یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ۶۰ درصد پروتئین مردم از گندم تامین می‌شود

    مجری طرح گندم گفت: در سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده تا پایان سال ۱۴۱۰ به خودکفایی ۱۰۵ درصدی در تولید گندم برسیم.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۲۴, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    سهراب سهرابی مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در مورد تامین بذر گندم گفت: امسال ۴۶۰ هزار تن بذور اصلاح شده گندم تدارک دیده ایم و تاکنون ۳۶۰ هزار تن بذر میان کشاورزان توزیع شده و عملیات فرآوری و توزیع بذور در بین کشاورزان ادامه دارد.

    او با اشاره به‌ضرورت تامین کودهای شیمیایی افزود: تدارک سه میلیون و ۲۰ هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل یارانه دار شامل دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کودهای ازته، ۴۰۰ هزار تن انواع کود فسفاته و ۲۲۰ هزارتن انواع کودهای پتاسه توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای سال زراعی جدید برنامه ریزی شده است.علاوه بر این میزان ۲۰۰ هزار تن کود دی آمونیوم فسفات نیز توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در حال تامین و توزیع است.

    سهرابی ساماندهی تولید و فرآوری بذور گندم، توسعه کشت گندم دوروم در اراضی‌دیم وآبی‌بمنظور تولید ماکارونی،توسعه مکانیزاسیون، تغذیه متعادل و بهبود کیفیت گندم های تولیدی، ارتقای بهره وری مصرف آب، مدیریت صحیح کنترل خسارات آفات و بیماری ها و علف های هرز، ایجاد مزارع دیم و آبی مشاهده ای و مقایسه ای، اجرای پروژه پتانسیل خلاء عملکرد، کشاورزی کم نهاده، افزایش بهره گیری از تجربیات ارزشمند اعضای بنیاد ملی گندمکاران، ارزیابی‌کیفیت تولید، توسعه سامانه های نوین آبیاری، توسعه کشاورزی حفاظتی با هدف حفاظت از آب و خاک و پایداری تولید را از جمله مهمترین پروژه ها برای طرح تولید پایدار گندم برشمرد.

    مجری طرح گندم افزود: از دیگر پروژه های مهم در دستورالعمل طرح تولید پایدار گندم مدیریت برداشت و کنترل ضایعات، آموزش کارشناسان و کشاورزان با کمک موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و ارزیابی تعیین سطح کشت، برآورد تولید تولید و عملکرد با همکاری مشترک معاونت امور زراعت و مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات هستند.

    او اضافه کرد: برای اجرایی شدن این پروژه ها بر مواردی همچون تنظیم ادوات و ماشین آلات پیش از ورود به مزارع، مصرف متعادل کودهای شیمیایی با تاکید بر مصرف بهینه و کافی و بموقع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه،مدیریت صحیح و پیشگیرانه عوامل خسارت زای زنده، توسعه روش های نوین کشت شامل کشت مستقیم در بقایای گیاهی، کشت روی پشته، کشت در کف جوی، توسعه سامانه های نوین آبیاری با تاکید بر توسعه آبیاری تیپ، استفاده از تجربیات کشاورزان پیشرو از طریق اجرای بیش از ۱۰ هزار پایلوت تحت عنوان خلاء عملکرد در اقصی نقاط کشور، رعایت اصول فنی کاشت، داشت و برداشت در استان ها تاکید کرده ایم.

    سهرابی با تاکید براین موضوع که در سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده تا پایان سال ۱۴۱۰ به خودکفایی ۱۰۵ درصدی در تولید گندم برسیم،بیان کرد: در همین راستا با تاکید بر ارتقاء بهره وری آب در اراضی گندم آبی و ارتقاء بهره وری آب سبز یا همان آب باران در اراضی گندم دیم و تاکید ویژه بر توسعه کشاورزی حفاظتی با هدف پایداری تولید پروژه ها و برنامه های اجرایی در راستای خودکفایی پایدار گندم کشور گام بر می داریم.

    مجری طرح گندم با بیان اینکه گندم سازگارترین محصول زراعی برای کشور ایران است، افزود: کشاورزی ایران گندم بنیان است و مناسب ترین محصول در تناوب اراضی آبی و دیم ایران محصول اساسی گندم است.

    سهرابی گندم با بیان اینکه ۴۰ تا ۵۰ درصد نیاز آبی کشت گندم از طریق بارش های پاییزه، زمستانه و اوایل بهار تامین می شود، افزود: مابقی آن در اراضی آبی با آب آبیاری تامین شود. براین اساس گندم حداکثر بین ۸ تا ۱۰ درصد از کل آب کشور را مصرف می کند اما ۵۰ تا ۶۰ درصد انرژی و پروتئین مردم ایران از گندم و فرآورده‌های غذایی حاصل از این محصول تامین می شود و به همین دلیل نقش کلیدی در تامین امنیت غذایی مردم ایران دارد.

    لازم به توضیح است همه ساله معادل تولید دانه گندم تولید کاه جهت تامین نیاز علوفه دامداری های کشور انجام می گیرد و این محصول نقش مهمی در تامین علوفه دام کشور دارد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: اقتصاد و بازارپروتئینتغذیهصنایع تبدیلی و تکمیلیگندم
    پست قبلی

    امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور تولید شد

    پست بعدی

    ۴۵ درصد تولید نخلستان‌های هرمزگان، صادراتی است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اعتصاب کامیون داران در بازار اقلام اساسی تاثیری نداشته چراکه بار به...

    بیشتر بخوانید
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی

    ۴۵ درصد تولید نخلستان‌های هرمزگان، صادراتی است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    «سامانه جامع بخش کشاورزی» مدیریت تولید و بازار را بهبود می‌دهد

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    تغییر قیمت نان در حال بررسی است

    تغییر قیمت نان در حال بررسی است

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.