چهارشنبه, آذر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب دانه چیا برای کاهش چربی شکم مؤثر است؟

    آب دانه چیا می‌تواند یک ابزار مؤثر برای مدیریت وزن و کاهش چربی شکم باشد. این نوشیدنی به کاهش اشتها، بهبود گوارش و تقویت متابولیسم کمک می‌کند. با این حال، قبل از افزودن آن به رژیم غذایی، به‌ویژه اگر بیماری زمینه‌ای دارید، با پزشک مشورت کنید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص باورنکردنی «دانه چیا» را بشناسید

    درست است که دانه چیا بسیار ریز و کوچک است، اما معمولاً جزو اجزای مهم هر رژیم غذایی تناسب اندام محسوب می‌شود. چه به صورت پودینگ و چه به صورت آب دانه چیا، این دانه‌ها به دلیل خواص متعدد خود برای کاهش وزن شناخته شده‌اند.

    به‌طور خاص، آب دانه چیا می‌تواند در کاهش نفخ شکم، از بین بردن هوس‌های غذایی و بهبود گوارش نقش مهمی ایفا کند. همچنین در تنظیم قند خون نیز مؤثر است. این نوشیدنی را می‌توان صبح زود، قبل از وعده‌های غذایی یا حتی به‌عنوان نوشیدنی پیش از ورزش مصرف کرد. اما آیا آب دانه چیا می‌تواند به کاهش چربی شکم نیز کمک کند؟ بیایید بررسی کنیم.

    آیا آب دانه چیا نوشیدنی سالمی است؟
    بله، آب دانه چیا یک نوشیدنی مغذی و سرشار از مواد مفید برای بدن است. دانه چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفیدند و التهاب را کاهش می‌دهند. فیبر بالای موجود در آن باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و برای مدت طولانی‌تری احساس سیری ایجاد می‌کند.

    متخصص تغذیه، گاریما گویال، می‌گوید:«پروتئین در حفظ عضلات و تقویت سوخت‌وساز بدن نقش دارد، در حالی‌که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چیا بدن را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند.»

    علاوه بر این، دانه چیا دارای مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و آهن است که برای سلامت کلی بدن ضروری‌اند. بنابراین، اگرچه آب دانه چیا نوشیدنی جادویی برای کاهش وزن نیست، اما یک افزودنی مغذی به رژیم غذایی سالم محسوب می‌شود.

    آیا آب دانه چیا به کاهش چربی شکم کمک می‌کند؟
    شواهد مستقیمی وجود ندارد که نشان دهد آب دانه چیا به‌طور خاص چربی شکم را هدف قرار می‌دهد، اما این نوشیدنی می‌تواند به کاهش وزن کلی بدن و کاهش نفخ شکم کمک کند که ممکن است باعث شود شکم صاف‌تر به نظر برسد. این اثرات به دلایل زیر رخ می‌دهند:

    فیبر بالا که باعث احساس سیری و جلوگیری از پرخوری می‌شود

    پروتئین که به حفظ توده عضلانی و افزایش متابولیسم کمک می‌کند

    آبرسانی که از احتباس آب و نفخ جلوگیری می‌کند

    در نتیجه، آب دانه چیا می‌تواند همراه با رژیم غذایی کنترل‌شده و ورزش، به کاهش وزن کمک کند.

    فواید آب دانه چیا برای چربی شکم
    ۱. افزایش سیری و کاهش اشتها
    دانه چیا خاصیت جذب آب دارد و می‌تواند تا ۱۰ تا ۱۲ برابر وزن خود آب جذب کرده و به شکل ژل درآید. این ویژگی باعث کند شدن روند هضم و ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت می‌شود.

    ۲. تنظیم قند خون
    هم دانه چیا سفید و هم سیاه می‌توانند سطح قند خون ناشتا را کاهش داده و بهبود عملکرد کبد و چربی خون را موجب شوند. این کار از جهش‌های انسولینی جلوگیری کرده و در نتیجه میل به خوردن شیرینی را کاهش می‌دهد.

    ۳. افزایش متابولیسم
    ترکیب فیبر، پروتئین و امگا ۳ در چیا می‌تواند باعث تقویت سوخت‌وساز بدن شود. متابولیسم بالاتر به سوزاندن مؤثرتر کالری و به‌طور غیرمستقیم، کاهش چربی شکم کمک می‌کند.

    ۴. کاهش نفخ و بهبود گوارش
    آب دانه چیا نقش یک پری‌بیوتیک طبیعی را دارد و به رشد باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند. فیبر موجود در آن از یبوست جلوگیری کرده و به کاهش نفخ کمک می‌کند.

    طرز تهیه آب دانه چیا برای لاغری شکم
    مواد لازم:

    ۱ قاشق غذاخوری دانه چیا

    ۱ لیوان (۲۵۰ میلی‌لیتر) آب

    در صورت تمایل: کمی آب لیمو یا عسل برای طعم

    روش تهیه:
    دانه چیا را در آب ریخته و حداقل ۳۰ دقیقه یا شب تا صبح خیس کنید. قبل از مصرف خوب هم بزنید.

    عوارض جانبی آب دانه چیا
    گرچه این نوشیدنی سالم است، اما ممکن است برای برخی مشکلاتی ایجاد کند:

    مشکلات گوارشی: فیبر زیاد ممکن است باعث نفخ، گاز یا یبوست شود. حتماً آب کافی بنوشید.

    خطر خفگی: دانه چیا خشک به‌سرعت در مایعات منبسط می‌شود. همیشه قبل از مصرف آن را خیس کنید.

    رقیق شدن خون: امگا ۳ زیاد ممکن است خون را رقیق کند. افرادی که داروهای رقیق‌کننده مصرف می‌کنند باید محتاط باشند.

    واکنش‌های آلرژیک: نادر است، اما ممکن است در برخی افراد باعث خارش، تورم یا مشکلات تنفسی شود.

    چه زمانی آب دانه چیا تأثیر خود را نشان می‌دهد؟
    کاهش نفخ و بهبود گوارش ممکن است تنها در چند روز اول مشاهده شود. اما کاهش وزن یا کاهش چربی شکم نیاز به چند هفته تا چند ماه دارد و به سبک زندگی و رژیم غذایی شما وابسته است. آب دانه چیا به‌تنهایی باعث کاهش چشمگیر وزن نخواهد شد مگر اینکه با تغذیه سالم و ورزش همراه باشد.

    چه کسانی نباید آب دانه چیا بنوشند؟
    افرادی که مشکل در بلع دارند (به‌دلیل خطر خفگی)

    مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) یا مشکلات گوارشی حساس

    افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند

    افرادی با فشار خون پایین، چون ممکن است چیا آن را بیشتر کاهش دهد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: دانه چیاسلامتیکاهش وزن
    پست قبلی

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    پست بعدی

    افزایش ۷ درصدی عرضه گوشت قرمز

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    در شرایطی که هوای بسیاری از مناطق کشور به دلیل آلودگی شدید به وضعیت خطرناک رسیده است، متخصصان تغذیه به...

    بیشتر بخوانید
    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    افزایش ۷ درصدی عرضه گوشت قرمز

    پر بازدیدها

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    صنعت غذای ایران قابل رقابت در بازار‌های جهانی است

    آذر ۵, ۱۴۰۴
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    عدم تخصیص ارز و کاهش تولید شیر خشک

    آذر ۸, ۱۴۰۴
    کاهش آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات بابل

    کاهش آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات بابل

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    صنعت شیرین؛ در محاصره گرانی و خشکسالی

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.