دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷ نکته رژیم غذایی برای زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر

    بر اساس نتیجه پژوهشی منتشر شده در مجله اروپایی تغذیه بالینی در مقایسه با افرادی که هرگز ماهی نمی‌خوردند افرادی که هر هفته حدود ۳۹۶ گرم (سه تا چهار وعده ۱۱۳ گرمی) ماهی مصرف می‌کردند ۱۲ درصد کم‌تر از سایرین در معرض خطر مرگ به هر دلیلی قرار داشتند.

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۲۱, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    ما می‌دانیم که کاهش مصرف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید است. ماهی غذای مغز است و غذاهای غنی از کلسیم می‌توانند به قوی نگه داشتن استخوان‌ها کمک کنند. آیا آن چه می‌خوریم می‌تواند به ما کمک کند تا عمر طولانی‌تری داشته باشیم؟

    نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند بله تغذیه در طول عمر ما موثر است. در مطالعه‌ای که نتایج آن در سال ۲۰۲۲ میلادی در ژورنال PLOS Medicine منتشر شد پژوهشگران نروژی داده‌های تعدادی از مطالعات در مورد رژیم غذایی و سلامتی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و از آن برای دستیابی به تخمین‌هایی استفاده کردند که در صورت ایجاد برخی تغییرات افراد انتظار چند سال عمر بیش‌تر را داشته باشند.

    پژوهشگران دریافتند که تغییر از یک رژیم غذایی معمولی غربی (شامل گوشت‌های قرمز و فرآوری شده، نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر و غلات تصفیه شده) در سن ۲۰ سالگی به یک رژیم غذایی غنی از محصولات، حبوبات، ماهی، غلات کامل و آجیل می‌تواند منجر به ۱۳ سال افزایش سالیانه امید به زندگی برای مردان و ۱۰.۷ سال افزایش سالیانه امید به زندگی برای زنان شود.

    با این وجود، این پژوهش نشان داد که بهبود رژیم غذایی در ۶۰ سالگی می‌تواند امید به زندگی را برای زنان به مدت ۸ سال و برای مردان به مدت ۸.۸ سال افزایش دهد. در سن ۸۰ سالگی هنوز هم می‌توانید سود ببرید و حدود ۳.۴ سال افزایش امید به زندگی داشته باشید.

    نتایج پژوهش‌های دیگر نشان می‌دهند که چندین الگوی غذایی از سراسر جهان از اوکیناوا تا مدیترانه و کشورهای نوردیک می‌تواند فوایدی برای افزایش زندگی داشته باشد.

    به طور کلی، این رژیم‌ها شباهت‌های بیش تری دارند تا تفاوت و دارای اشتراکات زیادی با پارامترهایی هستند که پژوهشگران نروژی در مطالعه خود از آن استفاده کردند.

    در ادامه به مواردی که به طول عمر بیش‌تر و زندگی سالم‌تر منجر خواهند شد می‌پردازیم:
    مقداری کالری مصرفی را کاهش دهید
    دانشمندان دریافته‌اند که خوردن کالری کمتر می‌تواند منجر به طول عمر طولانی‌تر شود، اما شواهد اولیه از مطالعات روی مخمرها و سایر موجودات یا حیوانات مانند موش‌ها و میمون‌ها به دست آمد. کار آزمایی بالینی Calerie در دانشگاه دوک در دورهام اولین مطالعه کنترل شده در مورد محدودیت کالری در افراد سالم است. بر اساس این داده‌ها یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۲۲ میلادی نشان داد که خوردن ۱۴ درصد کالری کمتر به مدت دو سال تاثیر قابل توجهی بر تیموس غده‌ای که از سیستم ایمنی حمایت می‌کند و با عفونت‌ها مبارزه می‌کند داشته است.

    این پژوهش نشان می‌دهد که کاهش نسبتا کوچک (۲۸۰ کالری کمتر اگر معمولاً ۲۰۰۰ کالری در روز مصرف می‌کنید) در میزان غذایی که می‌خورید می‌تواند باعث محافظت از سلامت شما شود.

    با این وجود، اگر یک فرد مسن هستید باید با احتیاط به محدودیت کالری نزدیک شوید، زیرا وقتی کمتر غذا می‌خورید ممکن است مواد مغذی مهم را نیز محدود کنید. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که به جای کم‌تر خوردن هر روز یک رژیم غذایی بسیار کم کالری متشکل از غذاهای مغذی به مدت پنج روز در هفته را در نظر بگیرید. این موضوع اساسا اثرات متابولیکی مشابهی با روزه دارد، اما چندان سخت نیست و شما هنوز هم مقداری مواد مغذی دریافت می‌کنید.

    در صبحانه فیبر را قرار دهید
    افراد بزرگسال ۳۰ ساله و بالاتر که صبحانه می‌خوردند و دست کم ۲۵ گرم فیبر در روز مصرف می‌کردند ۲۱ درصد کم‌تر در معرض خطر مرگ در یک دوره ۱۲ ساله قرار داشتند. این موضوع براساس تجزیه و تحلیل داده‌های ملی از دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیای غربی است که نتیجه آن در سال ۲۰۲۱ میلادی در مجله امریکایی خانواده پزشکی منتشر شد.

    در حالی که دریافت فیبر از انواع غذاهای گیاهی مهم است ممکن است استفاده از فیبر از غذاهای دارای غلات (مانند غلات کامل و نان و غلات سبوس دار) در روز شما مزایای بیش‌تری داشته باشد. نتیجه بررسی‌ای انجام شده نشان داد که مردان و زنان ۶۵ ساله و بالاتر که غذاهای غنی از فیبر غلات بیشتری مصرف می‌کنند سطوح پایین‌تری از نشانگرهای مختلف التهاب را دارند. کاهش التهاب ممکن است در کاهش خطر بیماری قلبی، عامل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده و سایر شرایط نقش داشته باشد.

    قهوه سرشار از ترکیباتی به نام پلی فنول است که می‌تواند از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت کند. در یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۷ میلادی که نتیجه آن در نشریه Annals of Internal Medicine منتشر شد تقریبا ۲۰۰ هزار سیاه پوست، لاتین تبار، سفیدپوست بومی هاوایی و امریکایی ژاپنی تبار در سنین ۴۵ تا ۷۵ سال به طور متوسط ۱۶ سال تحت نظر قرار گرفتند. در بررسی مشخص شد کسانی که روزانه یک فنجان قهوه معمولی یا بدون کافئین می‌نوشند در طول دوره مطالعه ۱۲ درصد کم‌تر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی قرار داشتند.

    میوه‌ها و سبزیجات را در رژیم غذایی تان بگنجانید
    براساس نتیجه ارزیابی‌ای که در سال ۲۰۲۱ میلادی در مجله Circulation منتشر شد و بیش از ۱۰۰ هزار مرد را مورد ارزیابی قرار داده بود هرچه یک فرد سبزیجات و میوه بیش تری (تا پنج وعده در روز سه وعده سبزیجات و دو وعده میوه) بخورد خطر مرگ به هر دلیلی کمتر می‌شود. در زنان بالای ۳۰ سال به نظر نمی‌رسد خوردن بیش از پنج وعده در روز فواید بیش‌تری داشته باشد.

    چربی‌های اشباع شده را تعویض کنید
    چربی اشباع شده بیش از حد (که در گوشت قرمز و کره یافت می‌شود) می‌تواند منجر به گرفتگی عروق و افزایش خطر بیماری قلبی شود. حتی کاهش مقادیر کم نیز می‌تواند سودمند باشد. مطالعه‌ای در مجله Circulation Research داده‌های بیش از ۵۰۰ هزار نفر را که توسط موسسه ملی بهداشت (NIH) برای بیش از ۱۶ سال جمع آوری شده بود مورد ارزیابی قرار داده بود. این ارزیابی نشان داد که جایگزینی تنها ۵ درصد از کالری چربی اشباع شده با غذاهای غنی از چربی تک غیراشباع مانند آووکادو یا اسید لینولئیک نوعی چربی غیراشباع چندگانه موجود در آجیل، دانه‌ها و روغن‌های گیاهی، با کاهش ۱۵ و ۸ درصدی مرتبط است.

    پروتئین گیاهی بیش‌تری بخورید

    جایگزینی منابع حیوانی پروتئین با پروتئین گیاهی ممکن است سال‌های بیشتری به عمر شما بیافزاید. پژوهشی نروژی نشان داد که افزایش مصرف لوبیا و عدس که از بهترین منابع پروتئین گیاهی هستند به میزان نصف تا یک فنجان در روز بیشترین افزایش امید به زندگی را به همراه داشت و جایگزینی ۳ درصد از کالری پروتئین‌های حیوانی با پروتئین‌های گیاهی با ۱۰ درصد کاهش خطر مرگ زودهنگام همراه بود. این نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۲۰ میلادی است که در آن بیش از ۴۰۰ هزار فرد بزرگسال را به مدت ۱۶ سال مورد بررسی قرار داده بود.

    جایی برای افزودن ماهی در نظر بگیرید

    بر اساس نتیجه پژوهشی منتشر شده در مجله اروپایی تغذیه بالینی در مقایسه با افرادی که هرگز ماهی نمی‌خوردند افرادی که هر هفته حدود ۳۹۶ گرم (سه تا چهار وعده ۱۱۳ گرمی) ماهی مصرف می‌کردند ۱۲ درصد کم‌تر از سایرین در معرض خطر مرگ به هر دلیلی قرار داشتند.

    بهتر است از ماهی‌هایی استفاده کنید که سرشار از امگا -۳ هستند و جیوه کمی دارند: ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی (اطلس)، آنچوی، ساردین و شاه ماهی. ماهی علاوه بر امگا ۳ مواد مغذی کلیدی مانند سلنیوم، ویتامین د و روی را نیز تامین می‌کند.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رژیم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینگوشت قرمز
    پست قبلی

    در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور ساخته شد

    پست بعدی

    این سبزیجات را باید در تابستان مصرف کرد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند

    این سبزیجات را باید در تابستان مصرف کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.