شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    پنجم مهر تا ۱۵ آبان مناسب‌ترین زمان برداشت مرکبات مازندران اعلام شد

    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران نسبت به خسارت برداشت زودهنگام مرکبات به باغداران استان هشدار داد و مناسب ترین زمان برای برداشت محصول گونه های مختلف را پنجم مهر تا ۱۵ آبان اعلام کرد.

    توسط آتنا نوریانی
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    هادی ایزدی روز شنبه گفت : برداشت نارنگی زودرس و پرتقال قبل از این که سطح قندشان به ۶.۵ تا هفت برسد ، زودهنگام تلقی می شود و علاوه بر کاهش زمان ماندگاری محصول ، کیفیت میوه را نیز به مراتب کاهش می دهد.

    وی توضیح داد : با توجه به افزایش دمای هوا ، طبق بررسی های کارشناسی باغبانی مراکز جهاد کشاورزی بهترین زمان برداشت نارنگی زودرس اول مهر و صادرات آن از پنجم مهر ، برداشت پرتقال تامسون ۱۰ آبان و صادرات آن ۱۵ آبان و برداشت کیوی از ۱۵ آبان تعیین شده است.

    ایزدی گفت : با توجه به تولید قابل توجه انواع مرکبات بویژه نارنگی زود رس و پرتقال و لزوم صادرات آن به خارج از استان و کشور ، باغداران به هیچ عنوان نه تنها در برداشت محصول عجله نکنند، بلکه از پیش فروش آن نیز خودداری کنند ، چون برخی از دلالان با هدف استفاده از قیمت بالای میوه های نوبرانه ، محصول باغات را پیش خرید و عملیات رنگ آوری را روی میوه انجام می دهند.

    وی با اعلام این که مازندران حدود ۲۵ هزار هکتار باغ نارنگی دارد ، افزود : با توجه به این که ۱۱ هزار هکتار از باغ های نارنگی استان زودرس هستند و این نخستین میوه پائیزی نیز کمتر از ۱۰ روز دیگر وارد بازار می شود ، باغداران حتما به زمان برداشت توجه کنند.

    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران وضعیت باردهی مرکبات را مطلوب توصیف کرد و گفت : در ۲ سال اخیر همزمان با افزایش آگاهی باغداران به مسایل فنی ، توسعه  زیر ساخت های صادراتی و کیفی تر شدن محصولات مرکبات ؛ تقاضا برای صادرات مرکبات به خارج از کشور افزایش یافته است ،بنابراین باغداران همانند سال گذشته بر زمان ، نحوه برداشت و انبار داری فنی آن دقت لازم را داشته باشند.

    وی رنگ آوری مرکبات را طبق مقررات وزارت بهداشت خلاف قانون دانست و افزود : سبززدایی مرکبات با گاز اتیلن برخی از میوه های شیرین با قند بالا در کشورهای دنیا روش مرسومی است اما ، رنگ آوری مرکبات از جمله پرتقال که دارای اسید بالایی است، خلاف است و پیگرد قانونی دارد.

    رنگ آوری به معنی رنگ زدن میوه نیست بلکه به آن معنی است که میوه را در دستگاه های حرارتی با هدف ایجاد تغییر رنگ ، عبور دهند و اما افزایش دما برای میوه هایی همچون پرتقال و نارنگی که دارای اسید بالایی هستند نه تنها مزیت نیست بلکه امری غیر بهداشتی عنوان می شود .
    رنگ سبز مرکبات نارس از این طریق به رنگ نارنجی تبدیل و به بازار عرضه می شود .این رنگ دهی نه تنها طول عمر میوه را نمی افزاید بلکه از آنجایی که این کار با روش گرمادهی اتفاق می افتد می تواند باعث اسیدی شدن و فساد داخل میوه نیز شود .

    پنجم مهر تا 15 آبان مناسب‌ترین زمان برداشت مرکبات مازندران اعلام شد

    پیش‌بینی تولید حدود سه میلیون تن مرکبات و کیوی 

    ایزدی با اشاره به این که ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات باغی استان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است ، بیان داشت: امسال نیز طبق برنامه برای افزایش صادرات محصولات باغی بویژه میوه های پائیزی پرتقال تامسون وکیوی صاحبان همه سردخانه ها، واحدهای سورتینگ و بسته بندی های استان آماده همکاری با کشاورزان و بازرگانان هستند.

    وی پیش بینی کرد که امسال نیز  حدود ۲میلیون و۷۰۰ هزارتن مرکبات و ۱۸۰ هزارتن کیوی در استان تولید شود که برای حفظ کیفیت این محصولات که عمده آن به خارج از مازندران و کشور صادر می شود ، باید همه موارد فنی رعایت شود.

    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران به پایانه صادراتی محصولات کشاورزی مازندران که سال گذشته با ظرفیت ۱۴۰ هزار تن در  جویبار مورد بهره برداری قرار گرفت ، اشاره کرد و گفت: این مرکز به تنهایی نقش مهمی در تنظیم بازار و صادرات مرکبات و کیوی ایفا می کند.

    این پایانه ۷۸ هزار متر مربع سالن های آماده سازی ، نگهداری ، ذخیره سازی ، بسته بندی ، رنگ آوری و سایر خدمات پنجره دولت را در اختیار دارد و سال گذشته با ظرفیت ۱۴۰ هزار تن در فاز اول و با ۲۵۰ نفر نیرو شروع به کار کرده است.

    اهمیت محصولات کشاورزی مازندران برای صادرات و ارز آوری سبب شد تا در سال های اخیر راه اندازی چهار پایانه صادراتی در دستور کار قرار گیرد که در نتیجه تلاش های فشرده تا کنون ۲ پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک گستر در شهرستان جویبار و پایانه صادراتی برنج مازندران در آمل به عنوان  مرکز سورتینگ و بسته بندی برنج استان به بهره برداری رسید. ۲ پایانه های صادراتی یکی مربوط به محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری است که این پایانه هم با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و چهارمین پایانه صادراتی مهم استان  نیز پایانه گل و گیاه است که در حال تکمیل شدن است.

    ایزدی گفت: طبق بررسی های میدانی امسال با جایگزین شدن نهال های نارنگی زود رس و  پرتقال توسرخ ، شاهد افزایش تولید و عرضه این دو میوه از خانواده مرکبات دراستان خواهیم بود.

    طبق آمار رسمی سال گذشته حدود ۲۵۰هزار تن مرکبات استان صادر شده که ۶۰ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۸ است.

    مازندران با دارا بودن ۱.۵ درصد از اراضی کشور و ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از هفت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که  ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است .

    سرویس خبری:کشاورزس وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    دام مازاد بر پروانه مرتعداری در گلستان وجود ندارد

    پست بعدی

    روزانه ۱۲۰ تن پسته در تایباد فرآوری می‌شود

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    روزانه ۱۲۰ تن پسته در تایباد فرآوری می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    هم‌صدایی دولت و مردم در بحران؛ بازار کالاهای اساسی تحت نظر دولت است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.