یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    نخیلات خوزستان در محاصره بی‌توجهی‌ها

    به جرات می‌توان خوزستان را استانی کم نظیر نه تنها در ایران بلکه در جهان نام برد که گوشه گوشه‌اش دارای ظرفیت‌هایی است که همگان آرزوی داشتن‌ حتی یکی از آن‌ها را دارند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۱۳, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    اگر به صورت دسته‌بندی شده بخواهیم نفت، گاز، روخانه، کشاورزی، گردشگری، صنایع و بسیاری موارد دیگر را به عنوان یک ظرفیت نگاه کنیم، هر کدام شامل شاخه‌های متعددی از ظرفیت‌های گوناگون زیرشاخه خود می‌شوند که در صورت پرداختن به آن‌ها می‌توان علاوه بر رفع مشکلات اشتغال و اقتصاد در استان، بخش قابل توجهی از این مسائل را حتی در کشور هم حل و فصل کرد.

    یکی از حوزه‌های مهم استان خوزستان که در کشور نیز به عنوان یک قطب همیشه مورد توجه بوده، کشاورزی است که با توجه به اقلیم و اراضی قابل کشت بسیار، تقریباً می‌شود گفت در تمام ماه‌های سال می‌توان محصولی را برای کشت در خوزستان پیدا کرده و مشغول فعالیت شد.

    علاوه بر آن، نخیلات و باغات نیز از لحاظ فراوانی جزء برترین محصولات در کشاورزی خوزستان به شمار می‌روند و در سال‌های اخیر هم کشاورزانی که به سمت تولید و پرداختن به این محصول روی آورده‌اند، افزایش یافته است.

    سازگاری قابل توجه نخیلات با دما و گرمای خوزستان

    درخت نخل دارای ارزش غذایی بالایی بوده که از محصولات بومی خوزستان نیز محسوب می‌شود و با شرایط ویژه استان از لحاظ دما و گرما نیز سازگاری قابل توجهی دارد. درختی پر طاقت و صبور که با کمترین‌ها نیز کنار می‌آید و انتظار زیادی در قبال دادن محصول به تولید کننده ندارد.

    همچنین در گذشته و حال حاضر هم صنایع دستی از شاخه و برگ این درخت که در بین اقوام خوزستانی از احترام خاصی برخوردار است، توسط هنرمندان و صنعتگران تولید می‌شده است.

    تنوع فراوان انواع خرما

    تنوع محصول این درخت در نوع خود بسیار فراوان است که برای اثبات آن می‌توان گشتی در بازارهای خوزستان زد و انوع و اقسام خرما را با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف دید. انوع مختلف خرما شاید به بیش از 40 – 50 نوع هم برسند.

    و اما وضعیت این محصول در خوزستان را می‌خواهیم بررسی کنیم.

    230 هزار تن خرما در سال تولید می‌شود

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان ، در خصوص محصول خرما می‌گوید: میزان تولید خرما در استان در انواع مختلف در سال حدود 230 هزار تن است که از این میزان، حدود 90 هزار تن نیز به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

    تورج نوروزی‌زاده اظهار می‌کند: در استان خوزستان بیشترین سطح زیر کشت محصول خرما به ترتیب در شهرستان‌های شادگان، آبادان، کارون، خرمشهر، اهواز، باوی و ماهشهر است که رقم‌های مختلف خرما و رطب از آن‌ها به دست می‌آید.

    وی با اشاره به اقدامات برای حمایت از این محصول پرسود در خوزستان می‌افزاید: در اعتبارات ردیفی تحت عنوان توسعه نخیلات تعریف شده است، که برای تامین پاجوش درختان مفید و ارزشمند خرما اختصاص می‌یابد و با قیمت مناسب بین کشاورزان تحویل داده می‌شود.

    وی بیان می‌کند: همچنین طرح جامع احیای نخیلات استان خوزستان خصوصاً در مناطق جنگ زده که آسیب‌های فراوانی دیده‌اند، برنامه‌ریزی و تدوین شده و در صورت تامین اعتبار به اجرا خواهد رسید.

    عمر 80 تا 100 سال ثمردهی درخت نخل

    همچنین رئیس اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به سرمایه‌گذاری پرسود در محصول خرما می‌گوید: سرمایه‌گذاری در زمینه کاشت نخل‌های مرغوب با هدف صادرات محصول و همچنین برای مصرف داخلی از بهترین و با دوام‌ترین نوع سرمایه‌گذاری‌ها است.

    شهلا عموری ، اظهار می‌کند: عمر ثمردهی یک نخل خرما چنانچه طبق موازین علمی کاشت و از آن نگهداری شود، بین ۸۰ تا 100 سال است، که چنین اتفاق مهمی در هیچ نوع سرمایه‌گذاری دیده نمی‌شود.

    وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود این مزیت بزرگ اقتصادی رغبت برای سرمایه‌گذاری در این زمینه کم است، اذعان می‌دارد: شرایط کُلی اقتصاد سرمایه‌داران را به سمت مشاغل و فعالیت‌های زودبازده یا دلال گونه از قبیل سرمایه‌گذاری در خرید و فروش مسکن، ارز، طلا و بورس و… سوق می‌دهد.

    وی اضافه می‌کند: البته سرمایه‌گذار در زمینه خرما به حمایت و تشویق و تسهیل امور نیاز دارد که برغم همه صحبت‌هایی که می‌شود، کمتر حمایتی صورت می گیرد.

    قیمت غیرمنصفانه خرما به تولید کننده ضربه می‌زند

    وی با اشاره به برخی مشکلات نخل‌داران ادامه می‌دهد: امسال با توجه به افزایش همه هزینه‌ها که قطعاً شامل نخلداران نیز می‌شود، و همچنین افزایش قیمت پایه خرما در بازار، انتظار این بود که کشاورزان نخل‌دار خرماهایشان را با قیمتی بالاتر از سال گذشته بصورت تضمینی بفروشند اما آنچه اتفاق افتاد و لطمه بزرگی به فروشندگان وارد کرد آن است که این خرما به نرخ حدود ۷ هزار تومان و بسیار کمتر از قبل به فروش رفت.

    رئیس اتاق بازرگانی با اشاره به قیمت خرمای رسیده به دست مشتری می‌گوید: خرما حداقل با قیمت ۳ برابر به دست مشتری نهایی می‌رسد. آیا با چنین وضعیتی رغبت کافی برای تولید کننده خرما باقی می‌ماند و آیا سرمایه‌دار برای ورود به این عرصه ترغیب می‌شود؟

    صادرات خرمای خوزستان به کشورهای مختلف

    او در خصوص صادرات خرما از خوزستان به کشورهای مختلف بیان می‌کند: بخشی از محصول به کشورهای قزاقستان، روسیه، استرالیا، ترکیه، تاجیکستان، جمهوری چک، لهستان، سنگاپور، رومانی، کانادا و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر که حجم آن تاکنون به ۹۰ هزار تن می‌رسد.

    عموری در ادامه با نام بردن از دیگر موانع سرمایه‌گذاری در محصول خرما و نخیلات می‌گوید: با وجود تحریم‌های ظالمانه و نبود مکانیزم مالی معتبر که امکان جابجایی پول تجار وجود ندارد، افزایش هزینه‌ها و وجود رقبای مختلف و عدم شفافیت در قوانین و بسیاری موارد دیگر تجارت خارجی در این عرصه به فعالیتی پر ریسک و غیرجذاب برای فعالان این حوزه تبدیل شده است.

    وی می‌افزاید: پیش زمینه جذب سرمایه‌گذار، ایجاد بستر تضمینی و حمایتی نسبت به سایر سرمایه گذاری‌هاست که تا این لحظه این بستر و فضا ایجاد نشده و به ورود عملی و تمام وزن بخش‌های مختلف دولتی نیاز دارد.

    او ادامه می‌دهد: موضوعاتی از قبیل زمین و تجهیزات، اخذ موافقت نامه‌ها و مجوزهای لازم، معافیت‌ها، تسهیلات حمایتی و ارزان قیمت، خدماتی از قبیل آب و برق و جاده، خدمات بیمه ای، امور مالیاتی در رابطه با معافیت تشویقی، تخصیص اعتبار جهت وارد کردن تجهیزات مربوط به فرآوری خرما و تبدیل آن به محصولات متنوع دیگر و… همگی از جمله موانع سرمایه گذاری در زمینه صنعت خرما هستند.

    اراده‌ای برای ایجاد شهرک خرما در خوزستان وجود ندارد

    عموری به ایجاد شهرک خرما نیز اشاره‌ می‌کند و می‌گوید: از سال ۹۴ به دنبال ایجاد شهرک خرما بودیم که هدف از ایجاد آن تولید انبوه، ایجاد نمایشگاه دائم، فرآوری خرما، استفاده از آخرین تکنولوژی در تولید و همچنین فرآوری مکانیسم بسته‌بندی و بالاخره بازاریابی و صادرات بوده است.

    وی اظهار می‌کند: مصوبه استانی را از بالاترین مقام استان گرفتیم، اما متاسفانه اراده‌ای بر ایجاد آن که علاوه بر اشتغال می‌توانست توسعه و حفظ بازار هدف را به دنبال داشته باشد، تاکنون نبوده است.

    اما برای بررسی میدانی کاشت و برداشت خرما به سراغ یکی از مزرعه‌های نخل در استان خوزستان رفتیم و گفت‌وگویی با یکی از کشاورزان نمونه استان در این زمینه انجام دادیم.

    جهاد کشاورزی برنامه‌ای برای حوزه نخیلات ندارد

    محمد نظاری که در منطقه میان‌آب شوشتر چندین سال است روی درختان نخل سرمایه‌گذاری کرده است در رابطه با برخی مشکلات در خصوص روند کاشت تا برداشت خرما می‌گوید: متاسفانه جهاد کشاورزی برنامه مشخصی برای حوزه نخیلات و باغبانی در دست ندارد که کشاورزان را توجیه کند در چه زمینه‌ای سرمایه‌گذاری کنند، یا کدام محصول ارزش سرمایه گذاری بیشتر و صادرات دارد.

    کشاورزان مشتاق آموزش‌های فنی

    وی می‌افزاید: در مورد آموزش هم گام جدی از سوی سازمان جهاد کشاورزی شاهد نیستیم، و چون روش‌های کار بر روی نخیلات سنتی‌اند، برداشتی هم که انتظار می‌رود دیده نمی‌شود. باید در زمینه کشت و آموزش واحدهای ترویج همراهی بیشتری با کشاورزان داشته باشند.

    صنایع جانبی خرما بازار تولیدکننده را مطمئن‌تر می‌کنند

    وی با اشاره به اینکه صنایع جانبی محصول خرما بسیار زیاد و پر سودند اذعان می‌دارد: در صنایع جانبی مانند بسته‌بندی، شیره خرما و… در صورت حمایت نهادهای ذیربط می‌توان گام‌های خوبی برداشت که اگر انجام بشود، بازار این محصول را رونق اساسی خواهد داد.

    این کشاورز و سرمایه‌گذار در حوزه نخیلات ادامه می‌دهد: مجول یا برحی که از محصولات ارزشمند حوزه نخل و خرما محسوب می‌شوند، به خوبی معرفی نشده‌اند. البته توزیع‌هایی به صورت یارانه‌ای بین کشاوزان بوده اما کافی نیست. سرمایه‌گذاران را باید با این‌ها آشنا کرد

    تولیدکننده با حداقل قیمت خرما را می‌فروشد

    نظاری با گلایه از نبود ساز و کار مناسب در زمینه فروش محصولات بیان می‌کند: در بحث فروش، کشاورز با حداقل قیمت، خرمایی که زحمت زیادی برای آن کشیده را روانه بازار می‌کند و نهایتاً فروشنده سود بسیار بیشتری از تولید‌کننده دارد.

    کشاورزان نیازمند توجه ویژه‌تر

    وی می‌گوید: طرح‌های نخیلات عموماً دیربازده هستند و فعالیت مستمری هم می‌طلبند. بنابراین نیاز است پشتیبانی بهتری از کشاورزان در این عرصه شود، هم کمک‌های یارانه‌ای و هم تسهیلات طولانی مدت حمایتی می‌توانند کشاورزان را در این زمینه دلگرم کنند.

    خرما محصولی پرطرفدار است که در تمام نقاط مشتری و خواهان خود را پیدا خواهد کرد. بنابراین و با توجه به اینکه در اکثر نقاط خوزستان نیز قابل کشت است، انتظار می‌رود مسئولان مربوطه ضمن ایجاد شهرک‌های نخیلات، از کشاورزان و سرمایه‌گذاران حمایت کرده و به این محصول پرسود بهای بیشتری دهند.  همچنین پیشنهاد می‌شود، برای تعیین قیمت مناسب جهت فروش محصولات نخیلات با قیمت عادلانه و جلوگیری از ضرر کشاورزان، تشکل صنفی یا ساختاری که خود کشاورزان در آن حضور داشته باشند، برای مشخص کردن قیمت سالانه خرما و رطب ایجاد شود تا از این حیث حمایتی هرچند جزئی از کشاورزان صورت بگیرد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری فارس
    پست قبلی

    ضعف زنجیره فرآوری دام در خراسان شمالی/ فرصتی طلایی که هدر می‌رود

    پست بعدی

    کاهش واردات «سویا» تهدید جدی برای تولید مرغ است/ ذرت 3 هزار تومانی پیدا می‌شود، 1600 تومانی نه!

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    یکی از راهکارهایی که به کاهش پیامدهای خشکسالی می‌انجامد موضوع آبخیزداری است. چقدر در کشور ظرفیت آبخیزداری فراهم است. حمید...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    کاهش واردات «سویا» تهدید جدی برای تولید مرغ است/ ذرت 3 هزار تومانی پیدا می‌شود، 1600 تومانی نه!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خواص باورنکردنی «دانه چیا» را بشناسید

    آب دانه چیا برای کاهش چربی شکم مؤثر است؟

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    نخستین گلخانه تمام مکانیزه کشور در البرز بهره برداری شد

    اصفهان بزرگ‌ترین سطح کشت گلخانه‌ای کشور را دارد

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    گذر از بحران کمبود آبی با توسعه گلخانه‌ها امکان پذیر است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.