سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا زردچوبه و زنجبیل را باید باهم مصرف کنیم؟

    هم زردچوبه و هم زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. زردچوبه و زنجبیل هر دو حاوی ترکیبات زیست فعال با خواص ضد التهابی قوی هستند. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه و جینجرول موجود در زنجبیل، می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند و به طور بالقوه علائم بیماری‌های التهابی مزمن مانند آرتریت و بیماری‌های التهابی روده را کاهش دهد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    درباره فواید سلامتی زنجبیل و زردچوبه به تنهایی شنیده ایم. آیا می دانید ترکیب زردچوبه و زنجبیل می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد؟

    به لطف خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و دارویی قوی آنها می توانیم سالم تر زندگی کنیم. زردچوبه و زنجبیل دو تا از قدیمی‌ترین درمان‌های طبیعی هستند که به‌خاطر فواید درمانی آن‌ها تحقیقات گسترده‌ای درباره آنها صورت گرفته است. این دو ادویه به دلیل مزایای متعدد و برجسته سلامتی خود، از تسکین حالت تهوع تا تقویت سیستم ایمنی، مشهور هستند.

    در اینجا برخی از فواید کلیدی مصرف زردچوبه و زنجبیل برای سلامتی توضیح داده شده است:

     

    1. اثرات ضد التهابی

    مطابق با تحقیقات زیست پزشکی، زردچوبه حاوی ماده شیمیایی کورکومین است که به درمان و پیشگیری از بیماری های مزمن مختلف کمک می کند.

    زردچوبه و زنجبیل هر دو حاوی ترکیبات زیست فعال با خواص ضد التهابی قوی هستند. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه و جینجرول موجود در زنجبیل، می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند و به طور بالقوه علائم بیماری‌های التهابی مزمن مانند آرتریت و بیماری‌های التهابی روده را کاهش دهد.

     

     

    2. تسکین درد

    خواص ضد التهابی زردچوبه و زنجبیل همچنین می‌تواند باعث تسکین درد طبیعی شود. مطالعات نشان می دهد که این ترکیبات ممکن است به کاهش درد مرتبط با بیماری هایی مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و درد عضلانی کمک کند.

     

     

    3. بهبود سلامت گوارش

    زنجبیل و زردچوبه برای گوارش نیز مفید شناخته شده اند. زنجبیل با تحریک تولید آنزیم های گوارشی و تقویت حرکت در دستگاه گوارش به بهبود فرآیند هضم کمک می کند. زردچوبه به دلیل توانایی آن در حمایت از تولید صفرا و عملکرد کبد می تواند به تسکین علائم سوء هاضمه و نفخ هم کمک کند.

     

     

    4. افزایش عملکرد ایمنی

    هم زردچوبه و هم زنجبیل دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که می تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عفونت ها و بیماری ها کمک کند. محتوای آنتی اکسیدانی آنها به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر و کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند و از عملکرد کلی سیستم ایمنی حمایت می کند.

     

     

    5. سلامت قلب و عروق

    مطالعات نشان می دهد که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی زردچوبه و زنجبیل ممکن است به سلامت قلب و عروق کمک کند. آنها می توانند به کاهش سطح التهاب و استرس اکسیداتیو که از عوامل خطر بیماری قلبی هستند، کمک کنند.

    علاوه بر این، زنجبیل ممکن است به کاهش سطح کلسترول و بهبود گردش خون کمک کند.

     

     

    6. سلامت مغز

    کورکومین و جینجرول دارای اثرات محافظت کننده عصبی هستند که ممکن است برای سلامت مغز مفید باشد. این دو ماده طبیعی می توانند به محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن، کاهش التهاب در مغز و تقویت خلق و خو و حافظه کمک کنند.

     

     

    7. پیشگیری از سرطان

    در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، برخی مطالعات نشان می دهد که ترکیبات زیست فعال موجود در زردچوبه و زنجبیل ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشند. نشان داده شده است که کورکومین و جینجرول رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و در انواع مختلف سرطان آپوپتوز را القا می کنند.

     

     

    چگونه زردچوبه و زنجبیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید؟

    همراه با شیر: زردچوبه، زنجبیل و سایر ادویه ها را با شیر یا یک جایگزین بدون لبنیات برای یک نوشیدنی تسکین دهنده و مغذی ترکیب کنید.
    کاری و سیب زمینی سرخ کرده: از زردچوبه و زنجبیل در پخت و پز استفاده کنید تا طعم و رنگ به کاری، سیب زمینی سرخ شده، سوپ و خورش ها اضافه کند.
    چای: برش‌های زنجبیل تازه و پودر زردچوبه را در آب داغ بریزید تا چای گرم‌کننده و آرام‌بخش درست کنید.

    زردچوبه و زنجبیل معمولاً برای بسیاری از افراد در مقادیر آشپزی بی خطر هستند، مهم است که قبل از مصرف آنها به صورت مکمل با یک متخصص صحبت کنید، به خصوص اگر نگرانی های اساسی سلامتی دارید یا دارو مصرف می کنید.

    زنان باردار و شیرده باید احتیاط کنند و قبل از استفاده از مکمل های زردچوبه و زنجبیل با پزشک مشورت کنند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهزردچوبهزنجبیل
    پست قبلی

    توزیع ۵۰۰ هزار راس دام در فصل تابستان

    پست بعدی

    گام بلند خودکفایی گندم در دولت سیزدهم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    گام بلند خودکفایی گندم در دولت سیزدهم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    هم‌صدایی دولت و مردم در بحران؛ بازار کالاهای اساسی تحت نظر دولت است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    ارزیابی قابلیت انبارمانی انار ایران در طول انبار سرد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.