شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در نقاط مختلف کشور توسعه می‌یابد

    معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تعاون روستایی کشور با گرامی‌داشت دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: طرح ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در هر منطقه از کشور تا ۶ ماه دیگر ایجاد می‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۴, ۱۴۰۲
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    22 طرح صنایع تبدیلی در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید/ ایجاد 850 فرصت شغلی جدید در حوزه کشاورزی

    ایوب فصاحت عصر پنجشنبه همزمان با نخستین روز دهه فجر انقلاب اسلامی در آیین افتتاح سردخانه بالای صفر شهر سفیددشت شهرستان بروجن تاکید کرد: این طرح به‌منظور بازاررسانی محصولات کشاورزی کانون‌های تولید کشور ایجاد و راه‌اندازی می‌شود.
    وی تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام را جزو برنامه‌های اولویت‌دار سازمان تعاون روستایی کشور دانست و افزود: بستر مجازی و شفاف برای فعالیت تمامی اتحادیه‌ها و تعاونی‌های زیرمجموعه این سازمان ایجاد و سامان‌دهی می‌شود.
    فصاحت ایجاد زیرساخت‌های هوشمندسازی بر پایه آخرین فناوری روز را ضروری اعلام و تصریح کرد: تمامی کشورهای دنیا به بخش کشاورزی یارانه اختصاص می‌دهند.
    وی حمایت و تقویت بخش کشاورزی را ضروری دانست و یادآور شد: میزان کشت در بخش‌های مختلف کشاورزی به‌ویژه تولید صیفی‌جات باید بهبود یابد.
    فصاحت اظهار داشت: در سازمان تعاون روستایی برنامه‌های جدیدی داریم تا تشکل‌های زیرمجموعه بتوانند بخش قابل‌توجهی از این حوزه را بر عهده گیرند.

    همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ۶۳۲ طرح با ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری آماده بهره‌برداری شده است.

    سرویس خبری: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیتعاون روستاییسردخانهصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزیصیفی جاتکشاورزی
    پست قبلی

    کاهش سهم گوشت قرمز در سبد مصرفی خانوارهای اصفهانی

    پست بعدی

    حذف عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی از ۱۵ بهمن

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    میانگین برداشت در این ناحیه به‌دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، به ۹ تُن در هکتار می‌رسد که در مقایسه...

    بیشتر بخوانید
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    حذف عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی از ۱۵ بهمن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ظفری: قاچاق افسارگسیخته شیرخشک مازاد، اقتصاد کشور را فلج می‌کند

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    کاهش جوجه‌ریزی و کمبود نهاده دلیل افزایش قیمت مرغ در بازار است

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چایکاران شمال کشور آغاز شد

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    وقتی امنیت غذایی از شاخص‌های اقتصادی عقب می‌ماند

    وقتی امنیت غذایی از شاخص‌های اقتصادی عقب می‌ماند

    آبان ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.