سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    12ماده غذایی ضد پیری که پوست شما را جوان تر نشان می دهد

    اگر پوستی زیبا می خواهید، آنچه در رژیم غذایی خود دارید، بسیار مهم است. در اینجا دوازده غذای سالم برای کمک به حفظ سلامت پوست، مبارزه با التهاب و جلوگیری از پیری آورده شده است.

    توسط امیرحسین فتحی
    اسفند ۲, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مواد غذایی ضد سرطان

    وقتی صحبت از پوست زیبا به میان می‌آید، اغلب به ماده ای که روی پوستمان می گذاریم مانند کرم‌های صورت و دور چشم یا کرم‌های ضد آفتاب تکیه می‌کنیم. به نظر می رسد، آنچه در بدن خود به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود قرار می دهید می تواند به جوان ماندن شما کمک کند و به مبارزه با التهاب که در بیماری های جسمی مانند آرتریت پسوریاتیک و دیابت نقش دارد، می پردازد.

    در اینجا 12 غذا برای کمک به مبارزه با چین و چروک و التهاب و همچنین تقویت کلاژن و آبرسانی برای پوستی سالم و جوان‌تر آورده شده است.

    1. کلم پیچ

    کلم پیچ سرشار از لوتئین و زآگزانتین است، دو کاروتنوئید که بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله Clinics in Dermatology، می توانند خاصیت ارتجاعی و هیدراتاسیون پوست و همچنین چربی زیر پوست شما را افزایش دهند که به عنوان «معیار جوانی» عمل می کند. به نظر می رسد که لوتئین به طور خاص می تواند پوست شما را در برابر یک طول موج مضر نور (و طول موجی که ضد آفتاب در محافظت در برابر آن خیلی خوب نیست) به نام نور آبی محافظت کند. کلم پیچ را دوست ندارید؟ به جای آن آووکادو را امتحان کنید؛ آنها همچنین مملو از لوتئین و زآگزانتین هستند.

    2. شکلات تلخ

    شکلات تلخ فواید ضد پیری جدی دارد. دانه های کاکائو، ماده اصلی شکلات تلخ، مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند التهاب ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش را کاهش دهد، گردش خون را افزایش داده و به پوست شما کمک می کند رطوبت را بهتر حفظ کند. این یک راز برای پوستی درخشان و سالم است.

    شکلات تلخ همچنین سرشار از منیزیم است که به عنوان یک ماده مغذی ضد التهاب شناخته شده است. منیزیم استرس را کاهش می دهد و مدت و کیفیت خواب را بهبود می بخشد که در پیری پوست نقش دارد. فقط مطمئن شوید که محتوای قندهای اضافه شده در شکلات تلخ مورد علاقه خود را بررسی کنید، شکر بیش از حد می تواند پوست شما را خراب کند. تحقیقات کالج پزشکی دانشگاه بیلور نشان می‌دهد که شکر تأثیر منفی بر فیبرهای کلاژن دارد و می‌تواند باعث شود پوست سفت‌تر به نظر برسد و انعطاف خود را از دست بدهد.

    3. توت ها

    برخی از میوه ها نقش مهمی در حفظ جوانی و شادابی پوست دارند. توت ها مملو از ویتامین C ،یک عنصر رایج در محصولات ضد پیری پوست و آنتی اکسیدان هایی هستند که با رادیکال های آزاد که باعث پیری پوست می شوند، مبارزه می کنند.

    4. ادویه جات

    برخی ادویه ها مانند پونه کوهی، دارچین و میخک حاوی اسید لیپوئیک هستند، ترکیبی که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن عمل می کند. اسید لیپوئیک به تحریک تولید آنتی اکسیدان در سراسر بدن کمک می کند و فلزات سنگین مسئول استرس اکسیداتیو را حذف می کند. در حالی که اسید لیپوئیک به طور طبیعی در بدن وجود دارد، می توانید مصرف خود را از طریق برخی غذاها (مانند ادویه های معطر) افزایش دهید.

    زردچوبه برای قرن ها در فرهنگ های مختلف برای مبارزه با التهاب و جلوگیری از آن از نظر پزشکی استفاده می شده است و اخیراً به یک مکمل انتخابی محبوب در دنیای غرب تبدیل شده است. این ادویه تند همچنین می تواند به محافظت در برابر افسردگی، آرتریت و برخی سرطان ها کمک کند.

    5. هندوانه

    میوه مورد علاقه هر کس در تابستان سزاوار یک جایگاه در رژیم غذایی ضد پیری شما در تمام طول سال است. هندوانه مملو از ویتامین‌های A، C و E است – که همگی سلامت پوست را تقویت می‌کنند و آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی مانند لیکوپن، که آن را به غذای نهایی برای پوست جوان تبدیل می‌کند. هندوانه به طور جدی آبرسان پوست است، زیرا 92٪ آن را آب تشکیل می دهد.

    فراموش نکنید که هیدراته ماندن برای درخشندگی و شادابی پوست شما ضروری است.

    6. گردو

    گردو دارای بیشترین قدرت آنتی اکسیدانی در بین مغزها و منبع عالی چربی های امگا 3 است. این ترکیب آنها را به یک میان وعده عالی برای مبارزه با التهاب برای پوست بهتر (و به طور کلی سلامتی) تبدیل می کند.

    گردو همچنین برای تقویت سلامت روده شما عالی است. سلامت میکروبیوم ما ارتباط نزدیکی با سلامت پوست دارد و سلامت روده به پوست کمک می‌کند تا در هموستاز برای محافظت بهینه، تنظیم دما و حفظ آب باقی بماند.

    7. انگور

    انگور حاوی رسوراترول است که بخاطر خاصیتش برای تقویت سلامت قلب معروف است. این آنتی اکسیدان همچنین از کلاژن در برابر رادیکال های آزاد و رگ های خونی محافظت می کند. کلاژن برای محافظت از خاصیت ارتجاعی پوست ضروری شناخته شده است؛ بنابراین می توانید برای سال های آینده درخشان و سرزنده بمانید، اگر انگور را فراموش نکنید و دوستدار آن باقی بمانید!

    8. انار

    انار و تمشک مملو از اسید الاژیک هستند، ترکیبی که تحقیقات نشان می‌دهد به طور طبیعی می‌تواند به جلوگیری از ایجاد چین و چروک کمک کند. یک مطالعه منتشر شده در Experimental Dermatology نشان داد که اسید الاژیک از تجزیه کلاژن سفت کننده پوست جلوگیری می کند و همچنین از برخی التهابات ناشی از UV جلوگیری می کند. بنابراین، اسید الاژیک می تواند زنجیره واکنش های پیری پوست را که در نتیجه آن التهاب رخ می دهد، کند کند.

    9. پروبیوتیک ها

     

    تحقیقات جدیدتر نشان می دهد که برخی از سویه های پروبیوتیک می توانند به جلوگیری یا به حداقل رساندن آسیب پوستی ناشی از UV کمک کنند. نشان داده شده است که سویه‌های دیگر به حفظ pH پایین‌تر پوست کمک می‌کنند (پوست پیری pH بالاتری دارد) یا رادیکال‌های آزاد مضر را از بین می‌برد.

    مانند بسیاری از تحقیقات در مورد پروبیوتیک ها، سویه های خاصی برای مشاهده فواید مورد نیاز است و همیشه آنهایی نیستند که در محصولات غذایی واقعی یافت شوند. با این حال، مصرف پروبیوتیک ها به شکل ماست یا کفیر، سبزیجات تخمیر شده مانند کلم ترش و کیمچی، سس سویا یا میسو و غیره فواید بالقوه زیادی دارد که افزودن آنها به رژیم غذایی برای سلامت پوست ضرری ندارد.

    10. قهوه

    عادت شما به خوردن یک فنجان در روز می تواند به جلوگیری از سرطان پوست و مبارزه با روزاسه کمک کند. در یک مطالعه منتشر شده در مجله اروپایی پیشگیری از سرطان، زنانی که یک فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند، خطر ابتلا به سرطان پوست غیرملانومی در آنها تا حدود 10 درصد کاهش یافته است. همچنین، هر چه زنان بیشتر قهوه بنوشند( تا حدود 6 فنجان یا بیشتر در روز) خطر ابتلا به سرطان پوست آنها کاهش می یابد.

    بر اساس مطالعه دیگری، افرادی که قهوه می‌نوشند کمتر به روزاسه مبتلا می‌شوند.

    11. آبگوشت استخوان

    آبگوشت استخوان حاوی کلاژن فراوان است و به همین دلیل است که می‌خواهید آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا درخشش و جوان‌ی بیشتری داشته باشید. اگرچه بیشتر تحقیقات بر روی حیوانات است نه انسان ها، مطالعات نشان می دهد که مصرف کلاژن ممکن است باعث افزایش برخی از انواع کلاژن پوست و همچنین کاهش آنزیمی که کلاژن را تجزیه می کند، شود.

    مصرف کلاژن همچنین ممکن است به کاهش خشکی پوست ناشی از آفتاب کمک کند؛ گوشت سرشار از کلاژن است. حتماً از غذاهای غنی از ویتامین C مانند مرکبات، کیوی و فلفل دلمه ای استفاده کنید، زیرا ویتامین C نیز برای تولید کلاژن مهم است.

    12. ماهی سالمون

    امگا 3 های مفید موجود در سالمون و سایر ماهی های چرب مانند ماهی تن و ساردین (به علاوه برخی از صدف ها) می توانند به شما کمک کنند جوان بمانید و حتی ممکن است شما را از آفتاب سوختگی نجات دهند.

    کرم ضد آفتاب را به طور کامل حذف نکنید، اما تحقیقات نشان می دهد که امگا 3 التهابی را که پس از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش در پوست شما شعله ور می شود را فرو می نشاند و همچنین مانند یک ضد آفتاب طبیعی عمل می کند و به جلوگیری از آفتاب سوختگی کمک می کند.

    فراموش نکنید: آن امگا 3 نه تنها برای پوست شما مفید است، بلکه برای قلب شما نیز فواید بیشماری دارد.

    سرویس خبری: اخبارعلمی- تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: خواص مواد غذاییرژیم غذاییسلامت پوست
    پست قبلی

    جوجه ریزی اسفند باید کمتر از ۱۰۰ میلیون قطعه باشد

    پست بعدی

    بهترین و بدترین غذاها برای گوارش

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بهترین و بدترین غذاها برای گوارش

    بهترین و بدترین غذاها برای گوارش

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.