مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در هرمزگان ۲۳ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی سطح زیرکشت محصولات اساسی از جمله گندم، کلزا، ذرت، کنجد و جو رفته است که سالانه ۱۰۰ هزار تن
محصول اساسی در استان تولید میشود.
آقای رضا امیری زاده افزود: پیش بینی میشود امسال میزان متوسط عملکرد در هر واحد سطح محصولات اساسی و دانههای روغنی ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.
وی در ادامه تصریح کرد: امسال ۵ هزار , ۱۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان به زیر کشت ذرت رفته است و از هر هکتار به طور متوسط بین ۷ و نیم تا ۸ تن ذرت دانهای برداشت میشود.
امیری زاده در ادامه تصریح کرد: برای کاهش مصرف آب ۷۵ درصد از زمینهای زیر کشت ذرت به آبیاری قطرهای مجهز شده است.
در این استان برداشت دانههای روغنی و محصولات اساسی از آبان آغاز میشود.