سه شنبه, خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چای و دم‌نوش‌های پیشنهادی برای کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا بهترین نوشیدنی‌های گیاهی برای روزهای آلوده

    ریه‌ها یکی از مهم‌ترین قسمت‌های بدن هستند که کمک می‌کنند زنده و سالم بمانید. همهٔ سلول‌های بدن به اکسیژن نیاز دارند تا زنده بمانند و خوب عمل کنند. ریه‌ها، در هوای اکسیژن‌دار تنظیم شده و گازهای اضافی مانند کربن دی‌اکسید را از بدن دفع می‌کند. بنابراین باید هر کاری می‌توانیم بکنیم تا ریه‌هایمان سالم بمانند.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چای سبز را چه زمان بنوشیم؟

    به نقل از سایت تبیان، ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که آب و غذایمان ناخالصی‌هایی دارد و پاک نیست. به همین دلیل بیماری‌های زیادی به وجود می‌آیند که سلامتی ما را تهدید می‌کنند. استنشاق هوای آلوده منجر به انواع بیماری‌ها مانند آسم، برونشیت، ذات‌الریه و حتی بیماری مزمن ریوی می‌شود. با توجه به بالا بودن میزان آلاینده‌ها در شهرهای بزرگ و صنعتی تردیدی نیست که سیستم تنفسی ما تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

    تنفس هوای آلوده، مواد شیمیایی مضر را به ریه‌ها می‌کشد که باعث افرایش ریسک سرطان ریه، حملات قلبی، سکته مغزی و برخی از موارد مرگ‌های زودرس می‌شود.

    نوشیدنی‌هایی که در روزهای آلوده کمک می‌کنند ریه‌ها سالم بمانند
    چای لیموترش و زنجبیل و نعنا فلفلی
    چای لیموترش و زنجبیل و نعنا فلفلی یکی از طبیعی‌ترین پاک‌کننده‌هایی است که با آنتی‌اکسیدان‌هایی که دارد و با توجه به ادرارآور بودن، بدن را سم‌زدایی می‌کند. لیموترش ذهنتان را تروتازه می‌کند، زنجبیل به شما انرژی می‌دهد و نعنا فلفلی گلویتان را نرم و آرام می‌کند.

    عسل و آب گرم
    نوشیدنی که با آب گرم و عسل درست می‌شود کمک زیادی به جنگ ریه‌ها را آلودگی‌ها می‌کند. زیرا عسل خاصیت ضدالتهابی دارد که در کاهش التهاب مؤثر است. خود ِ آب گرم به‌تنهایی عامل بسیار قدرتمندی در سم‌زدایی بدن است و اگر با عسل ترکیب شود، نوشیدنی بسیار عالی و مؤثر برای حمله به رادیکال‌های آزاد در بدن خواهید داشت.

    نوشیدنی زردچوبه و زنجبیل
    زردچوبه حاوی کورکومین است که یک عامل ضدالتهاب، آنتی‌اکسیدان و ضد سرطان بوده و خواص سم‌زدایی نیز دارد. بنابراین زردچوبه می‌تواند سموم مضر را از بدن دفع کرده و جلوی آسیب ارگان‌های بدن را بگیرد. ضمناً زنجبیل نیز می‌تواند حالت تهوع ناشی از آلودگی هوا را تسکین دهد.

    چای سبز
    چای سبز فواید زیادی برای سلامتی دارد و حتی برای پاکسازی ریه‌ها نیز بسیار خوب است. چای سبز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌توانند به کاهش التهاب ریه‌ها کمک کنند. هر روز یک فنجان چای سبز با کمی دارچین و عسل و لیموترش بنوشید.

    چای ریشه شیرین‌بیان
    چای ریشه شیرین‌بیان شاید جزو دمنوش‌های خیلی متداول نباشد اما مطمئناً می‌توانید آن را جزو دمنوش‌های مناسب برای تسکین سرفه، احتقان و تب به حساب آورید. گفته می‌شود مصرف منظم چای ریشه شیرین بیان می‌تواند ریسک بیماری قلبی را کاهش داده و ریه‌ها را پاکسازی کند.

    چای ریشه چغندر
    شاید اسم «چای ریشه چغندر» به نظرتان عجیب برسد اما برای سلامتی عالیست. وجود آنتی‌اکسیدان‌ها و املاحی چون نیترات‌ها در ریشه و برگ چغندر می‌تواند در تقویت عملکرد سیستم تنفسی مؤثر باشد. نیترات‌های موجود در ریشه چغندر یا همان لبو به شل شدن رگ‌ها کمک می‌کنند، فشارخون را کاهش می‌دهند و اکسیژن‌گیری‌تان را بهتر می‌نمایند. کارشناسان می‌گویند عصاره ریشه چغندر می‌تواند به میزان قابل‌توجهی عملکرد ریه را در افرادی که دچار بیماری مزمن انسدادی ریه‌اند بهبود بدهد. ضمناً برگ چغندر سرشار از املاحی مانند منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنوئید است که برای ریه‌ها مفیدند.

    چای تولسی یا ریحان مقدس
    گیاه تولسی که به نام ریحان مقدس نیز معروف است برای سلامت سیستم تنفسی عالی است. تولسی گیاهی ضدالتهاب و آنتی باکتریال و ضدویروس است که باعث شده در طب سنتی کاربرد زیادی داشته باشد و در انواع درمان‌های طبیعی آنفلوانزای فصلی، تب، آلرژی و عفونت‌ها به کار می‌رود. مصرف روزانه چای تولسی می‌تواند عملکرد ریه‌ها و سیستم تنفسی را بهبود بدهد. تولسی به پاکسازی ریه‌ها کمک کرده و خواص ضدالتهابی آن می‌تواند از آسیب‌های ناشی از التهاب راه‌های هوایی بکاهد و به التیام ریه کمک کند. برای درست کردن چای تولسی، هفت تا هشت عدد برگ این گیاه را همراه با کمی زنجبیل در یک قوری دم کنید.

    فرمول یک چای عالی برای روزهای آلوده
    این چای از گیاهان و ادویه‌های طبیعی تهیه می‌شود که معمولاً در هر خانه‌ای وجود دارند و بابت خواص طبی که دارند معروف‌اند. نوشیدن این چای به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و با توجه به وارد شدن به فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا و البته وجود کووید ۱۹ مسئلهٔ مهمی است. ضمناً در پاییز و زمستان که دمای هوا افت می‌کند، سطح آلاینده‌ها افزایش می‌یابد و منجر به انواع بیماری‌های ریوی می‌شود. نوشیدن روزانه این چای می‌تواند ریه‌ها را پاکسازی کرده و سیستم دفاعی بدن را تقویت نماید تا بهتر با پاتوژن‌ها مبارزه کند.
    مواد لازم:
    . حدود دو سانتیمتر زنجبیل پودر شده
    . یک تکه کوچک چوب دارچین
    . یک‌دوم قاشق مرباخوری برگ ریحان
    . یک قاشق مرباخوری پونه کوهی
    . سه عدد دانه فلفل
    . دو دانه هل خردشده
    . یک‌چهارم قاشق مرباخوری دانه رازیانه
    صبح به جای چای و قهوه، این نوشیدنی بی‌نظیر را بنوشید تا سیستم ایمنی‌تان تقویت شده و ریه‌هایتان تمیز شود. لازم نیست این چای را چند بار طی روز مصرف کنید؛ یک‌بار در صبح کافی است تا فواید آن نصیبتان شود.
    این چای حاوی انواع گیاهان است که بیشتر آن‌ها طبع گرم دارند و در بدن حرارت ایجاد می‌کنند. بنابراین لازم است طی روز زیاد آب بنوشید. ما در زمستان معمولاً احساس تشنگی نمی‌کنیم و به طور کلی کمتر آب می‌نوشیم. میوه‌جات و سبزیجات آبدار هم بیشتر مصرف کنید.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آلودگی هواصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نویننوشیدنی های گیاهی
    پست قبلی

    کمبود این ماده مغذی در بدن عوارض جدی دارد

    پست بعدی

    حمایت تغذیه‌ای از مادران باردار و کودکان در دستور کار وزارت بهداشت

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    حمایت تغذیه‌ای از مادران باردار و کودکان در دستور کار وزارت بهداشت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    ۲ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی قارچ در سطح کشور داریم

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    آغاز دوباره واردات انبه از ۱۰ خرداد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.