چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    از آنجا که قهوه یک ادرارآور است، نوشیدن آیس کافی (قهوه سرد) در هوای بسیار گرم بیرون ممکن است آنقدر که فکر می کنید آبرسان نباشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    وقتی هوا گرم است، یک لیوان قهوه سرد وسوسه‌انگیز است، اما آیا واقعاً به بدنتان کمک می‌کنید یا آن را تشنه‌تر می‌کنید؟

    از آنجا که قهوه یک ادرارآور است، نوشیدن آیس کافی (قهوه سرد) در هوای بسیار گرم بیرون ممکن است آنقدر که فکر می کنید آبرسان نباشد. با این حال، نوشیدن آب در کنار آن به شما کمک می کند تا هیدراتاسیون بدنتان را حفظ کنید.

    آیا نوشیدن قهوه در هوای گرم بی خطر است؟
    به گفته راب ون دام، استاد علوم ورزش، تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه جورج واشنگتن، “مصرف متوسط قهوه، حتی در هوای گرم، اگر بخشی از روال منظم نوشیدن مایعات در طول روز باشد، نگرانی برای کم آبی بدن ایجاد نمی کند. ”

    نوشیدن آب برای سلامتی کل بدن ضروری است، اما در روزهای گرم برای جایگزینی مایعات از دست رفته از طریق تعریق و ادرار اهمیت ویژه ای دارد.

    چه زمانی مصرف قهوه در روزهای گرم مشکل ساز است؟
    اصلی ترین نگرانی در مورد نوشیدن قهوه در روزهای گرم، وجود کافئین است. کافئین یک ادرارآور خفیف است که کلیه ها را تحریک می کند تا آب بیشتری دفع کنند. با این حال، مطالعات نشان داده‌اند که مصرف متوسط قهوه در بزرگسالان سالم باعث کم آبی بدن نمی شود، زیرا مقدار آب موجود در آن، اثرات ادرارآور کافئین را جبران می کند.

    ون دام توضیح می دهد که اثر ادرارآور کافئین در افرادی که به مصرف آن عادت ندارند، بیشتر مشهود است. افرادی که روزانه قهوه می نوشند، تحمل بیشتری پیدا می کنند که تاثیر آن را بر کلیه‌ها کاهش می‌دهد.

    به همین دلیل، اگر به طور منظم کافئین مصرف نمی کنید، بهتر است در هوای گرم از قهوه یا نوشیدنی های انرژی زا پرهیز کنید. همچنین، در حالی که قهوه داغ ممکن است دمای بدن را افزایش داده و از دست دادن مایعات را بیشتر کند، ون دام معتقد است که بعید است این افزایش تا حدی باشد که منجر به کم آبی بدن شود.

    چگونه در هوای گرم هیدراته بمانید و قهوه بنوشید
    راز هیدراته ماندن هنگام نوشیدن قهوه در هوای گرم، اعتدال است. نوشیدن آب روزانه ضروری است و در روزهای گرم اهمیت دوچندانی پیدا می کند.

    در حالی که افراد تحمل کافئین متفاوتی دارند، توصیه می شود بزرگسالان روزانه ۴۰۰ میلی‌گرم یا کمتر کافئین مصرف کنند … به عنوان نمونه، یک شات اسپرسو حدود ۶۴ میلی گرم کافئین دارد و یک فنجان قهوه ۱۲ اونسی (۳۵۵ میلی لیتر) بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلی گرم.

    به گفته ناتالی نیوول، متخصص تغذیه، به بدن خود گوش دهید و اگر احساس تشنگی می کنید یا علائم کم آبی را تجربه می کنید، مصرف را کاهش دهید.

    برای هیدراته ماندن هنگام نوشیدن قهوه، نیوول راهکارهای زیر را پیشنهاد می کند:

    بین قهوه و آب جابجا شوید: به ازای هر ۱۲ اونس (۳۵۵ میلی لیتر) قهوه، ۱۲ یا ۲۴ اونس (۳۵۵ یا ۷۱۰ میلی لیتر) آب بنوشید.

    خلاق باشید: آب را با میوه یا سبزیجات معطر طعم دار کنید تا نوشیدن آن دلپذیرتر شود.

    به قهوه خود یخ و شیر اضافه کنید: اضافه کردن یخ به قهوه خواص آن را تغییر نمی دهد، اما دمای سردتر در روزهای گرم می تواند بسیار طراوت بخش باشد. همچنین، اضافه کردن شیر لبنی یا گیاهی، مواد مغذی بیشتری به قهوه می بخشد.

    نوشیدنی های دیگر را امتحان کنید: قهوه بدون کافئین گزینه بسیار خوبی است. همچنین می توانید چای سرد، آب نارگیل و آبمیوه ها یا نوشیدنی های غنی از الکترولیت با شکر کم را امتحان کنید.

    این برای شما چه معنایی دارد؟
    نوشیدن قهوه در روزهای گرم خطرناک نیست و تا زمانی که به اندازه کافی آب می نوشید، در بزرگسالان سالم باعث کم آبی بدن نمی شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تابستانقهوهگرما
    پست قبلی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    هلو، این میوه‌ خوش‌طعم تابستانی با پوست مخملی و عطر دل‌انگیزش، تنها یک خوراکی خوشمزه نیست؛ بلکه گنجینه‌ای از ویتامین‌ها،...

    بیشتر بخوانید
    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.