شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    وقتی شکر میخورید چه اتفاقی برای بدنتان رخ می دهد؟

    اگرچه بدن شما برای زنده ماندن به قند نیاز دارد، اما وقتی قند به سرعت توسط بدن جذب می‌شود می‌تواند باعث افزایش شدید گلوکز و انسولین شود که قادر است در طول زمان به مشکلات مرتبط با سلامتی دامن بزند به خصوص اگر افزایش گلوکز برای مدت طولانی بالا بماند. گلوکز اضافی که بدن شما از آن استفاده نمی‌کند توسط کبد و ماهیچه ذخیره می‌شود. ذخیره سازی گلوکز مهم است، اما ذخیره بیش از حد آن می‌تواند به بافت چربی آسیب وارد سازد و باعث ایجاد کبد چرب شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    بسیاری از افراد هوس شیرینی، کیک و حتی قهوه می‌کنند، زیرا طعم غذا را خوب می‌کند و روحیه تان را بهبود می‌بخشد. در اکثر مواقع هوس کردن مواد غذایی شیرین راهی است که بدن تان به شما می‌گوید به انرژی نیاز دارید به خصوص به این دلیل که شکر منبع سوخت ترجیحی بدن شما و یک ماده مغذی ضروری برای فعالیت‌های روزانه است. در حالی که درست است که بدن تان به قند نیاز دارد و مطمئنا فواید سلامتی خود را دارد مصرف مقدار زیاد مواد شیرین ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی برای سلامتی شما شود.

    در ادامه اشاره خواهیم کرد که اگر هر روز شکر بخوریم چه اتفاقی برای بدن مان رخ خواهد داد؟

     

    شکر چیست و خوردن آن چه بر سر بدنمان می‌آورد؟

    دو نوع قند وجود دارند طبیعی و افزوده شده. قندهای طبیعی در بسیاری از مواد غذایی‌ای که می‌خورید از جمله در میوه ها، سبزیجات و محصولات لبنی وجود دارند. قندهای افزوده شده و سایر شیرین کننده‌ها حاوی کالری بالایی هستند که به طور طبیعی در مواد غذای وجود ندارند مانند سیروپ‌ها (شربت ها).

    زمانی که شکر می‌خوریم آنزیم‌های گوارشی در سیستم خود داریم که آن را به گلوکز تجزیه می‌کنند که همان شکلی است که سلول‌های ما برای انرژی به آن نیاز دارند. ما حتی در بزاق خود آنزیم‌هایی داریم که بلافاصله شروع به تجزیه قند و سایر کربوهیدرات‌ها می‌کنند و باعث جذب سریع آن‌ها در جریان خون می‌شوند. وقتی سطح قند خون شما افزایش می‌یابد هورمونی به نام انسولین از لوزالمعده ترشح می‌شود که مسئول انتقال گلوکز از خون به سلول‌ها است تا بتوان از آن برای تولید انرژی استفاده کرد. هم چنین، قند به عنوان گلیکوژن در ماهیچه‌ها و کبد ذخیره می‌شود تا در آینده به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

    اگرچه بدن شما برای زنده ماندن به قند نیاز دارد، اما وقتی قند به سرعت توسط بدن جذب می‌شود می‌تواند باعث افزایش شدید گلوکز و انسولین شود که قادر است در طول زمان به مشکلات مرتبط با سلامتی دامن بزند به خصوص اگر افزایش گلوکز برای مدت طولانی بالا بماند. گلوکز اضافی که بدن شما از آن استفاده نمی‌کند توسط کبد و ماهیچه ذخیره می‌شود. ذخیره سازی گلوکز مهم است، اما ذخیره بیش از حد آن می‌تواند به بافت چربی آسیب وارد سازد و باعث ایجاد کبد چرب شود.

     

    فواید خوردن شکر

    با این وجود، خوردن شکر فوایدی نیز دارد از جمله تامین سوخت بدن، بهبود خلق و خو و بهبود پوست.

     

    به شما انرژی می بخشد

    وقتی قند در بدن تان تجزیه می‌شود گلوکز تولید می‌کند که به انرژی فوری برای سلول‌ها و عضلات شما تبدیل می‌شود. شکر منبع سوخت مورد علاقه بدن تان است و بدون مصرف آن به میزان کافی ممکن است دچار احساس خستگی و حتی مه مغزی شوید. هنگامی که گرسنه هستید یا در حالت ناشتا به سر می‌برید گلوکز ذخیره شده در کبد از طریق فرآیندی به نام گلیکوژنولیز و گلوکونئوژنز آزاد می‌شود تا به عضلات شما جریان ثابت سوخت بدهد و قند خون شما ثابت بماند. وقتی غذا می‌خورید هورمون انسولین فرآیندی به نام گلیکولیز را تحریک می‌کند تا قندی که می‌خورید را به انرژی تجزیه کند. بدن شما به یک منبع دائمی گلوکز نیاز دارد به همین دلیل مهم است که منابع مختلف کربوهیدرات را هر چند ساعت یک بار مصرف کنید. گلوکز سوخت اصلی مغز شماست. بدون شکر ممکن است در تمرکز و به خاطر سپردن چیزها مشکل داشته باشید.

     

    خلق و خو را بهبود می بخشد

    بر کسی پوشیده نیست که شکر ما را خوشحال می‌کند. هنگامی که شکر خورده می‌شود انتقال دهنده عصبی دوپامین که مسئول پاداش و انگیزه لذت بخش است در مغز آزاد می‌شود. میل به خوردن قند و غذاهای شیرین تا حد زیادی توسط سیستم دوپامین کنترل می‌شود به همین دلیل ممکن است با خوردن چیزی شیرین متوجه تغییر در خلق و خوی خود شوید.

     

    مواد مغذی را از منابع طبیعی تامین می کند

    منابع غذایی طبیعی قند و کربوهیدرات مملو از مواد مغذی مهم برای بدن هستند. برای مثال، میوه‌ها و سبزیجات منابع کربوهیدرات‌هایی می‌باشند که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر هستند.

    در همین حال، لاکتوز یک قند طبیعی است که در محصولات لبنی یافت می‌شود. شیر، پنیر و ماست منابع عالی کلسیم، ویتامین د، فسفر و منیزیم هستند. به علاوه، غلات مانند کینوا، نان سبوس دار، پاستا و جو همگی منابع خوبی از فیبر و ویتامین ب هستند حاوی مقداری قند طبیعی می‌باشند.

     

    ریسک ها و ملاحظات

    در حالی که شکر بخش مهمی از رژیم غذایی هر فرد است خوردن بیش از حد آن مضرات و خطرات بالقوه‌ای برای سلامتی دارد. دستورالعمل‌های غذایی ایالات متحده برای آمریکایی‌ها توصیه می‌کند که کمتر از ۱۰ درصد از کالری مصرفی روزانه خود را به مصرف قند اختصاص دهند. در هر گرم قند ۴ کالری وجود دارد بنابراین، رژیم غذایی روزانه براساس ۲۰۰۰ کالری ۵۰ گرم قند در روز را شامل می‌شود.

     

    قند باعث خستگی می‌شود

    خوردن مقادیر زیادی کربوهیدرات‌های تصفیه شده و قند افزوده شده منجر به افزایش شدید قند خون و به دنبال آن کاهش انرژی می‌شود و ممکن است پس از آن احساس کُندی و خستگی کنید. با این وجود، ترکیب مواد غذایی شیرین با مواد غذایی غنی از پروتئین مانند ماست یونانی، آجیل و تخم مرغ به تثبیت قند خون و کمک به انرژی پایدار کمک می‌کند. برای مثال، اگر از خوردن یک عدد کوکی در بعدازظهر لذت می‌برید آن را با یک مشت بادام ترکیب کنید تا مقداری پروتئین، فیبر و چربی سالم نیز دریافت کنید.

     

    مرتبط با بیماری مزمن

    مصرف بیش از حد شکر با افزایش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲، بیماری کبد چرب غیر الکلی و زوال شناختی مرتبط است. قند افزوده شده التهاب بیش از حد و استرس اکسیداتیو را در بدن افزایش می‌دهد که می‌تواند به اندام‌ها و بافت‌ها آسیب برساند. هم چنین می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود که به افزایش طولانی مدت قند خون دامن می‌زند.

    با گذشت زمان، قند خون بالا می‌تواند باعث وارد آمدن آسیب به اعصاب، قلب و عروق خونی کوچک در چشم‌ها و کلیه‌ها شود. برای افرادی که به دیابت یا سایر بیماری هیا متابولیک مبتلا هستند حتی مقادیر متوسط قند نیز ممکن است بیش از حد باشد بنابراین همکاری با یک پزشک برای متعادل کردن رژیم غذایی مهم است.‌

     

    می‌تواند اعتیاد آور باشد

    یکی دیگر از مواردی که در هنگام خوردن قند مورد توجه قرار می‌گیرد جنبه عاطفی روی آوردن به شیرینی جات در هنگام استرس یا اضطراب است. تمایل طبیعی به انجام این کار وجود دارد، زیرا شکر مواد شیمیایی تسکین دهنده را در مغز آزاد می‌کند. مشکل این است که اثر احساس خوب موقتی است و به دنبال از بین رفتن آن می‌تواند منجر به مصرف بیش‌تر قند شود.

    در حالی که خوردن شیرینی می‌تواند یکی از راه‌های مقابله با استرس باشد یافتن سازوکارهای غیر غذایی دیگر برای مقابله با استرس، اضطراب و افسردگی نیز مهم است تا از خود درمانی با شیرینی جات جلوگیری شود.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • مضرات شیرین کننده‌های جایگزین قند بر روده
    • ۳ غذای سالمی که مخفیانه قند خون شما را افزایش می‌دهد
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهشکرقند
    پست قبلی

    قیمت گندم اعلام شد

    پست بعدی

    این خمیر را حتما بخورید!

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این خمیر را حتما بخورید!

    این خمیر را حتما بخورید!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تنبیه نانوایان متخلف

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.