چهارشنبه, آذر ۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    نوسان قیمت در بازار برنج وارداتی؛ یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی چند شد؟ | جدول قیمت

    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    کاهش ۱۰ درصدی ضایعات گامی برای کاهش ۱۰ میلیون تنی واردات محصولات کشاورزی

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از اعلام نرخ محصولات کشاورزی نیست

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    خالی شدن سبد مصرف خانوار از اقلام ویتامینه میوه و سبزیجات

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    استان تهران رتبه نخست توسعه گلخانه‌ها را در کشور کسب کرد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    جهش قیمت تخم مرغ در بازار؛ چرا قیمت هر شانه با نرخ مصوب فاصله دارد؟

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    واردات گوشت قرمز ۷۶ درصد کاهش یافت

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    صنعت غذای ایران قابل رقابت در بازار‌های جهانی است

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    امسال برای تولید ۱۰۰ هزار تن زیتون هدف‌گذاری شده است

    پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن گردو در باغملک

    گردوی ایران به سبد کدام کشورها رفته است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟

    دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به باورهای نادرست درباره تأثیر مصرف سیر خام بر کاهش وزن پاسخ داد و تأکید کرد که هیچ ماده غذایی منفردی نمی‌تواند به‌تنهایی باعث لاغری شود. مصرف سیر ممکن است فوایدی برای سلامت داشته باشد، اما تأثیر آن بر کاهش وزن محدود است.

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار گزارشی علمی، به بررسی یکی از باورهای رایج در مورد تأثیر مصرف سیر خام بر کاهش وزن پرداخته و تأکید کرد که نتایج تحقیقات نشان می‌دهند مصرف سیر خام به‌ویژه به صورت ناشتا تأثیر قابل‌توجهی بر کاهش وزن ندارد.

    طبق این گزارش، سیر له‌شده می‌تواند بر بهبود برخی شاخص‌های سلامت مانند کاهش تری‌گلیسرید، کاهش کلسترول و کنترل فشار خون تأثیر بگذارد، اما مصرف سیر کامل، علی‌رغم داشتن ترکیب آلیسین، تأثیر مشابهی در کاهش وزن نداشته است. وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد که هیچ ماده غذایی خاصی به‌تنهایی نمی‌تواند باعث کاهش وزن پایدار شود.

    کاهش وزن اصولی؛ ترکیب رژیم غذایی و فعالیت بدنی
    کارشناسان وزارت بهداشت تأکید کردند که کاهش وزن صحیح و پایدار تنها از طریق ترکیب فعالیت بدنی منظم و پیروی از رژیم غذایی متعادل که شامل تمام گروه‌های غذایی است، امکان‌پذیر است. به گفته آن‌ها، مصرف سیر به‌عنوان یک ماده غذایی کمکی ممکن است فوایدی برای سلامت به همراه داشته باشد، اما نمی‌توان آن را به عنوان یک عامل اصلی کاهش وزن در نظر گرفت.

    عوارض مصرف سیر خام برای برخی افراد
    مصرف سیر خام به‌ویژه به‌صورت ناشتا ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند. سیر خام به‌دلیل طعم و بوی قوی خود، می‌تواند برای افراد حساس آزاردهنده باشد و در کسانی که دچار بیماری ریفلاکس معده به مری هستند، احتمال تشدید سوزش سردل را افزایش دهد. برخی ترکیبات موجود در سیر خام همچنین ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش شده و احساس سوزش در معده یا قفسه سینه ایجاد کنند.

    احتیاط در مصرف سیر برای افرادی که دارو مصرف می‌کنند
    سیر به‌دلیل خاصیت ضدانعقادی که دارد، می‌تواند خطر خونریزی را در افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، افزایش دهد. بنابراین این افراد باید از مصرف مقادیر زیاد سیر خام یا مکمل‌های حاوی سیر خودداری کنند و پیش از مصرف آن با پزشک مشورت نمایند.

    به طور کلی، مصرف متعادل سیر خام برای بیشتر بزرگسالان سالم بی‌خطر است، اما باور به خواص معجزه‌آسا در کاهش وزن نباید به رفتارهای تغذیه‌ای ناسالم و غیرعلمی منجر شود. برای رسیدن به نتایج بهتر در کاهش وزن، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و انجام فعالیت بدنی منظم اهمیت بیشتری دارد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سیر خامکاهش وزن
    پست قبلی

    صدور موافقت اصولی ۱۰ هزار هکتار اراضی پرورش میگو در خوزستان

    پست بعدی

    گردوی ایران به سبد کدام کشورها رفته است؟

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    0

    سیاه‌دانه که با نام علمی «نایجلا ساتیوا»‌ (Nigella sativa) نیز شناخته می‌شود، در بسیاری از غذاهای کشورهای خاورمیانه و هند...

    بیشتر بخوانید
    جدیدترین یافته ها درباره قهوه

    بهترین زمان نوشیدن قهوه برای دریافت بیشترین انرژی

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن گردو در باغملک

    گردوی ایران به سبد کدام کشورها رفته است؟

    پر بازدیدها

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    آب تخصیصی بخش کشاورزی به ۴۶ میلیارد مترمکب رسیده است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    تولید میگو رکورد می زند

    تولید میگو رکورد می زند

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    علت کمبود شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود شیرخشک نوزاد چیست؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    صنعت غذای ایران قابل رقابت در بازار‌های جهانی است

    آذر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.