یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین میوه ها برای دریافت سریع انرژی

    اگر می خواهید انرژی بدن خود را با خوراکی هایی سالم تامین کنید میوه های زیر را فراموش نکنید.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بدن‌درد، حاصل کمبود این ویتامین‌هاست

    همه ما در ساعات مختلف روز احساس خستگی کرده ایم و در حالی که احساس کمبود انرژی کاملا رایج است، برخی از عوامل ممکن است منجر به خستگی یا سقوط بیشتر انرژی شود؛ برای مثال اینکه ما چه چیزی می خوریم، چه زمانی میان وعده یا وعده غذایی خود را خوریم، چقدر می خوریم، کیفیت خواب ما چگونه است و موارد دیگر.

    برای تامین انرژی طولانی مدت بدن، باید عوامل ذکر شده را در نظر بگیرید؛ همچنین می توانید این هفت میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.

     

    1. سیب

    سیب خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. آنها سرشار از فیبر هستند که به قندهای طبیعی کمک می کند تا برای انرژی پایدار به آرامی هضم شوند. یک سیب متوسط (182 گرم) 95 کالری و 4 گرم فیبر دارد. اگر به دنبال یک میان وعده رضایت بخش هستید، چند تکه سیب را با کره بادام زمینی طبیعی همراه کنید.

    2. پرتقال

    پرتقال منبع غنی از ویتامین C است. طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت (NIH)، ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند که به شما این توان را می دهد که با خستگی مبارزه کنید. علاوه بر این، افراد مبتلا به کمبود ویتامین C می توانند اسکوربوت را تجربه کنند که باعث افزایش احساس ضعف و خستگی می شود.

    برای کسانی که دچار کمبود آهن هستند، این ویتامین محلول در آب جذب آهن را افزایش می دهد و به کاهش علائم مرتبط از جمله خستگی کمک می کند.

    خوردن یک پرتقال می تواند انرژی سریعی به شما بدهد، در واقع یک تکه متوسط از این میوه عالی (140 گرم) حاوی 73 کالری، 3 گرم فیبر و 78 درصد DV ویتامین C است.

    3. موز

    یک بررسی در سال 2020 منتشر شده در Food Reviews International اشاره کرد که دو موز می تواند برای 90 دقیقه انرژی بدن را تامین کند. موز همچنین منبع عالی پتاسیم است که یک ماده مغذی ضروری برای حفظ عملکرد مناسب بدن است.

    یک موز متوسط 105 کالری و 3 گرم فیبر برای انرژی پایدار فراهم می کند. اگر می خواهید انرژی فوق العاده ای به بدن خود برسانید روزی یک موز را امتحان کنید.

     

    4. آووکادو

    آووکادو یکی دیگر از میوه های غنی از فیبر است که می تواند از افزایش قند خون جلوگیری کند که به نوبه خود می تواند منجر به سقوط انرژی شود. علاوه بر این، آووکادو مملو از چربی های سالم است که نه تنها انرژی زیادی به شما می دهد، بلکه شما را راضی نگه می دارد.

    طبق آمار وزارت کشاورزی آمریکا، 1 فنجان آووکادوی ورقه شده حاوی 234 کالری، 10 گرم فیبر و 17 گرم چربی غیراشباع است. برای یک بعد از ظهر تازه و خوشمزه، سالاد آووکادو کاپرز ما را امتحان کنید.

    5. هلو

    هلو شیرین و با طراوت است و برای تقویت انرژی عالی است. به ازای USDA، یک میوه (150 گرم) حاوی 69 کالری و 2 گرم فیبر است. هلو همچنین منبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم و ویتامین‌های A و C است که به شما کمک می‌کند بهترین احساس را داشته باشید.

    6. آلو

    در حالی که آلو به دلیل اثرات ملین بالقوه خود قابل توجه است، برای تقویت انرژی نیز گزینه ای عالی است. طبق گزارش USDA ، دو عدد آلو (150 گرم) 69 کالری و 2 گرم فیبر را تامین می کند.

    7. گوجی بری

    گوجی بری شیرین و تند است. این توت های کوچک سرشار از آنتی اکسیدان هستند و به جلوگیری از خستگی کمک می کنند. طبق گزارش USDA، پنج قاشق غذاخوری (28 گرم) گوجی بری خشک شده 98 کالری، 4 گرم پروتئین و تقریباً 4 گرم فیبر دارد که آن را به میوه ای عالی برای انرژی طولانی مدت تبدیل می کند.

    یکی از اشکالات بالقوه این توت ها تداخل آنها با داروهای خاصی مانند وارفارین است که در بررسی سال 2022 در آنتی اکسیدان ها انجام شده است. برای دریافت تایید ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

    خلاصه

    در حالی که همه غذاها انرژی بدن را تامین می کنند، ترکیب غذایی آنها بسیار متفاوت است. هنگامی که به دنبال سطوح انرژی پایدار هستید، میوه های سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان ها مانند موز، سیب، آلو و گوجی بری بهترین انتخاب هستند.

     

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آووکادوانرژیانرژی بدنتغذیهسیبصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفیبرموزمیوهویتامین C
    پست قبلی

    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    پست بعدی

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نخستین گلخانه تمام مکانیزه کشور در البرز بهره برداری شد

    اصفهان بزرگ‌ترین سطح کشت گلخانه‌ای کشور را دارد

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    جمعیت دام سبک ۶۲ میلیون راس است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: سموم با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می‌شود

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    صادرات پای مرغ به سرزمین اژدهای زرد

    صادرات ۵۰ هزار تن پای مرغ از ایران به چین کلید خورد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    تصمیم‌گیری درباره اقدامات فناورانه نباید امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار دهد

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.