به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (ایفتاتی آی) ، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ 25 و 26 مهر ماه ۱۴۰۳ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در دانشگاه تربیت مدرس، برگزار خواهد شد و تا تاریخ ۱ شهریور ۱۴۰۳ آماده پذیرش مقالات شما فرزانگان گرامی می باشد. جهت اطلاع بیشتر به سایت کنگره به آدرس http://ifstacongress۳۰.modares.ac.ir مراجعه فرمائید.
با توجه به اینکه این کنگره به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنگره در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این کنگره ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنگره با دریافت گواهی کنگره استفاده نمایید.
گفتنی است محور های این رویداد مهم علمی موارد زیر می باشد .
– کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
– روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– کنترل بهداشت و کیفیت غذا
– غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
– کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
– ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
– امنیت و ایمنی غذایی
– بحران آب و صنایع غذایی
– غنی سازی مواد غذایی
– فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
– راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
– فرمولاسیون غذا
– صنعت فرآورده های گوشتی
– صنایع تولید غلات
– صنایع بسته بندی مواد غذایی
– صنایع لبنیات
– سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
همچنین برگزاری نمایشگاه جانبی برای حضور کارخانجات صنایع غذایی جهت ارائه آخرین دستاوردها و پژوهش های علمی از دیگر برنامه های این رویداد علمی میباشد ، علاقه مندان برای اطلاع از شرایط اسپانسری طلایی ، نقره ای و برنزی و اجاره غرفه نمایشگاهی می توانند با دبیرخانه کنگره ( دفتر انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ) به شماره های 44293455 و 44293459 تماس حاصل فرمایند .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنگره به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://ifstacongress30.modares.ac.ir
جهت دریافت پوستر کنگره کلیک کنید .
تاریخ های مهم :
- مهلت ارسال چکیده : 1 شهریور 1403
- اعلام نتایج داوری : 15 شهریور1402
- زمان برگزاری کنگره:25و26 مهر 1403
- زمان برگزاری کارگاه ها : 28و29 شهریور