دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کدام آجیل برای لاغری مفید است؟

    در این مطلب قصد داریم شش نوع تخمه و پنج نوع آجیل برای لاغری معرفی کنیم. تخمه ها می توانند مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم باشند. از طرفی آجیل ها نیز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند و در حفظ یک رژیم غذایی سالم که بخش مهمی از روند کاهش وزن است ایده آل هستند.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۲۵, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت کیوی افزایش یافت/ با صادرات کیوی نارس، بازار روسیه را از دست دادیم

    آجیل های مناسب برای لاغری

    وقتی تصمیم به کاهش وزن و لاغری دارید، ایجاد تعادل بین ورزش و رژیم غذایی سالم می تواند به شما در رسیدن به هدف تان کمک کند. آجیل یک غذای عالی برای لذت بردن در طول فرآیند کاهش وزن است. زیرا سرشار از مواد مغذی سالم است. همچنین به شما کمک می‌کند، بعد از صرف غذا برای مدت زمان طولانی‌تری احساس سیری کنید.

    گردو

    گردو یک آجیل برای لاغری و کاهش وزن است زیرا سرشار از چربی های سالم است. این ماده مغذی سلامت قلب شما را بهبود می بخشد و به شما کمک می کند اشتهای خود را کنترل کنید. این بدان معناست که افزودن گردو به رژیم غذایی می تواند به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به مشکلات قلبی کمک کند.

     پسته

    پسته نیز مملو از چربی‌های سالم است و سطح بالای پروتئین آن، باعث کاهش هوس خوردن میان وعده‌های ناسالم بین وعده‌های غذایی می‌شود. این یعنی از یک وعده غذایی مختصر و در عین حال مفید برخوردار خواهید شد. پس پسته هم یک آجیل برای لاغری است.

     بادام

    مانند پسته و گردو، بادام نیز دارای چربی های سالم همراه با پروتئین و فیبر فراوان است که باعث می شود احساس سیری کنید و از پرخوری پرهیز کنید. خوردن فقط چند بادام در روز می تواند به کاهش وزن سریعتر کمک کند.

    بادام هندی

    وقتی بادام هندی را به عنوان میان وعده میل کنید یا آن را به غذاهای دیگر اضافه کنید، منبع بسیار خوبی از منیزیم دریافت خواهید کرد. منیزیم به بدن شما اجازه می دهد تا چربی ها و کربوهیدرات ها را متابولیزه کرده و به کاهش وزن راحت تر کمک می کند. مانند سایر آجیل ها، آنها هم دارای مقدار خوبی پروتئین برای کاهش اشتهای شما هستند.

    بهترین مزیت خوردن آجیل هایی مانند بادام هندی وقتی دارید وزن کم می کنید این است که برای بهره مندی از این فواید عالی نیازی به خوردن مقدار زیادی ندارید. آجیل های مختلف اندازه مصرف توصیه شده خود را در روز دارند. دانستن اینکه کدام آجیل برای لاغری مناسب است و همچنین دانستن اینکه چه مقدار باید در روز بخورید به شما در روند کاهش وزن کمک می کند.

     آجیل برزیلی

    آجیل برزیلی می تواند متابولیسم شما را با انواع مختلفی از مواد مغذی مانند ال-آرژنین، سلنیوم، تیامین و منیزیم تقویت کند. این مواد مغذی به شما کمک می‌کنند تا سریع‌تر چربی بسوزانید و بتوانید وزن خود را راحت‌تر کاهش دهید. آجیل برزیلی نیز مانند سایر آجیل ها، یک منبع عالی فیبر و پروتئین است. آنها شما را سیر می کنند، از گرسنه ماندن در بین وعده های غذایی جلوگیری می کنند و علاوه بر کاهش وزن، فواید دیگری نیز برای سلامتی دارند.

    بهترین تخمه ها برای لاغری

    علاوه بر آجیل ها ، تخمه ها هم برای کاهش وزن و لاغری مفید هستند. اگر می خواهید شروع به گنجاندن آنها در برنامه غذایی خود کنید در اینجا شش مورد از بهترین تخمه ها برای لاغری آورده شده است. این شش تخمه یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم هستند: دانه کتان، دانه های چیا، دانه کدو تنبل، تخمه آفتابگردان، تخم کنف، دانه کنجد. در ادامه به توضیح هریک از آنها می پردازیم.

    image_1642062576

    تخم کتان

    دانه کتان یا بذر کتان، تخم گیاه کتان است. سرشار از فیبر، پروتئین و پتاسیم است. همچنین منبع عالی لیگنان است. لیگنان ها یک پلی فنول هستند که نوعی آنتی اکسیدان است. در حالی که لیگنان‌ها در منابع گیاهی دیگر نیز وجود دارند، اما بذر کتان 75 تا 800 برابر بیشتر از سایر غذاهای گیاهی لیگنان دارد. تحقیقات نشان داده است که خواص ضد التهابی لیگنان ها به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک می کند.

    دانه چیا

    دانه‌های چیا نیز مانند دانه‌های کتان یک منبع گیاهی عالی از چربی‌های امگا 3 یا آلفا لینولنیک اسید هستند. بنابراین اگر ماهی خوار نیستید، دانه های چیا می توانند به عنوان یک جایگزین برای منبع امگا 3 کمک کنند. یکی دیگر از فواید دانه‌های چیا این است که می توانند ۱۰ برابر مقدار وزن شان آب جذب‌کنند. بنابراین می‌توانید آن‌ها را به ژل تبدیل کنید و از آن به عنوان یک جایگزین تخم‌مرغ گیاهی استفاده کنید. همچنین به دلیل توانایی جذب مایعات و محتوای فیبر بالا می‌تواند به شما کمک کند سیر بمانید.

    تخمه کدو تنبل

    دانه‌های کدو تنبل که به نام پپیتاس نیز شناخته می‌شوند، منبع عالی برای بسیاری از مواد معدنی از جمله روی هستند. روی به عنوان یک ماده مفید برای تقویت سیستم ایمنی ما شناخته شده است. مطالعات همچنین نشان داده اند که دانه کدو تنبل می تواند به کاهش LDL یا کلسترول بد بدن کمک کند و از ضعف عضلانی جلوگیری کند.

    تخمه آفتابگردان

    تخمه آفتابگردان مقدار زیادی مواد معدنی، ویتامین های گروه B و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و سلنیوم دارد. آنتی اکسیدان ها به کاهش رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کنند. رادیکال های آزاد مواد شیمیایی مضری هستند که می توانند خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و برخی از انواع سرطان را افزایش دهند.

    تخم شاهدانه

    دانه های شاهدانه سرشار از ویتامین E و پتاسیم هستند. آنها همچنین بیشترین پروتئین را در بین تمام دانه ها دارند و منبع عالی برای چربی های سالم امگا 6 و امگا 3 هستند.

    image_1642062633

    دانه کنجد

    دانه‌های کنجد علاوه بر مواد معدنی و فیبر، سرشار از سلنیوم هستند، آنتی‌اکسیدانی که خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد. همانطور که گفتیم آجیل یک گزینه مناسب برای کاهش وزن است. آجیل حاوی چربی های سالم و پروتئین های زیادی است. آن می تواند به شما کمک کند بین وعده های غذایی سیرتر بمانید. با مصرف آن شما می توانید از مصرف میان وعده ناسالم پرهیز کنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: آجیلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینلاغری
    پست قبلی

    جدیدترین قیمت گوشت قرمز در بازار

    پست بعدی

    خرده مالکی بلای جان کشاورزی گیلان/ قوانین و سیاست ها مناسب نیست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    خرده مالکی بلای جان کشاورزی گیلان/ قوانین و سیاست ها مناسب نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج به تعادل نزدیک می‌شود/واردکنندگان پای کار تأمین ماندند

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.