یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۳ عارضه زیاده روی در مصرف پسته

    پسته یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است که در صورت زیاده روی در مصرف می‌تواند عوارض متعددی را به دنبال داشته باشد.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۱۷, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پسته یک آجیل سالم است که روی درختی به همین نام رشد می‌کند و از خانواده بادام زمینی است. پسته بومی آسیاست، اما اکنون در بسیاری از نقاط جهان تولید و مصرف می‌شود. پسته منبع غنی از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسید‌های چرب ضروری، آنتی اکسیدان‌ها و سایر ترکیبات است وجود این ترکیبات در پسته آن را برای ما بسیار مفید می‌کند، اما در عین حال، برخی عوارض جانبی نیز وجود دارد که در صورت مصرف زیاد پسته در بدن ایجاد می‌شود.

     

    در ادامه با ۱۳ مورد از این عوارض بیشتر آشنا می‌شویم.

    ۱-افزایش وزن
    مصرف منظم و مقدار مناسبی از ​​پسته برای کنترل وزن بسیار مفید است، زیرا انرژی بدن را در سطح بالایی نگه می‌دارد و میل ما را به خوردن دوباره و دوباره کاهش می‌دهد، در نتیجه چاقی را کنترل می‌کند. با این حال، باید به خاطر داشت که پسته کالری بالایی دارد و ۱۰۰ گرم پسته شامل حدود ۵۶۲ کالری است، که این میزان بیش از یک چهارم کالری مورد نیاز روزانه بدن ما است.

    خوردن پسته به دلیل طعم خوشمزه آن بسیار دلپذیر است، بنابراین اگر می‌خواهید از پسته لذت ببرید، توجه داشته باشید مقدار زیادی از آن را مصرف نکنید.

    ۲-افزایش فشار خون
    پسته در شکل طبیعی خود حاوی مقدار زیادی از سدیم نیست و در واقع میزان سدیم موجود در پسته طبیعی تقریبا ۰ تا ۲ میلی گرم سدیم در هر اونس پسته است، با این حال، پسته بو داده دارای سطح سدیم بسیار بالایی است، حدود ۱۲۱ گرم در هر اونس است، علت این افزایش ناگهانی سدیم به دلیل استفاده از نمک به عنوان چاشنی در فرآوری پسته است.

    این میزان سدیم بد نیست و در واقع بدن ما به ۱۵۰ تا ۲۴۰ میلی گرم سدیم در روز نیاز دارد، زیرا سدیم نقش مهمی در حفظ تعادل الکترولیت بدن دارد، به انتقال تکانه‌های عصبی کمک می‌کند و برای عضلات مورد نیاز بوده و انقباضات، فشار خون را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
    با این حال سدیم بیش از حد خطرناک است، زیرا می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود و همچنین خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.
    یک اونس پسته بو داده حاوی حدود ۱۲۱ میلی گرم سدیم است که بد نیست، اما اگر در زمان کوتاه پسته زیاد بخورید، به سرعت زیاد میزان سدیم خون افزایش می‌یابد. مصرف نصف فنجان تا یک فنجان پسته بو داده می‌تواند مصرف سدیم ما را ۲۶۳ تا ۵۲۶ میلی گرم و در نتیجه خطر فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد.

    ۳-ایجاد مشکلات گوارشی
    فیبر‌های موجود در پسته آن را برای معده ما بسیار مفید می‌کند، زیرا نقش مهمی در صاف نگه داشتن روده ما و تسکین یبوست و در نتیجه حفظ سلامت دستگاه گوارش ما دارند.
    با این حال، باید توجه داشت که پسته همچنین دارای ترکیب مرکب «فروکتان» است که به طور کلی خطرناک نیست، اما می‌تواند برای کسانی که به آن حساسیت دارند آزاردهنده باشد.
    کسانی که به فروکتان حساسیت دارند باید از پسته خودداری کنند، زیرا می‌تواند مشکلات گوارشی مانند نفخ، اسهال، یبوست، نفخ و درد شکم را ایجاد کند. بسته به تعداد پسته مصرف شده، این واکنش‌های آلرژیک می‌تواند خفیف یا شدید باشد.

    ۴-ایجاد واکنش‌های آلرژیک
    افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند (مانند حساسیت به بادام، گردو، بادام هندی، فندق و غیره) باید از خوردن پسته اجتناب کنند، زیرا به احتمال زیاد به پسته نیز حساسیت دارند.
    برخی از علائم رایج حساسیت به آجیل درختی درد شکم، اسهال، تهوع، گرفتگی، استفراغ، مشکل در بلع، خارش دهان، گلو، چشم‌ها، پوست و سایر نواحی، مشکل در تنفس، گرفتگی بینی و غیره است.
    در برخی موارد، حساسیت به آجیل درختی می‌تواند کشنده باشد و منجر به شوک قلبی شود که یک واکنش آلرژیک بسیار خطرناک است که می‌تواند باعث قطع تنفس، پائین آمدن فشار خون، بیهوشی، نبض ضعیف و غیره شود و گاهی حتی می‌تواند باعث مرگ شود.

    ۵-برای بیماران کلیوی مضر است
    پسته منبع غنی از پتاسیم است، اما پتاسیم زیاد برای کلیه‌های ما مضر است و افرادی که از بیماری‌های کلیوی رنج می‌برند باید از مصرف زیاد پتاسیم در رژیم خود اجتناب کنند، زیرا کلیه‌های آن‌ها در دفع پتاسیم اضافی از بدن خوب عمل نمی‌کند.
    پتاسیم بیش از حد نه تنها برای کلیه‌ها مضر است، بلکه می‌تواند باعث تهوع، ضعف بدنی، کند شدن نبض، ضربان نامنظم قلب، نارسایی قلبی، کم آبی بدن، دیابت نوع ۱ و خونریزی داخلی شود.

    ۶-خطر سنگ کلیه
    مصرف مقدار مناسبی از ​​پسته نه تنها برای افرادی که از بیماری‌های کلیوی رنج می‌برند بلکه برای افراد سالم که می‌خواهند خود را از خطر سنگ کلیه نجات دهند مفید است. مصرف زیاد پسته ممکن است خطر ایجاد اگزالات کلسیم و سنگ کلیه سیستین را افزایش دهد.

    ۷-ایجاد آلرژی آفلاتوکسین
    گاهی پسته ممکن است به آفلاتوکسین آلوده شود که نوعی سم سرطان زاست که در حین نگهداری پسته در محیط مرطوب و گرم تولید می‌شود.
    مصرف پسته‌های آلوده به آفلاتوکسین به صورت طولانی مدت می‌تواند خطر ابتلا به سرطان در حیوانات را نیز افزایش دهد و همچنین مشخص شده است که آفلاتوکسین با خطر ابتلا به هپاتیت B و سرطان کبد ارتباط دارد. قارچ‌های مسئول آفلاتوکسین به راحتی با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیستند، اما با نور ماوراء بنفش قابل تشخیص هستند. با بو دادن پسته می‌توان خطر آفلاتوکسین را به حداقل رساند، زیرا بو دادن به میزان قابل توجهی میزان آفلاتوکسین موجود در پسته را کاهش می‌دهد.

    ۸-خطر آلوده شدن به کرم نارنجی
    گاهی اوقات ممکن است پسته توسط کرم نارنجی آلوده شود که در دانه پسته یا بین دانه و پوسته ظاهر می‌شود. این کرم به رنگ نارنجی یا قرمز با طول حدود ۲۵ میلی متر برای سلامتی ما مضر نیست، اما ممکن است به احتمال زیاد توسط قارچ‌های آسپرژیلوس تولید کننده آفلاتوکسین آلوده شود.

    ۹-خطر ابتلا به سالمونلا
    باکتری دیگری که ممکن است پسته را آلوده کرده و برای مصرف انسان مضر کند، باکتری سالمونلاست. مصرف پسته آلوده به باکتری سالمونلا ممکن است باعث اسهال شده و حتی برای نوزادان، سالمندان و افرادی که ایمنی ضعیفی دارند، کشنده باشد.

    ۱۰-وجود خطر آفت کش‌ها
    کشاورزان به منظور حفاظت پسته از حمله آفات و حشرات، اغلب از آفت کش‌ها و سموم استفاده می‌کنند. این سموم دفع حشره ممکن است پسته را از حمله آفات محافظت کنند، اما برای سلامتی ما مضر هستند، مصرف پسته‌هایی که به شدت در معرض آفت کش‌ها قرار دارند، ممکن است باعث استفراغ، اسهال، تهوع و سایر واکنش‌های آلرژیک شوند. این ماده به عنوان سرطان زای احتمالی انسان شناخته می‌شود، به این معنی که ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش دهد.

    ۱۱-افزایش احتمال ابتلا به آکریل آمید
    آکریل آمید یک عامل سرطان زاست که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را در انسان افزایش دهد.

    ۱۲-افزایش منگنز خون
    پسته منبع خوبی از منگنز است که یک ماده مغذی مهم است و نقش مهمی در تشکیل بافت‌ها، جذب کلسیم، تنظیم سطح قند خون، سوخت و ساز چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها، عملکرد مناسب غدد تیروئید و غیره دارد. سطح بالای منگنز برای سلامتی ما مضر است زیرا می‌تواند باعث سردرد، لرزش، از دست دادن اشتها، گرفتگی پا، توهم و اختلالات عصبی شود.
    علاوه بر این افرادی که از پارکینسونیسم، هایپرمنگنزمی، پلی سیتمی و بیماری‌های مزمن کبدی رنج می‌برند، باید از مصرف سایر مواد غذایی غنی از منگنز خودداری کنند.

    ۱۳-خطرات مصرف زیاد فیبر بر معده
    فیبر‌های غذایی موجود در پسته برای معده ما مفید است و به سلامت سیستم گوارش کمک می‌کند اما مصرف فیبر‌های غذایی زیاد برای معده مضر بوده و می‌تواند باعث اسهال، درد شکم و گرفتگی، سوء جذب، درد روده و روده تحریک پذیر شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پستهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعارضه مصرف زیاد پستهعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان؛ کودکان 3سال به بالا روزانه یک تخم مرغ بخورند

    پست بعدی

    صادرنشدن شیرخشک امکان پرداخت وجه به دامداران را دشوار کرد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرنشدن شیرخشک امکان پرداخت وجه به دامداران را دشوار کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.