سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    عسل این محصول تلاش شبانه روی زنبور‌های عسل یک ماده غذایی طبیعی است که اگر در چهارچوب تغذیه‌ای سالم و به میزان متعادل مصرف شود می‌تواند بدن را از این رو به آن رو کند. به این ترتیب که با مصرف روزانه و متعادل عسل شما خواب بهتری تجربه می‌کنید، حافظه‌تان تقویت می‌شود، پوست‌تان تمیزتر و سالم‌تر شده و اتفاقات دیگری که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    به نقل از سایت تبیان، عسل معجزه واقعی طبیعت است و توصیه می‌شود از مزایای مصرف روزانه آن غافل نشوید. در ادامه بیشتر در این خصوص صحبت خواهیم کرد. لطفاً با ما همراه باشید.

    فواید مصرف روزانه عسل

    بر اساس نتایج بررسی‌ها، مصرف روزانه و متعادل عسل می‌تواند فواید زیادی داشته باشد. البته عسل همچنان سوژه خوبی برای دانشمندان برای بررسی‌های متعدد است. اما آنچه تاکنون به اثبات رسیده نشان می‌دهد عسل پتانسیل آن را دارد که درمانگر مشکلات مختلفی باشد. حتماً خیلی از افراد را می‌شناسید که قبل از انجام کار‌های سخت یا ورزش ابتدا عسل می‌خورند. اینکار بی‌دلیل و بیهوده نیست. چون عسل مانند یک مکمل انرژی‌زا عمل کرده و توان فرد را افزایش می‌دهد. در ادامه به ۹ تأثیر شگفت انگیز مصرف روزانه عسل اشاره می‌کنیم.

    عسل برای بهبود سلامت پوست شما
    عسل به دلیل دارا بودن مواد مغذی متعددی از جمله آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها یک ماده غذایی شگفت‌انگیز است. اگر شما به طور روزانه به جای قند و دیگر شیرین‌کننده‌ها مقدار اندکی عسل میل کنید بزرگترین و وسیع‌ترین عضو بدن یعنی پوستتان تأثیر خوبی از این کار خواهد گرفت. عسل خواص مرطوب کنندگی و آنتی باکتریالی دارد. بنابراین به داشتن پوستی سالم‌تر و تمیزتر کمک زیادی می‌کند. نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند که عسل علاوه بر ارتقای سلامت و شادابی پوست به درمان برخی از بیماری‌های پوستی نیز کمک می‌کند. بنابراین به استفاده موضعی از عسل برای بند آمدن خونریزی یا بهبود زخم‌ها بسنده نکنید و برای شادابی و سلامت پوستتان روزانه مقداری عسل میل کنید.

    عسل برای کاهش قند خون و کاهش وزن
    عسل به کاهش وزن کمک می‌کند. البته به شرطی که آن را جایگزین قند کرده و از مصرف شیرینیجات، آبنبات‌ها و غیره بپرهیزید. اگر به دنبال کاهش وزن و خوش اندامی هستید روزانه یک قاشق چایخوری عسل برای صبحانه میل کنید. نتایج پژوهشی که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد که عسل می‌تواند به کاهش چربی بدن در افرادی که رژیم غذایی سرشار از چربی دارند کمک می‌کند.

    عسل برای کاهش کلسترول خون
    نتایج پژوهشی که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد که عسل می‌تواند تأثیر مثبتی روی سلامتی داشته باشد و به کنترل میزان‌ تری گلیسیرید و کلسترول خون و لیپوپروتئین کمک می‌کند. البته بررسی‌های تکمیلی روی انسان لازم است. در حال حاضر، بررسی‌ها نشان داده‌اند که مصرف میزان کمی عسل در روز می‌تواند برای سلامت عمومی بدن مفید باشد. البته به شرطی که به میزان کم و در چهارچوب رژیم غذایی سالم گنجانده شود.

    عسل برای حفظ سلامت دستگاه قلب و عروق
    نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۰ به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌های موجود درعسل در حفظ سلامت سیستم قلب و عروق مؤثر است. به عقیده برخی محققان مصرف یک قاشق چایخوری عسل حل شده در یک لیوان آب برای قلبتان مفید خواهد بود. محققان بنیاد قلب اسپانیا بر این عقیده‌اند که عسل یک منبع خوب انرژی است چون سرشار از قند‌ها و فروکتوز است. به عقیده این محققان افراد مبتلا به دیابت نیز می‌توانند عسل را در برنامه غذایی خود بگنجانند به شرط اینکه حد تعادل را رعایت کرده و تعادلی بین نسبت قند و میزان انسولین ایجاد کنند.

    عسل برای بهبود حافظه
    نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند که «عسل توالانگ» به بهبود وضعیت برخی از مناطق مغز که با یادگیری ارتباط دارند کمک کرده، باعث کاهش استرس اکسیداتیو و کنترل تعادل هورمون‌ها می‌شود. بنابراین این احتمال وجود دارد خوردن عسل به بهبود فرآیند یادگیری و تقویت حافظه کمک می‌کند. به عقیده برخی از محققان میزان بالای آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی عسل برای سلامت مغز بسیار مفید است. انجمن تغذیه اسپانیا اعلام کرده است که در ترکیبات عسل عناصری همانند قند‌ها، اسید‌های آمینه، ‌تانین‌ها، گلوکز و آلکالوئید‌ها وجود دارند که برای سلامتی مفید هستند.

    عسل برای داشتن خوابی بهتر
    در برخی فرهنگ‌ها مردم قبل از خواب مقدار کمی عسل مصرف می‌کنند تا خواب راحتی داشته باشند. دلیلش این است که با افزایش میزان انسولین خون، خون سروتونین تولید کرده و بدن آن را به ملاتونین تبدیل می‌کند. حتماً می‌دانید که ملاتونین نیز هورمونی است که شما را به زودی به خواب می‌برد و به داشتن خوابی عمیق کمک می‌کند.

    عسل برای بهبود سلامت دستگاه گوارش
    به عقیده برخی محققان مصرف عسل به تسریع هضم غذا کمک می‌کند و به این ترتیب مانع از معده درد و نفخ می‌شود. با این حال برای اثبات این ادعا نیاز به بررسی‌های بیشتری وجود دارد.

    عسل باعث کاهش اضطراب می‌شود
    نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است که عسل به دلیل دارا بودن پولیفنول‌ها می‌تواند یک ماده غذایی مناسب برای مقابله با افسردگی و اضطراب باشد. با این حال محققان به دنبال بررسی‌های تکمیلی هستند اما شما می‌توانید برای کاهش استرس و اضطراب‌های روزمره‌تان، عسل را به برنامه غذایی‌تان بگنجانید.

    عسل برای بهبود دفع
    از آنجایی که عسل به هضم غذا کمک می‌کند بنابراین در تنظیم عملکرد روده‌ها نیز تأثیر دارد. متخصصان توصیه می‌کنند اگر از یبوست رنج می‌برید روزانه یک قاشق چایخوری عسل مصرف کنید. علاوه بر این مصرف آب و مواد غذایی سرشار از فیبر‌ها مانند میوه‌ها و جوی دو سر را افزایش دهید.

    پرهیز از افراط حرف اول را می‌زند
    از آنجایی که عسل یک ماده غذایی سرشار از قند است لازم است که در مصرف آن تعادل را رعایت کنید. علاوه بر این لازم است مصرف عسل در چهارچوب یک تغذیه متعادل و تحرک بدنی کافی باشد. یادتان باشد که عسل کالری زیادی دارد بنابراین برای جذب مواد مغذی و فواید آن باید در مصرف آن حد تعادل را رعایت کنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعسلعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینفواید عسل
    پست قبلی

    معاون مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی: جوانان را برای ورود به حرفه کشاورزی آماده کنیم

    پست بعدی

    قیمت انواع نان اعلام شد/ گندم نیمه دوم سال تامین است/ افزایش هزار تومانی قیمت نان با اضافه کردن کنجد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محبوبیت نان حجیم در بین مردم

    قیمت انواع نان اعلام شد/ گندم نیمه دوم سال تامین است/ افزایش هزار تومانی قیمت نان با اضافه کردن کنجد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    زمان مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده روغن خام

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    با دسرهای هوشمندانه؛ لاغر شوید!

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.