جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    پس از تمرین ورزشی چه بخوریم؟

    آهسته دویدن، شنا کردن، دوچرخه سواری یا وزنه برداری به عنوان جلسه تمرینی شما پایان کار و اتمام چالش نیست. دانستن اینکه بعد از تمرین چه چیزی بخورید می‌تواند نقشی اساسی در کمک به سوخت گیری، آبرسانی و بهبود وضعیت بدن شما پس از ورزش داشته باشد و هم چنین به بازسازی عضلات شما کمک کند.

    توسط آتنا نوریانی
    فروردین ۱۸, ۱۴۰۱
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    لاغری و کاهش وزن با ۶ نسخه چربی‌سوز

    چرا خوردن پس از تمرین مهم است؟

    به گزارش فرارو به نقل از فوربس، برای آغاز کار باید کربوهیدرات‌ها و گلیکوژن (گلوکز ذخیره شده در ماهیچه‌های تان) را که در طول تمرین کاهش داده‌اید دوباره جایگزین سازید. پس از آن می‌توانید پروتئین باکیفیت مصرف کنید و هم چنین بافت عضلانی را که در طول تمرین شما تجزیه شده است بسازید و ترمیم کنید و سنتز پروتئین عضلانی را تحریک کنید که برای بهبود عضلات و سازگاری با ورزش امری ضروری است. در حین ورزش مخصوصا تمرینات قدرتی عضلات شما پارگی‌های کوچکی را تجربه می‌کنند. خوردن پروتئین می‌تواند به بازسازی و ترمیم آن فیبرهای عضلانی آسیب دیده کمک کند.

    جایگزینی مایعات از دست رفته بر اثر تعریق و تنفس سخت و هم چنین مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای محافظت از سلول‌های شما در برابر آسیب‌های ناشی از ورزش بسیار مهم هستند. از سوی دیگر، حذف یک میان وعده بعد از تمرین می‌تواند سطح خستگی شما را افزایش دهد و روند ترمیم و بهبود وضعیت بدن شما را مهار کند.

    پس از تمرین چه بخوریم؟

    سنگ بنای تغذیه پس از تمرین ورزشی، ترکیب دقیق پروتئین، کربوهیدرات و مایعات است. توصیه اساسی آن است که بعد از تمرین ۱۰ تا ۲۰ گرم پروتئین بسته به وزن بدن خود مصرف کنید. بسته به نوع تمرینی که انجام داده‌اید نسبت کربوهیدرات‌ها به پروتئین را تنظیم کنید. برای مثال، پس از تمرینات قدرتی نسبت ۲ به ۱ کربوهیدرات به پروتئین (یعنی ۲۰ تا ۴۰ گرم کربوهیدرات و ۱۰ تا ۲۰ گرم پروتئین) را هدف قرار دهید. اگر یک تمرین استقامتی (هوازی) مانند دویدن را انجام داده باشید این نسبت به ۳ به ۱ (۳۰ تا ۶۰ گرم کربوهیدرات و ۱۰ تا ۲۰ گرم پروتئین) تغییر پیدا خواهد کرد.

    یکی دیگر از مولفه‌های کلیدی که باید در هنگام تقویت پس از تمرین به خاطر داشته باشید شدت و مدت تمرینی که به تازگی انجام داده اید.

    ورزشکاران تفریحی که دو تا سه بار در هفته به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تمرین می‌کنند می‌توانند به راحتی با خوردن یک وعده غذایی متعادل معمولی خود که حاوی کربوهیدرات (برای سوخت گیری) و پروتئین (برای ساخت و ترمیم عضلات) است تغذیه مناسبی داشته باشند مانند استفاده از بلغور جو دوسر و تخم مرغ، ماست و گرانولا، ساندویچ و شیر یا مرغ و برنج.

    در همین حال، کسانی که ۶۰ تا ۷۰ دقیقه با شدت بیش‌تری ورزش می‌کنند ممکن است از یک میان وعده حاوی ۲۰۰ کالری متشکل از کربوهیدرات و پروتئین بهره‌مند شوند. ورزشکاران جدی‌تر (فردی که تا ۴ ساعت در روز تمرین می‌کند) باید به سرعت سوخت گیری کنند و هدف‌شان یک میان وعده با کالری بسیار بالاتر کربوهیدرات و پروتئین باشد.

    پس از تمرین ورزشی چه بخوریم و بنوشیم؟

    شیر شکلات: همه چیزهایی را که بعد از تمرین نیاز دارید در خود دارد از کربوهیدرات، پروتئین، مایعات تا الکترولیت ها. بر اساس بررسی تحقیقات علمی در سال ۲۰۱۹ میلادی که نتیجه آن در مجله اروپایی علوم ورزشی منتشر شد مصرف شیر پس از ورزش سنتز پروتئین ماهیچه‌ها و آبرسانی مجدد را افزایش داده، ذخایر گلیکوژن را دوباره پر می‌کند و درد عضلانی پس از ورزش را کاهش می‌دهد.

    تخم مرغ و نان تست سبوس دار: تخم مرغ چه آب پز چه به صورت املت سبزیجات یک منبع فوق العاده پروتئین هستند (به طور متوسط نزدیک به ۱۱ گرم پروتئین برای یک تخم مرغ بزرگ). در همین حال، نان تست کربوهیدرات با کیفیت بالا را فراهم می‌کند.

    اسموتی (درست شده با پودر پروتئین آب پنیر، آب نارگیل، میوه و سبزیجات): میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان‌هایی هستند که از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از ورزش محافظت می‌کنند و پروتئین به ترمیم عضلات کمک می‌کند. بر اساس مطالعه ۲۰۲۰ میلادی که نتایج آن در نشریه Nutrients منتشر شده پروتئین آب پنیر نشانگرهای زیستی آسیب عضلانی ناشی از تمرینات قدرتی را کاهش می‌دهد.

    میوه خشک و آجیل با یک وعده آب گیلاس ترش: میوه و آجیل کربوهیدرات، پروتئین و چربی‌های سالم را تامین می‌کنند و آب گیلاس ممکن است به کاهش درد عضلانی پس از ورزش کمک کند. در واقع، تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف آب گیلاس که حاوی مواد شیمیایی گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است بازیابی قدرت عضلانی را پس از تمرینات قدرتی فشرده بهبود می‌بخشد.

    انواع بِری‌ها و گرانولا: ترکیب ماست که سرشار از پروتئین است با انواع بِری‌ها که حاوی کربوهیدرات‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند ذخایر گلیکوژن ماهیچه‌ای از دست رفته را جایگزین می‌سازند و به بهبود وضعیت عضلات کمک می‌کنند.

    پس از تمرین ورزشی از خوردن چه چیزهایی باید اجتناب کرد؟

    از پروتئین خالص بلافاصله بعد از تمرین خودداری کنید زیرا بدن شما دوباره از آن به عنوان انرژی استفاده می‌کند. هم چنین از غذاهایی که عمدتا قندی هستند (کوکی ها، آب نبات و مواردی از این قبیل) یا بیش‌تر چربی هستند مانند یک مشت آجیل (بدون ماست یا میوه برای متعادل‌سازی چربی) یا غذاهای سرخ شده دوری کنید.

    چه زمانی پس از تمرین باید غذا بخوریم؟

    ۳۰ تا ۴۵ دقیقه اول پس از تمرین، بهترین فرصت برای استفاده از تغذیه به منظور کمک به بهبود بدن شما پس از فعالیت بدنی است. آنزیم‌هایی که به فرآیند سنتز مجدد ماهیچه‌ها و جایگزینی دوباره گلیکوژن کمک می‌کنند بلافاصله پس از ورزش فعال‌تر می‌شوند. اگر بلافاصله بعد از تمرین تمایلی به خوردن ندارید به سادگی یک میان وعده سبک یا یک وعده شیر شکلات میل کنید.

    خوردن یک وعده غذایی بزرگ‌تر چند ساعت پس از تمرین نیز به بهبودی بدن شما کمک می‌کند. دو ساعت پس از تمرین، با خوردن یک وعده غذایی مفیدتر می‌توان این کار را انجام داد:

    املت سبزیجات و پنیر با نان تست گندم کامل.
    ساندویچ بوقلمون با برش‌های گوجه فرنگی و آووکادو.
    یک نان سبوس دار که روی آن کره آجیل و موز برش داده شده قرار دارد.
    پیتای گندم کامل پر شده با سبزیجات خام یا کبابی و هوموس.
    میگو با سبزیجات توفو یا تکه‌های مرغ، که روی برنج قهوه‌ای یا با کینوآ سرو می‌شود.

    به منظور بهبود عضلات و جایگزینی ذخایر گلیکوژن مصرف شده بهتر است یک وعده غذایی متشکل از یک سوم میوه‌ها و سبزیجات، یک سوم پروتئین، یک سوم کربوهیدرات‌های پیچیده (مانند نان سبوس دار، برنج قهوه‌ای یا کینوا) را مصرف کنید.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    خواص جادویی زنجبیل را می‌دانستید؟

    پست بعدی

    ۱۱۱ هزار هکتار از اراضی کشور برای کشت پنبه آماده شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست
    دسته‌بندی نشده

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    روز گذشته دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در جلسه ستاد تنظیم بازار نرخ هر کیلو گرم سبوس گندم ۹,۵۰۰ تومان مصوب شد....

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اجرای ۲۰ میلیون هکتار آبخیزداری نیازمند ۲۰۰ همت اعتبار است

    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    هدف از خرید حمایتی محصولات دام و طیور، رضایت تولید کنندگان است

    دی ۶, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    تولید پنبه کشور احیا می‎‌شود/ ۹۹ هزار هکتار زیر کشت پنبه رفت

    ۱۱۱ هزار هکتار از اراضی کشور برای کشت پنبه آماده شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.