شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کارشناس گیاهان دارویی: مصرف بیش از حد دمنوش «اسطوخودوس و سنبله الطیب» منجر به ایجاد توهم می‌شود

    کارشناس گیاهان دارویی و پژوهشگر در زمینه طب سنتی با اشاره به ترکیب مشهور گیاه اسطوخودوس با سنبله الطیب برای ایجاد آرامش در افراد، گفت: مصرف بیش از حد این دمنوش منجر به ایجاد توهم و افزایش کابوس می‌شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۵۰هزار هکتار اراضی کشور زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود

    دکتر علی شکوری گنجوی ، با تاکید بر این‌که باید در خصوص مصرف انواع عرقیجات و گیاهان دارویی اطلاعات کافی داشته باشیم، اظهار کرد: ترکیب برخی از گیاهان با یکدیگر امکان بروز عوارضی را در افراد پدید می‌آورد و یا حتی مصرف آسیاب تعدادی از گیاهان دیگر نیز منجر به مرگ انسان می‌شود، از این رو باید پیش از مصرف هر گونه گیاه دارویی و دمنوش، نسبت به خصوصیات گیاه مصرف شده از فرد متخصص این حوزه اطمینان کافی حاصل کرد.

    وی افزود: مثلا دانه‌های روغنی چون کتان و سیاه دانه را نمی‌توان آسیاب و مصرف کرد زیرا پودر آسیاب شده آن‌ها فورا با اکسیژن هوا وارد واکنش شده و با اکسید شدن حتی تبدیل به سم می‌شود. در صورت اجبار برای مصرف آسیاب این دانه‌های روغنی، باید سریعا پس از آسیاب کردن با عسل مخلوط شود.

    وی با تاکید بر این‌که نمی‌توان داروهای گیاهی را به میزان دلخواه مصرف کرد، ادامه داد: بذر گیاه اسفرزه نیز نباید آسیاب شود زیرا آسیاب این بذر مانند پودر سیانور عمل کرده و دمای بدن را کاهش می‌دهد، هم‌چنین با تقطیر در داخل بدن منجر به توقف جریان خون و در نهایت بروز سکته قلبی و مغزی و حتی مرگ فرد می‌شود.

    شکوری تصریح کرد: برای جلوگیری از ایجاد عوارض در هنگام ترکیب گیاهان و تهیه دمنوش، باید در حین مخلوط کردن گیاهان، گرمی و سردی آن‌ها را لحاظ کنیم زیرا یک دمنوش اثرگذار ترکیب متعادلی از لحاظ مزاج داشته و نباید بیش از حد گرمی و یا سردی داشته باشد.

    وی با اشاره به عوارض مصرف اشتباه دمنوش و عرقیجات برای مزاج‌های مختلف، اظهار کرد: افرادی که دارای طبع سرد هستند، اگر بیش از حد عرق کاسنی را که طبع آن هم سرد است، مصرف کنند، با افت فشار، افت قندخون و بی حالی بدن مواجه می‌شوند زیرا در این حالت حرارت بدن بیش از حد پایین می‌آید و بدن سردتر می‌شود و خود این سردی نیز عامل بسیاری از بیماری‌ها است.

    وی افزود: فردی که دارای مزاج بلغمی هست، به دلیل داشتن بدنی سرد، مرطوب و فربه، اگر کاسنی مصرف کند، بیشتر چاق می‌شود از این رو این نوع افراد نباید کاسنی مصرف کنند و یا باید کاسنی را همراه با عسل میل کنند.

    این متخصص گیاهان دارویی با بیان این‌که شناخت طبع و مزاج افراد یک بحث پیچیده است، افزود: در حالت کلی چهار مزاج گرم و تر ( دم)، گرم و خشک (صفرا)، سرد و خشک (سودا) و سرد و تر (بلغم) داریم که بر اساس روند زندگی انسان می‌توان آن‌ها را از فصل بهار تا زمستان نامگذاری کرد.

    وی با بیان این‌که حتی اجسام و اشیا نیز دارای مزاج هستند، ادامه داد: در گذشته اعتقاد بر این بود که انسان از سن یک تا ۳۰ سالگی دارای مزاج دم، از ۳۰ تا ۴۰ سالگی دارای مزاج صفرا، از ۴۰ تا ۵۰ سالگی دارای مزاج سودا و از ۵۰ تا ۶۰ سالگی دارای مزاج بلغم است، در حالی که اکنون طب سنتی نوین می‌گوید این مزاج‌ها لغزنده بوده و بروز اتفاقاتی در زندگی انسان، ممکن است به یک باره طبع افراد را تغییر دهد و مثلا در اوج جوانی و ۱۶ سالگی تجربه یک حادثه عاطفی و یا فشارهای زندگی، مزاج انسان را به سودا تغییر دهد ولی فردی در ۵۰ سالگی روحیه خود را شاد نگه دارد و مزاجش هنوز از نوع دم باشد.

    شکوری با بیان این‌که برای تشخیص مزاج افراد به بیش از ۵۰ پارامتر نیاز داریم، گفت: به صورت سطحی می‌توان گفت افراد جوانی که بدنشان پر از انرژی، چاق و با حرارت بالا هست، یعنی گرما و رطوبت را با هم داشته و پوستشان نیز مایل به قرمزی است، مزاج دم دارند؛ هم‌چنین کسانی که بدنشان سرشار از انرژی و حرارت بالا بوده اما تکیده و لاغر اندام هستند و پوستشان به زردی مایل است، طبع صفرایی دارند.

    وی افزود: افراد لاغر اندامی که بدنشان سرد و با حرارت پایین است و از طرفی اهل فکر و خیال بوده و دائما در افکارشان با خود حرف می‌زنند، زود ناراحت می‌شوند و زمان زیادی درگیر آن هستند، طبع سودایی دارند؛ هم‌چنین افرادی که بدنشان سرد و همواره بی حال و بیخیال بوده و حوصله دفاع از خود ندارند، در جمع نیز حوصله حرف زدن ندارند و اندامشان چاق و دارای رطوبت است، معمولا خوش اخلاق بوده و دارای مزاج بلغم هست.

    وی تاکید کرد: طبع موادغذایی و تغذیه افراد باید عکس مزاج بدن باشد و مصرف غذاهایی با طبع همانند بدن باید به همراه مصلحات انجام بگیرد. مثلا کسی که طبع سرد و خشک دارد باید موادغذایی دارای طبع گرم و تر میل کند و مثلا مصرف ماست که خود طبعی سرد دارد باید به همراه گل محمدی باشد.

    این پژوهشگر حوزه طب سنتی گفت: اگر افراد بر اساس مزاج خود، تغذیه و رژیم غذایی نداشته باشند، بیشتر به سمت مزاجشان کشیده می‌شوند و مثلا کسی که طبعی سرد و حرارت بدن پایین دارد بیشتر با افت حرارت روبه رو می‌شود و یا فرد دارای طبع گرم اگر بیش از حد عسل بدون مصلح را مصرف کند، احساس بیقراری و گرگرفتگی کرده و درجه حرارت بدنش افزایش می‌یابد.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    تازیانه بلایای طبیعی بر تن رنجور شیلات کهگیلویه و بویراحمد

    پست بعدی

    ۱۱۵ هزار تن گندم و کلزا به شکل تضمینی از کشاورزان قزوینی خریداری شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: ضرورت سمپاشی مزارع کلزا علیه آفت سِِنک

    ۱۱۵ هزار تن گندم و کلزا به شکل تضمینی از کشاورزان قزوینی خریداری شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.