چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد

    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: انتظار داریم تخصیص ارز برای واردات تن ماهیان با توجه به اینکه صنعت ارز بری هم نیست در اولویت قرار گیرد.

    توسط پروانه خانی
    2 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    عیسی گلشاهی در نشست خبری که دیروز به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برگزار شد در خصوص افزایش قیمت کنسرو ماهی گفت: بر اساس تصمیم گیری های دولت تامین ارز مورد نیاز واردات تن ماهیان از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت منتقل شد و تامین کننده ارز تن ماهیان در حال حاضر وزارت صنعت معدن و تجارت است. انتظار می رود با توجه به اینکه این صنعت ارزبری بسیار بالایی ندارد در اولویت تأمین ارز قرار بگیرد و ارز لازم آن تامین شود.

    وی اضافه کرد : متاسفانه در سه ماهه اول سال ارز به موقع تامین نشد و کالاهایی در گمرک دپو شدند. ولی با تصمیمات درستی که دولت گرفت بخش عمده‌ای از این ماهی ها ترخیص و وارد چرخه تولید شد.

    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران تصریح کرد: از طرفی ارز تخصیص یافته به این کالا از گروه یک کالایی یعنی ارز دولتی به ارز نیمایی تغییر پیدا کرد و طبیعتاً بر اساس نرخ ارز نیمایی تامین مواد اولیه انجام می شود.

    به گفته وی کنسرو و سایر محصولات شیلاتی تابع مقررات مربوط به قیمت تمام شده کالا و عرضه و تقاضا هستند و قیمت‌گذاری بر انها انجام می‌شود. طبیعتاً با توجه به تغییر ارز به نیمایی تغییراتی نیز بر قیمت‌ها صورت گرفت.

    گلشاهی اضافه کرد: نیمه اول سال معمولاً صید چندانی از تن ماهیان نداریم و این موضوع در افزایش قیمت ها موثر است.

    وی با بیان اینکه کنسرو ماهی از محصولات پرمصرف است و انتظار داریم که برای تعدیل قیمت‌ها و کاهش قیمت تمام شده ارز برای واردات به موقع تخصیص یابد، گفت: اگر ارز در ماه های قبل به موقع تامین شده بود و در اختیار واردکنندگان قرار می گرفت می‌توانستیم قیمت تمام شده هر کیلوگرم ماهی را حدود ۲ تا ۵ هزار تومان بر اساس نوع و مقطع واردات نسبت به حال حاضر کاهش دهیم.

    گلشاهی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به اینکه میانگین قیمت کنسرو سال گذشته ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان و میانگین قیمت فروش ۱۳ هزار تومان بود گفت: امسال پیش‌بینی این است که علی رغم تغییر ارز، با قیمت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تا ۲۷ هزارتومانی که بر روی کنسرو درج شده با آغاز صید داخلی قیمت فروش برای مردم حدود ۱۹ هزار تومان باشد.

     

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند
    اخبار اقتصاد و بازار

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    توسط هانیه سیفی مجد
    5 مهر 1402
    0

    آقای پرویز فروغی گفت: گرچه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در جلسات جوجه‌ریزی ماهانه ۱۴۵ میلیون قطعه را ابلاغ کردند، اما...

    بیشتر بخوانید
    توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس/ لبنیات در فرهنگ مصرف ما نیست

    توزیع شیر رایگان در مدارس مناطق محروم از محل مالیات بر ارزش افزوده

    5 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    تداوم پرداخت یارانه شکر وارداتی مصداق حراج سرمایه ملی است

    5 مهر 1402
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    یارانه دولتی برای سر کشیدن سم شیرین!

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی برای تنوع‌بخشی به سبد گیاهان دارویی و طب سنتی

    بیمه گیاهان دارویی اراضی دیمی ۱۰۰ درصد پرداخت می‌شود

    7 شهریور 1402
    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    26 شهریور 1402
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    عشایر جنوب کرمان نهاده دامی بگیرند و چهار ماه بعد پرداخت کنند

    30 شهریور 1402
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کاهش ۲۵ برابری مصرف آب کشاورزی به کمک تکنولوژی هوش مصنوعی

    19 شهریور 1402
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    صادرات کدام محصولات صنایع غذایی بیشتر است؟

    30 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود