شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷ فایده ویتامین D و آثار آن بر ترشح هورمون شادی

    ویتامین D از طریق تغذیه و نور آفتاب به بدن می‌رسد؛ میزان مواجهه با نور آفتاب در میزان ساخته شدن ویتامین D موثر است؛ عدم مواجهه با نور آفتاب، آلودگی هوا و... می‌تواند میزان ساخته شدن ویتامین D توسط پوست را کاهش دهد بنابراین این مقدار باید از طریق تغذیه جبران شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۶, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران  مطرح کرد؛ چرا مکمل های ویتامین D اهمیت دارد؟ / هشدار درباره استفاده افراطی از کورکومین

    در صورتی که فرد تغذیه مناسب داشته باشد،‌ ویتامین D به اندازه کافی دریافت می‌کند، اما در افرادی که کمبود ویتامین D دارند این کمبود حتما باید از طریق مکمل جبران شود.

    ویتامین D یکی از ویتامین‌های ضروری برای سلامت بدن است. مقادیر کم این ویتامین افراد را در معرض خطر ابتلا به عفونت، افسردگی و کاهش تراکم استخوان قرار می‌دهد.

    نقش مهم ویتامین D در افزایش جذب کلسیم و بهبود عملکرد عضلات، قلب و ریه‌ها ثابت شده است. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۲۰۰ واحد از این ویتامین، با تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به بیماری‌های ویروسی بخصوص آنفلوآنزا را کاهش می‌دهد.

    بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ۷ فایده دیگر مصرف مقادیر کافی ویتامین D شامل موارد زیر است:

    _ بهبود سلامت استخوان‌ها: ویتامین D در جذب دو ماده معدنی کلسیم و فسفات نقش اساسی دارد. این دو ماده معدنی برای سلامتی استخوان‌ها ضروری‌اند. نرم و شکننده شدن استخوان‌ها از علائم فقر ویتامین D در بدن است.

    _ جلوگیری از پیشرفت آلرژی در نوزادان: سطوح پایین ویتامین D در بدن با خطر ابتلا به واکنش‌های آلرژیک بخصوص آسم و اگزما در نوزادان ارتباط دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که ویتامین D از ابتلا به آسم و آلرژی در مراحل اولیه زندگی جلوگیری می‌کند و منجر به کاهش علائم این بیماری‌ها در کودکان و بزرگسالان مبتلا می‌شود.

    _ کمک به بارداری سالم: مطالعات نشان داده‌اند که میزان ویتامین D۳ در زنان باردار سالم در مقایسه با زنان باردار که به پره اکلامپسی مبتلا هستند، به شدت متفاوت است. پره اکلامپسی نوعی مشکل در دوران بارداری است که با فشارخون بالا و آسیب به سایر ارگان‌ها از جمله کلیه مشخص می‌شود. پره اکلامپسی معمولا بعد از هفته بیستم بارداری در خانم‌هایی با فشارخون نرمال آغاز می‌شود. حتی افزایش اندک در فشار خون می‌تواند علامتی از پره اکلامپسی در بارداری باشد.

    _ بهبود سلامت روان: تحقیقات رابطه بین کمبود ویتامین D و خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی را ثابت کرده‌اند. کاهش سطح ویتامین D با کمبود ماده شیمیایی سروتونین؛ هورمون مرتبط با احساس شادی ارتباط دارد. اینطور مشخص شده که استفاده از مکمل‌های ویتامین D در مبتلایان به افسردگی، علائم این بیماری را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

    _ کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه: تحقیقات نشان می‌دهد که سطح کافی ویتامین D می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. مصرف این ویتامین در طول سال‌های اولیه بلوغ، خطر ابتلا به سرطان سینه پیشرفته را در طول سال‌های بعد زندگی کاهش می‌دهد. با توجه به تحقیق انجام گرفته در نشریه آمریکایی ایپدمیولوژی، زنانی که به میزان کافی در معرض آفتاب قرار می‌گیرند نسبت به زنانی که به میزان ناکافی در معرض آفتاب هستند، خطر ابتلا به این سرطان را به نصف کاهش می‌دهند.

    _ سلامت عروق خونی: یک تحقیق جدید نشان می‌دهد، مصرف دوزهای بالای ویتامین D عروق را منعطف‌تر نگه می‌دارد که می‌تواند به طور بالقوه خطر بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته را کاهش دهد.

    _ کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر: طبق گفته برخی محققان جذب مکمل ویتامین D ممکن است بعضی از علائم سندرم روده تحریک پذیر مانند درد شکمی، التهاب، اسهال و یبوست را از بین ببرد. این علائم می‌تواند کیفیت زندگی یک فرد را کاهش دهد. این یافته‌ها نشان می‌دهد که همه افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر باید میزان ویتامین D خود را آزمایش کنند و اکثریت آنها باید از مکمل استفاده کنند.

    تاکید می‌شود که استفاده از انواع مکمل‌ها از جمله ویتامین D در هر فرد باید طبق نظر پزشک استفاده شود و مصرف خودسرانه آن توصیه نمی‌شود.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیویتامین دی
    پست قبلی

    گوشت قرمز تاثیر مستقیم بر التهاب بدن ندارد

    پست بعدی

    رژیم غذایی ناسالم وارد اقتصاد جهانی شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    رژیم غذایی ناسالم وارد اقتصاد جهانی شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تعیین تکلیف قیمت ۳۱ قلم‌محصول مشمول قیمت گذاری به کجا رسید؟

    تعیین تکلیف قیمت ۳۱ قلم‌محصول مشمول قیمت گذاری به کجا رسید؟

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    تولیدکنندگان: افزایش قیمت لبنیات از سر ناچاری است، نه سودجویی!

    مهر ۲۳, ۱۴۰۴
    واردات ماهانه گوشت گرم و منجمد به ۵ هزارتن رسید

    واردات ماهانه گوشت گرم و منجمد به ۵ هزارتن رسید

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه‌ای؛ کلید کاهش التهاب لثه‌ها و تقویت سلامت دهان

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    رشد ۵۰ درصدی صادرات طلای سرخ ایرانی در گرو رفع موانع

    رشد ۵۰ درصدی صادرات طلای سرخ ایرانی در گرو رفع موانع

    آبان ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.