جبار حمادی با بیان اینکه برداشت خرما در شهرستان از ۲۰ شهریورماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد، اظهار کرد: سطح زیر کشت محصولات خرما در شهرستان ۳ هزار هکتار است و از هر هکتار، ۷ تن خرما برداشت خواهد شد؛ در این زمینه پیش بینی میشود ۲۱ هزار تن محصول خرما در شهرستان برداشت شود.
وی با بیان اینکه محصول خرمای شهرستان از نوع درجه یک است و تمام کارگاههای بستهبندی استان خواستار محصول خرمای شهرستان هستند، عنوان کرد: نخلستانهای شهرستان جوان هستند و عملکرد آنها به طور میانگین، برداشت ۶۰ کیلوگرم خرما از هر اصله نخل است.
حمادی با بیان اینکه مشکلی در تامین آب محصولات در شهرستان کارون وجود ندارد، عنوان کرد: تنها درجه شوری آب مقداری بالا بوده است که این موضوع به میزان کمی بر کیفیت محصولات شهرستان تاثیر میگذارد. البته میزان شوری با رهاسازی آب در رودخانه و بارش باران، نسبتا کمتر شده است.
مدیر جهاد کشاورزی کارون با اشاره به اینکه بیشترین نوع محصول خرما در شهرستان، خرمای استعمران است، گفت: پیش بینی میشود تولید خرما در شهرستان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یابد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۲ کارگاه بستهبندی در کارون وجود دارد اما در کل، عمده خرمای شهرستان به خرمشهر، آبادان و شادگان فرستاده میشود.
سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی
- بیشتر بخوانید:
- برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان کارون شروع شد
- برداشت مرواریدهای سبز از دل تاکستانهای خوزستان