چهارشنبه, خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    افتتاح ۵۴ طرح کشاورزی در استان مرکزی/تورم یک‌دهم درصدی مواد غذایی در اردیبهشت

    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران: قیمت نان سنگک تغییری نکرده است

    افزایش قیمت نان‌های آزادپز در نانوایی‌های سنتی

    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    آبخیزداری در تمامی کشور موفقیت آمیز نیست

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نامه رسمی مبنی بر افزایش قیمت نان به اتاق اصناف ارسال نشده است

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    واردکنندگان برنج در انتظار ارز؛ انجمن خواستار اقدام فوری شد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    مجلس مخالفت کرد؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی در راه است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    گزارش جدید محققان؛ رژیم غذایی فستینگ برای کاهش وزن افراد دیابتی مناسب است رژیم غذایی فستینگ برای کاهش وزن افراد دیابتی مناسب است

    یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی با محدودیت زمانی موسوم به "فستینگ" ممکن است راه بهتری برای کاهش وزن افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به شمارش کالری باشد.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند افرادی که فقط بین ظهر تا ۸ شب غذا خوردند، هر روز وزن بیشتری نسبت به کسانی که کالری خود را ۲۵ درصد کاهش دادند، از دست دادند. با این حال، هر دو گروه بر اساس آزمایش هموگلوبین A۱C، کاهش مشابهی در سطح قند خون طولانی مدت داشتند. این آزمایش میزان قند خون را در سه ماه گذشته نشان می‌دهد.

    محقق ارشد «کریستا وارادی»، استاد تغذیه در دانشگاه ایلینوی شیکاگو، گفت: «یافتن راه‌های بیشتر برای کنترل وزن و سطح قند خون برای بیماران مبتلا به دیابت بسیار مهم است.»

    در حالی که این مطالعه نشان می‌دهد غذا خوردن در مدت زمان محدود برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بی خطر است، اما وارادی گفت که افراد مبتلا به دیابت باید قبل از شروع این نوع رژیم با پزشک خود مشورت کنند.

    وی همچنین گفت: «برخی از داروهای دیابت نوع ۲، قند خون را کاهش می‌دهند و باید همراه با غذا مصرف شوند. اما تأثیر مثبت کاهش وزن بر کاهش قند خون باید افراد را قادر سازد تا داروهای دیابت خود را کاهش دهند.»

    وی خاطرنشان کرد: «افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ معمولاً باید داروهای خود را در طول عمرشان افزایش دهند، اغلب سه داروی خوراکی را در یک زمان مصرف می‌کنند، زیرا اکثر داروها تنها مقدار کمی HbA۱C را کاهش می‌دهند. توانایی بهبود گلوکز از طریق شیوه زندگی درست برای کاهش بار دارویی بسیار مهم است.»

    برای این مطالعه، محققان ۷۵ نفر را به سه گروه تقسیم کردند: یک گروه از رژیم غذایی فستینگ پیروی کردند، به گروه دیگر گفته شد مصرف کالری را یک چهارم کاهش دهند و بقیه هیچ یک از برنامه‌های غذایی را دنبال نکردند. میانگین BMI (شاخص توده بدنی) ۳۹ بود که چاق محسوب می‌شود.

    پس از شش ماه، محققان دریافتند کسانی که رژیم غذایی محدود شده فستینگ داشتند، حدود ۴ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند، در حالی که کسانی که کالری را محدود کردند، حدود ۲ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند. هر دو گروه قند خون شأن حدود ۱ درصد کاهش یافت.

    محققان بر انجام تحقیقات بزرگ‌تری در این زمینه تاکید دارند.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: مهر
    برچسب ها: رژیم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    انجماد سریع یا IQF، اعجازی در حفظ طعم، کیفیت و ارزش مواد غذایی

    پست بعدی

    اتمام برداشت خرما در آبادان/ بیش از ۴۳ هزار تن خریداری شد اتمام برداشت خرما در آبادان/ بیش از ۴۳ هزار تن خریداری شد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    20 خاصیت جادویی زردچوبه!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    زردچوبه، این ادویه زردرنگ باستانی که قرن‌هاست در طب سنتی استفاده می‌شود، امروز با پشتوانه تحقیقات علمی، جایگاهی تازه در...

    بیشتر بخوانید
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    اتمام برداشت خرما در آبادان/ بیش از ۴۳ هزار تن خریداری شد اتمام برداشت خرما در آبادان/ بیش از ۴۳ هزار تن خریداری شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید تون‌ماهیان به ۲۸۲ تن رسید

    رشد ۴۰ درصدی درآمد شیلاتی با تبدیل ضایعات تون ماهیان به آنزیم‌های صنعتی

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.