati rice)

    برنج باسماتی از جنوب آسیا و هند می آید. این نوع برنج بسته به نوع آن به صورت برنج قهوه ای و سفید به فروش می رسد.

    برنج قهوه‌ای باسماتی گزینه بهتری است زیرا فیبر بیشتری دارد، اگرچه میزان کالری بالاتری نیز نسبت به برنج باسماتی سفید دارد. همچنین حاوی ویتامین E، روی، پتاسیم، منیزیم و فسفر است.

     

    حقایق تغذیه ای برنج

    بسیار مهم است که بر روی مواد مغذی برنج خاصی که قصد مصرف آن را دارید تمرکز کنید. به طور کلی، برنج یک غذای کم کالری است. با این حال، بیشتر انواع برنج کالری اضافی را به رژیم غذایی شما اضافه می کنند و حتی ممکن است دارای شاخص گلیسمی بالایی باشند که آنها را برای کسانی که دیابت دارند گزینه ای نامناسب می کند. قبل از مصرف برنج، نحوه عملکرد آن در رژیم کاهش وزن را در نظر بگیرید.

    اگر قصد کاهش وزن دارید، خوردن غذاهایی که به کاهش وزن کمک می کند مهم است. با این حال، همه این انواع به کاهش وزن کمک نمی کنند.

     

    برنج دقیقا چیست؟

    برنج نوعی غلات و عنصر اصلی در بسیاری از رژیم های غذایی فرهنگی است. برنج سفید رایج ترین برنج مصرفی جهان است و پس از آن برنج قهوه ای قرار دارد.

    غلات کامل برنج اگر تضفیه نشود، دارای سه جزء است:

    • اولین لایه سبوس است، لایه بیرونی سخت تر که به محافظت از دانه در داخل کمک می کند. سبوس حاوی مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفید برای بدن و فیبر است که به کاهش وزن کمک می کند.
    • جزء دوم میکروب است و در واقع هسته برنج بوده که مواد مغذی زیادی در درون خود دارد. اینجا جایی است که کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی، اجزای چربی و آنتی اکسیدان های برنج باقی می مانند.
    • جزء نهایی آندوسپرم است و این بزرگترین بخش از غلات کامل است. بیشتر از کربوهیدرات تشکیل شده است و مقدار کمی پروتئین دارد.

    با این حال، برنج سفید مراحل تصفیه را طی کرده است. این بدان معناست که دیگر یک غلات کامل دست نخورده نیست. در مقایسه، برنج قهوه ای یک دانه کامل و دست نخورده است.

    این بدان معناست که برنج قهوه ای هنوز سبوس و جوانه دارد یعنی، برنج قهوه ای حاوی مواد مغذی بسیار بیشتری است و تمایل به داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فیبر تولید کننده کاهش وزن دارد. برنج سفید فاقد این مزایا است و سبوس و جوانه هر دو در طول فرآیند تصفیه از بین می روند.

    چرا این کار انجام می شود؟ شایع ترین دلیل این است که برنج سفید طعم بهتری نسبت به برنج قهوه ای دارد. برنج سفید همچنین ماندگاری بیشتری دارد. علاوه بر این، پخت برنج سفید آسان‌تر و معمولاً سریع‌تر نیز پخته می‌شود.

    کربوهیدرات های برمج سفید، به جای کربوهیدرات های سالم و غلات کامل، نشاسته هستند. از نظر مولکولی، فقط دارای زنجیره های طولانی گلوکز است (اینها آمیلوپکتین و آمیلوز نامیده می شوند)

    هر نوع برنج حاوی سطوح مختلفی از این نشاسته است. این یکی از دلایل تغییر بافت، طعم و قابلیت هضم برنج از نوعی به نوع دیگر است. اغلب، اگر برنج پخته شده به هم نچسبد، آمیلوز بالایی دارد. برنجی که به هم می چسبد، سطح آمیلوپکتین بیشتری دارد.

     

    برنج برای کاهش وزن

    خوردن برنج سفید در هر برنامه کاهش وزن ایده آل نیست و به دلیل کربوهیدرات موجود در آن باعث افزایش قند خون می شود. با افزایش قند خون، این نوع برنج ممکن است استفاده از انسولین برای تجزیه قندها را برای بدن دشوارتر کند و در نتیجه با گذشت زمان، این اتفاق می تواند منجر به افزایش وزن شود. همچنین، پروتئین بسیار کمی در برنج وجود دارد که برای رشد توده عضلانی اصلا و به هیچ وجه ایده آل نیست.

    اگر می‌خواهید از برنج در رژیم غذایی خود استفاده کنید و وزن خود را کاهش دهید، قبل از خوردن برنج باید چند نکته را بدانید.

     

     

    کالری دریافتی

    یکی از مواردی که هنگام کاهش وزن بدن باید روی آن تمرکز کرد، ایجاد کسری کالری است. این بدان معناست که شما در طول روز از طریق فعالیت‌هایی که انجام می‌دهید کالری بیشتری نسبت به دریافت کالری می‌سوزانید. رژیم کم کالری به معنای گنجاندن غذاهایی است که به طور طبیعی کالری کمتری دارند.

    بیشتر انواع برنج با کیفیت بالاتر، غذاهای کم کالری هستند. به عنوان مثال، جایگزینی برنج قهوه ای یا قرمز به جای غذاهای پرکالری ممکن است به شما کمک کند.

    به خاطر داشته باشید که نحوه پخت برنج مهم است. به عنوان مثال، هنگام تهیه برنج سرخ شده، مقدار قابل توجهی کالری به آن اضافه می کنید. در عوض، هنگام تهیه برنج، آن را بجوشانید یا بخارپز کنید.

     

    کربوهیدرات های پیچیده

    یکی از راه‌های کمک به کاهش وزن این است که انواع بیشتری از کربوهیدرات‌های پیچیده را در رژیم غذایی خود بگنجانید. در حالی که انواع سفید برنج این نوع کربوهیدرات را ارائه نمی دهند، برنج سبوس دار، از جمله برخی از اشکال برنج قهوه ای، کربوهیدرات پیچیده تری دارد و ممکن است به کاهش وزن کمک کند؛ زیرا به شما کمک می کند مدت بیشتری سیر بمانید. در نتیجه، در مقایسه با مصرف کربوهیدرات‌های ساده، ممکن است کمتر به همان اندازه غذا بخورید.

     

    سهم غذایی را به خاطر بسپارید

    کلید مصرف برنج در رژیم غذایی این است که این کار را با کنترل سهم انجام دهید. مقدار برنج مصرفی را به کمتر از یک فنجان محدود کنید. هنگامی که برنج به عنوان تنها کربوهیدرات در روز استفاده شود، می توان آن را با لذت خورد و همچنان ممکن است وزن کم کنید.

     

    مصرف سبزیجات را افزایش دهید

    یکی دیگر از راه های مهم برای حمایت از مصرف برنج، استفاده از آن همراه با سبزیجات است. وقتی غلات کامل را همراه با سبزیجات مصرف می کنید، مقدار زیادی فیبر را در یک زمان مصرف می کنید. این کار به پاکسازی سیستم گوارشی و به کاهش وزن نیز کمک می کند.

    مخلوط برنج را با کلم بروکلی، لوبیا یا سایر سبزیجات در نظر بگیرید.

     

    پروتئین را فراموش نکنید

    برنج می تواند جزئی از رژیم غذایی شما باشد. با این حال، پروتئین یک عنصر ضروری برای رژیم غذایی شما است و از کاهش وزن پشتیبانی می کند. رژیم غذایی شامل سطح بالایی از پروتئین با کیفیت، از جمله پروتئین های بدون چربی مانند بوقلمون و مرغ، می تواند به حمایت از اهداف کاهش وزن بدن شما کمک کند.

     

     

    فواید انواع مختلف برنج برای سلامتی

    اگرچه اغلب در بسیاری از مناطق به عنوان یک کربوهیدرات اصلی در نظر گرفته می شود، برای برخی ممکن است لازم باشد که از خوردن برنج، حداقل انواع سفید آن، دست بکشند.

    با این حال، وقتی نسخه‌های سالم‌تر برنج را می‌خورید، در نهایت مواد مغذی مورد نیاز بدنتان، از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم، را دریافت می کنید. برخی از فواید سلامتی برنج عبارتند از:

    • برنج کامل و تصفیه نشده ممکن است به شما در حفظ وزن سالم کمک کند.
    • برنج قهوه ای حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان است که به این معنی است که ممکن است به مبارزه با بیماری های مزمن کمک کند.
    • کربوهیدرات های پیچیده موجود در برنج کامل به افزایش سطح گلیکوژن بعد از ورزش کمک می کند و به بدن کمک می کند تا زودتر ترمیم شود.
    • برنج‌های پرفیبر مانند برنج قهوه‌ای و قرمز توانایی بهبود سلامت دستگاه گوارش را دارند.
    • کربوهیدرات‌های موجود در برنج به حمایت از سطوح انرژی کمک می‌کند که ممکن است در زمان‌های نیاز به انرژی بالا، از جمله برنامه‌های ورزشی، کمک کند.
    • برخی از انواع آن فاقد گلوتن هستند، به این معنی که برنج یک ماده غذایی ضد التهاب است.
    • ویتامین های B موجود در برنج کامل، از جمله برنج سیاه، وحشی و قرمز، به عملکرد و سلامت مغز کمک می کند.

    همیشه ایده خوبی است که با پزشک خود در مورد بهترین نوع کاهش وزن برای خود صحبت کنید، به خصوص اگر دیابت، بیماری قلبی یا شاخص توده بدنی بالا (BMI) دارید.

    ممکن است استفاده از این گروه غذایی برای برخی افراد اصلاً مفید نباشد، به خصوص اگر دیابت شما هنوز کنترل نشده باشد.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: برنجبرنج سرخبرنج سفیدبرنج قهوه ایتغذیهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش وزنکربوهیدراتلاغری
    پست قبلی

    تغییرات سود بازرگانی واردات روغن خام از ابتدای 1402 محاسبه شود

    پست بعدی

    چرا تحقیقات جدید شکلات تلخ را برای سلامتی مفید می‌دانند؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا تحقیقات جدید شکلات تلخ را برای سلامتی مفید می‌دانند؟

    چرا تحقیقات جدید شکلات تلخ را برای سلامتی مفید می‌دانند؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    صید ماهیان استخوانی در آب های شمال ۶۶ درصد افزایش یافت

    پایان صید ماهیان استخوانی دریای خزر/ ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن ماهی استخوانی صید شد

    خرداد ۷, ۱۴۰۴

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.