چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    احتمال ابتلا به کرونا در رستوران‌ها ۲ برابر بیشتر است

    نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، در مکان‌هایی که نمی‌توان همیشه ماسک پوشید، مانند رستورانی که مردم برای خوردن یا نوشیدن باید ماسک خود را بردارند، خطر ابتلا به این بیماری بیشتر است.

    توسط مریم آقایاری
    25 شهریور 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    چرخ گردشگری و غذا، با وجود کرونا باید بچرخد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    به گزارش پایگاه اینترنتی سی.ان.ان، محققان «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا» که این مطالعه را انجام داده اند، گزارش کردند بزرگسالانی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شده است؛ ۱۴ روز پیش از ابتلا به این بیماری، در یک رستوان غذا خورده‌اند.

    این مطالعه که روز ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) منتشر شد، شامل اطلاعات مربوط به ۳۱۴ فرد بالغی می شود که در ماه ژوئیه به دلیل داشتن علائمی از نظر  ابتلا به کووید-۱۹ آزمایش شدند. نتیجه این آزمایش ها، ۱۵۴ مورد مثبت و ۱۶۰ مورد منفی بود. این آزمایش ها در ۱۱ مرکز بهداشتی مختلف در ۱۰ ایالت آمریکا انجام شد.

    محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و سایر موسسات این کشور در این مطالعه، پاسخ های این بیماران را به سوالاتی در رابطه با ماسک زدن و فعالیت های مختلفی که در جامعه داشته اند از جمله اینکه آیا اخیرا در یک رستوران غذا صرف کرده اند، یا به یک کافی شاپ و باشگاه ورزشی رفته اند، به دقت بررسی کردند.

    نتایج این مطالعه نشان داد بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بود دو برابر افرادی که نتیجه این آزمایش آنها منفی شده بود، گزارش دادند که ۱۴ روز قبل از ابتلا به این بیماری در یک رستوران غذا خورده اند و یا به یک کافی شاپ رفته اند.

    داده های این مطالعه نشان داد، ۴۲ درصد از بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بود، گزارش دادند که دست کم با یک فرد مبتلا به کووید-۱۹ در تماس بوده اند و بیشتر این تماس های نزدیک -۵۱ درصد- با اعضای خانواده بوده است.

    محققان همچنین دریافتند؛ ۷۱ درصد از بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ و ۷۴ درصد از بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها منفی بود، گزارش دادند که همواره در زمان حضور در جمع از ماسک استفاده می کنند.

    همچنین بر اساس نتایج این مطالعه میان افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود با افرادی که نتیجه این آزمایش آنها منفی بود در زمینه خرید کردن، شرکت در اجتماعات کمتر از ۱۰ نفر در خانه، رفتن به یک اداره، رفتن به باشگاه ورزشی، رفتن به سالن آرایشگاه، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و یا شرکت در اجتماعات مذهبی اختلاف قابل توجهی وجود نداشت.

    با این حال داده های این مطالعه نشان داد، افرادی که نتیجه آزمایش آنها مثبت بود، بیشتر احتمال داشت گزارش دهند که دو هفته پیش از شروع این بیماری در یک رستوان غذا خورده بودند.

    البته این مطالعه با محدودیت هایی نیز همراه است، از جمله اینکه باید تحقیقات بیشتری بر روی گروه بزرگتری انجام شود تا مشخص شود آیا یافته های این مطالعه در مطالعات بعدی نیز تکرار می شود یا خیر و دیگر اینکه در این مطالعه در ارزیابی غذا خوردن در یک رستوران تفاوتی میان غذا خوردن در فضای بسته رستوران و غذا خوردن در محیط باز رستوران قائل نشده است.

    محققان در گزارش این مطالعه نوشتند؛ گزارش ها در مورد قرار گرفتن در محیط رستوران ها و ابتلا به کرونا به گردش هوا مرتبط است. جهت، تهویه و شدت جریان هوا حتی در صورت رعایت تدابیر فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک، ممکن است بر انتقال ویروس تاثیر بگذارد.

    آنها افزودند: در هنگام غذا خوردن و آشامیدن نمی توان بطور مستمر از ماسک استفاده کرد؛ درحالی که خرید و سایر فعالیت هایی که در محیط بسته انجام می شود، مانع استفاده از ماسک نیست.

    سرویس خبری:اخبار علمی – تغذیه  و سلامت

    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    توسط هانیه سیفی مجد
    5 مهر 1402
    0

    تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که برخی از شیرین کننده‌های مصنوعی به طور بالقوه می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند. محققان دانشگاه...

    بیشتر بخوانید
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    1 مهر 1402
    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    ۲ هزار و ۱۱۰ تُن گندم در محلات خریداری شد

    20 شهریور 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    کمبود آرد و صف طولانی نانوایی ها در کلاردشت؛ مردم و مسوولان چه می‌گویند؟

    1 مهر 1402
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    ۹۸۴۱ تن انواع کودهای شیمیایی در استان تهران توزیع شد

    6 شهریور 1402
    گفت‌وگو| واردات آب‌معدنی لوکس از سوئد، نروژ، فنلاند و فرانسه/ قاچاق هزار و ۵۰۰ نوع کالای لوکس به ایران

    هشدار کم‌آبی بدن بعد از ۶۰ سالگی

    9 شهریور 1402
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه

    رشد ۱۹درصدی صادرات محصولات کشاورزی و غذایی/ انجام ۹۴ درصد صادرات به کشورهای همسایه

    12 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود