شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا دارچین یک ابرغذا یا سوپرفود است؟ ۱۰ مزیت فوق‌العاده‌ی دارچین برای سلامتی

    نه تنها عطر دارچین به شما شادی می‌بخشد و برایتان خاطره‌انگیز است، بلکه به طور ویژه یک ابَرغذا محسوب می‌شود و خواص فوق‌العاده‌ای برای سلامتی دارد که در ادامه برخی از آن‌ها را آورده‌ایم. با ما همراه باشید

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انواع دارچین که احتمالا اسمشان را هم نشنیده‌اید + خواص و مضرات

    ۱. مدیریت دیابت نوع ۲
    به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت تبیان، شاید شگفت‌انگیزترین و هیجان‌انگیزترین مزیت مصرف روزانه‌ی دارچین، تأثیر آن بر دیابت نوع ۲ باشد. دارچین می‌تواند با کاهش فشارخون و بهبود حساسیت به انسولین به مدیریت این بیماری کمک کند. ترکیبات خاصی که در دارچین وجود دارد می‌توانند اثرات شبه انسولینی از خود به جای بگذارد و به تنظیم قند خون کمک کند، عملکردی که برای مبتلایان به دیابت بسیار اهمیت دارد.

    ۲. کاهش کلسترول
    اگرچه تحقیقات در این باره هنوز در حال انجام است؛ اما برخی مطالعات نشان می‌دهند که ممکن است دارچین به کاهش سطح LDL (کلسترول بد) و افزایش سطح HDL (کلسترول خوب) کمک کند. یک ترکیب خاص در آن به نام سینامات، ممکن است بتواند فعالیت آنزیمی را که کلسترول می‌سازد، کاهش دهد و در نتیجه میزان اسید‌های چرب موجود در خون را کم کند.

    ۳. مبارزه با آکنه
    دارچین می‌تواند باکتری‌های مولد آکنه را که در مسیرش قرار دارند، متوقف کند. برای تهیه یک ماسک آکنه با رایحه‌ی عالی، کافی است ۳ قاشق غذاخوری عسل را با ۱ قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده ترکیب کنید تا خمیری به دست آید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه روی پوستتان قرار دهید، سپس آن را بشویید و از شادابی صورت خود لذت ببرید.

    ۴. کاهش التهاب
    سینامالدئید ترکیبی فوق‌العاده است که به دارچین عطر و طعم می‌بخشد و همچنین می‌تواند تورم را کاهش دهد و از جمع شدن پلاکت‌های خون در کنار هم جلوگیری کند. خواص ضدالتهابی دارچین به همین جا ختم نمی‌شود. این ماده همچنین می‌تواند جلوی برخی از مواد مرتبط با رشد غیرطبیعی سلول را بگیرد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد.

    ۵. تازه کردن تنفس
    طرفداران آدامس دارچینی می‌توانند به قدرت تازه کردن تنفس دارچین گواهی دهند. در این جا سینامالدئید دوباره وارد عمل می‌شود و باکتری‌های مزاحم دهان را از بین می‌برد. برای دست‌یابی به این مزیت، آدامس دارچینی خود را بجوید یا دهانشویه خود را با جوشاندن ۵ چوب دارچین در ۱ فنجان آب به مدت ۵ دقیقه بسازید، سپس از آن مانند یک دهانشویه معمولی استفاده کنید!

    ۶. عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان
    آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیبات مهمی هستند زیرا به بدن کمک می‌کنند تا استرس اکسیداتیو را کاهش دهد. ثابت شده است که استرس اکسیداتیو به سلول‎‌ها آسیب می‌رساند و تقریباً به بروز هر بیماری مزمنی، از جمله دیابت نوع ۲، که قبلاً ذکر کردیم، کمک می‌کند. جای تعجب است اما قابلیت‌های آنتی اکسیدانی دارچین نسبت به بسیاری از ابَرغذا‌های معروف بیشتر است!

    ۷. حجم دادن به لب‌ها
    از آنجایی که دارچین جریان خون در سطح پوست را بهبود می‌بخشد، در حقیقت می‌تواند باعث حجیم شدن لب‌های شما، بدون نیاز به تزریق شود. به راحتی ۱/۲ قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده را با مقداری وازلین یا چند قطره روغن (ویتامین E، نارگیل یا حتی روغن زیتون) مخلوط کنید و خمیری تهیه کرده و روی لب‌های خود بمالید. اجازه دهید این مخلوط برای چند دقیقه روی لب‌ها بماند و سپس آن را بشویید.

    ۸. کند کردن علائم پیری
    مادامی که پوست ما پیر می‌شود، کلاژن و الاستین کمتری تولید می‌کند، این دو، پروتئین‌هایی هستند که به صاف و لطیف شدن پوست کمک می‌کنند. بسیاری از تولید‌کننده‌های لوسیون‌ها و کرم‌ها ادعا می‌کنند که به افزایش تولید این پروتئین‌ها کمک خواهند کرد، اما عصاره‌ی دارچین، ممکن است بدون کمک مواد شیمیایی اضافی، این کار را انجام دهد.

    ۹. ضدعفونی کردن دست‌ها
    نشان داده شده است که روغن دارچین تعدادی از عفونت‌های شایع و اکتسابی بیمارستانی مانند استرپتوکوک، استافیلوکوک و ‌ای‌کلای را از بین می‌برد. به منظور تهیه‌ی یک ضدعفونی‌کننده طبیعی دست، توصیه می‌شود که یک ترکیب معطر و مؤثر از روغن‌های ضروری که شامل اسانس میخک، اسانس رزماری، اسانس لیمو، اسانس اکالیپتوس و مقدار مناسبی دارچین است را تهیه کنید. (البته، این نباید جایگزین ضدعفونی‌کننده‌های مجاز دست که استاندارد‌های سازمان سلامت برای کمک به محافظت در برابر کووید را دارا هستند، استفاده شود.)

    ۱۰. افزایش سرعت رشد مو
    در حالی که هیچ مطالعه‌ای برای اثبات قطعی این مسأله وجود ندارد، برخی از دانشمندان اصرار دارند که دارچین می‌تواند به رشد مو کمک کند. این کار با هدایت جریان خون به سمت فولیکول‌های مو و افزایش گردش خون مورد نیاز برای رشد مو‌های شما، انجام می‌شود. طرز تهیه ماسک مو: ۱ قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده را با ۱ قاشق غذاخوری عسل و حدود یک فنجان روغن زیتون یا نارگیل مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. آن را روی پوست سر خود بمالید، اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند، سپس از یک شامپوی ملایم برای شستشوی آن استفاده کنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دارچینصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینفواید دارچینمزیت های دارچین
    پست قبلی

    ۱۰ غذای سالم برای رفع نفخ شدید

    پست بعدی

    مدیر جهادکشاورزی تبریز خبرداد؛ تولید ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی در شهرستان تبریز

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    مدیر جهادکشاورزی تبریز خبرداد؛ تولید ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی در شهرستان تبریز

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.