چهارشنبه, آذر ۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    نوسان قیمت در بازار برنج وارداتی؛ یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی چند شد؟ | جدول قیمت

    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    کاهش ۱۰ درصدی ضایعات گامی برای کاهش ۱۰ میلیون تنی واردات محصولات کشاورزی

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از اعلام نرخ محصولات کشاورزی نیست

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    خالی شدن سبد مصرف خانوار از اقلام ویتامینه میوه و سبزیجات

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    استان تهران رتبه نخست توسعه گلخانه‌ها را در کشور کسب کرد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    جهش قیمت تخم مرغ در بازار؛ چرا قیمت هر شانه با نرخ مصوب فاصله دارد؟

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    واردات گوشت قرمز ۷۶ درصد کاهش یافت

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    صنعت غذای ایران قابل رقابت در بازار‌های جهانی است

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    امسال برای تولید ۱۰۰ هزار تن زیتون هدف‌گذاری شده است

    پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن گردو در باغملک

    گردوی ایران به سبد کدام کشورها رفته است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    نتایج یک کارآزمایی جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه تنها یک قاشق پودر زیره سیاه می‌تواند کلسترول خون را به‌طور قابل‌توجهی بهبود دهد.

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    یک دانه گیاهی که سال‌ها در آشپزی و طب سنتی استفاده می‌شده، در یک کارآزمایی بالینی جدید امید تازه‌ای برای کاهش کلسترول خون نشان داده است.

    پژوهشگران بر اساس آزمایش‌های سلولی معتقدند این دانه ممکن است حتی از تشکیل سلول‌های چربی بالغ جلوگیری کند.

    زیره سیاه (Nigella sativa) گیاهی گلدار است که در غرب آسیا و شرق اروپا رشد می‌کند و دانه‌های آن به‌طور رایج در غذاهای مختلف، به‌ویژه کاری‌ها و روی سبزیجات، به‌عنوان ادویه مصرف می‌شود.

    مطالعات باستان‌شناسی نشان می‌دهد انسان‌ها هزاران سال است که از زیره استفاده می‌کنند. این گیاه در طب سنتی نیز به‌صورت روغن، خمیر، پودر یا عصاره به‌کار می‌رود.

    علم پزشکی غربی تنها در سال‌های اخیر توجه بیشتری به زیره سیاه نشان داده است. هرچند شواهد هنوز محدود است، اما نتایج اولیه(عمدتاً از مطالعات حیوانی و سلولی) نشان می‌دهد این ادویه ممکن است فواید سلامتی کمترشناخته‌شده‌ای داشته باشد؛ از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی.

    در یک کارآزمایی بالینی تازه به رهبری پژوهشگران دانشگاه متروپولیتن اوساکا در ژاپن، ۲۲ شرکت‌کننده که روزانه ۵ گرم پودر زیره سیاه مصرف کردند، پس از ۸ هفته کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) را نشان دادند. در گروه کنترل با ۲۰ نفر شرکت‌کننده هیچ تغییری گزارش نشد.

    به گفته پژوهشگران، همین مقدار، تقریباً یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سیاه در روز، می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در سلامت قلب ایجاد کرده و خطر مشکلات قلبی را در آینده کاهش دهد.

    دانشمند علوم غذایی، آکیکو کوجیما-یواسا، می‌گوید:«این مطالعه نشان می‌دهد که زیره سیاه می‌تواند به‌عنوان یک غذای عملکردی در پیشگیری از چاقی و بیماری‌های مرتبط با سبک زندگی بسیار مفید باشد.»
    او اضافه می‌کند:«دیدن اثر واقعی و قابل‌اندازه‌گیری زیره بر کاهش چربی خون در یک مطالعه انسانی واقعاً رضایت‌بخش بود.»

    این یافته‌ها در کنار چند کارآزمایی کوچک دیگر قرار می‌گیرند که نشان می‌دهند زیره سیاه ممکن است در کاهش وزن و بهبود پروفایل چربی خون مؤثر باشد.

    البته همه نتایج یکسان نیستند و برخی از مطالعات گذشته نیز مورد بحث و تردید قرار گرفته‌اند.

    برای مثال، در سال ۲۰۱5 مطالعه‌ای ادعا کرد که مصرف روزانه کپسول زیره می‌تواند اثراتی مشابه برخی داروهای کاهش کلسترول مانند ارلیستات داشته باشد. اما مجله علمی منتشرکننده مقاله، بعداً به دلیل نگرانی در مورد یافته‌ها یا احتمال خطا، آن را با «بیان نگرانی» علامت‌گذاری کرد.

    بااین‌حال، چند کارآزمایی اخیر نیز کاهش خفیف تا متوسط کلسترول را پس از مصرف زیره سیاه گزارش کرده‌اند.

    مطالعه جدید کوجیما-یواسا و همکارانش نشان می‌دهد زیره سیاه احتمالاً از طریق تأثیر بر تنظیم‌کننده‌های ژنتیکی متابولیسم، تشکیل سلول‌های چربی را مهار می‌کند. البته پژوهش بیشتری برای اثبات این سازوکارها لازم است.

    پژوهشگران می‌گویند:«امیدواریم کارآزمایی‌های بلندمدت و گسترده‌تری انجام دهیم تا اثرات زیره سیاه بر متابولیسم را بهتر بررسی کنیم.»«به‌ویژه قصد داریم تأثیر آن بر مقاومت به انسولین در دیابت و شاخص‌های التهابی را مطالعه کنیم.»

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: زیره سیاهکاهش کلسترول
    پست قبلی

    رشد چشمگیر تولید قزل‌آلا در لرستان/ وجود ظرفیت تولید ۸۰ هزار تن در استان

    پست بعدی

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار گزارشی علمی، به بررسی یکی از باورهای رایج در مورد تأثیر مصرف...

    بیشتر بخوانید
    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون

    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    جدیدترین یافته ها درباره قهوه

    بهترین زمان نوشیدن قهوه برای دریافت بیشترین انرژی

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    پر بازدیدها

    شیلات چابهار؛ موتور محرک اقتصاد دریامحور جنوب شرق ایران

    شیلات چابهار؛ موتور محرک اقتصاد دریامحور جنوب شرق ایران

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.