جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    واقعیت‌های چربی‌سوزی

    تولیدکننده‌هایی که سعی دارند محصولات خود را به شما بفروشند اغلب باورهای غلطی را دربارهٔ چربی‌سوزی تبلیغ می‌کنند. آنها می‌خواهند شما باور کنید که محصول آنها با افزایش متابولیسمتان به شما کمک می‌کند وزن کم کنید. در واقع، اشتباه بودن این باورها به اثبات رسیده است و با آگاه شدن نسبت به آنها می‌توانید به روشی درست چربی بسوزانید و لاغر شوید.

    توسط آتنا نوریانی
    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    غذاهایی که رطوبت بدن را حفظ می کند و شما را سیر نگه می دارد

    آب برای تمام عملکردهای بدن ضروری است و خیلی مهم است به اندازهٔ کافی آب بنوشیم، خصوصاً اگر ورزش می‌کنیم. هیدراته نگه‌داشتن بدن باعث می‌شود الکترولیت‌ها و مایعات بدن در تعادل باشند و هر واکنش شیمیایی در بدن نیاز به آب دارد تا بدن به عملکرد خود خوب ادامه بدهد؛ اما نکته اینجاست که نوشیدن آب به چربی‌سوزی کمکی نمی‌کند. درست است که اگر یک فنجان آب سرد بنوشید بدنتان مجبور می‌شود برای گرم‌کردن این آب انرژی صرف کند اما این کالری اضافی که مصرف می‌شود بسیار اندک است.
    البته نوشیدن آب از جهاتی به کنترل وزن کمک می‌کند؛ برخی از افراد تشنگی را با گرسنگی اشتباه می‌گیرند و غذا می‌خورند؛ بنابراین در حالی غذا می‌خورند که بدنشان فقط به مقداری آب نیاز دارد، نه غذا. پس بهتر است پیش از اینکه سراغ خوراکی بروید و چیزی بخورید، یک لیوان آب بنوشید و سپس احساس گرسنگی‌تان را ارزیابی کنید.

     

    دومین باور اشتباه: می‌توانید چربی قسمتی از بدنتان را آب کنید

    این باور اشتباه بسیار رایج است که می‌توانید با ورزش، چربی قسمت‌هایی از بدنتان را بسوزانید. اگر این‌طور بود هرکسی که درازونشست و کرانچ را انجام می‌داد، سیکس پک داشت! اما واقعیت این است که شما نمی‌توانید با ورزش فقط چربی بعضی از قسمت‌های بدنتان را از بین ببرید. اگر در قسمتی از بدنتان سایز کم کرده‌اید دلیلش تغییر در رژیم غذایی و افزایش کالری‌سوزی با ورزش است و شما در همهٔ قسمت‌های بدن خود چربی از دست داده‌اید. مثلاً شما نمی‌توانید فقط با انجام کرانچ، چربی شکمتان را آب کنید، حتی اگر ورزشی که می‌کنید شکمتان را هدف بگیرد. پس یادتان باشد که کرانچ به‌تنهایی آن‌قدر کالری نمی‌سوزاند که چربی شکمتان را آب کند، بلکه این تمرین عضلات شکمتان را قوی می‌کند اما اگر لایه‌ای ضخیم از چربی شکمتان را پوشانده باشد، این عضلات دیده نمی‌شوند. ۸۰ درصد از چربی‌سوزی بدن از طریق تغذیه و ۲۰ درصد آن از طریق ورزش صورت می‌گیرد و شما در تمام قسمت‌های بدن چربی می‌سوزانید، نه فقط در یک قسمت.

     

    سومین باور اشتباه: یک سری از غذاها سرعت متابولیسم را بالا می‌برند

    این باور که بعضی از غذاها، سرعت متابولیسم در زمان استراحت را افزایش می‌دهند تا حدودی درست است اما از نظر عملی و کاربردی قابل‌توجه نیست. شاید در مورد دم‌نوش‌های چربی‌سوز چیزهایی شنیده باشید یا به شما گفته باشند غذاهای خاصی سوخت‌وساز بدنتان را افزایش می‌دهند و شما می‌توانید بیشتر چربی بسوزانید. درست است که برخی از چیزها مانند چای سبز و کپسایسین (عامل فعال وجود در فلفل قرمز) تا حدودی سرعت متابولیسم را بالا می‌برند اما این اثر بسیار کوتاه‌مدت است.
    مثلاً در مطالعه‌ای معلوم شد نوشیدن روزانه چند لیوان چای سبز، سوخت‌وساز بدن را بیشتر می‌کند اما مطالعهٔ دیگری نشان داد این کالری‌سوزی اضافی چیزی معادل ۷۰ تا ۱۰۰ کالری در روز بوده است. این میزان کالری‌سوزی آن اندازه نیست که کمک چشمگیری به چربی‌سوزی بکند. لازم به یادآوری است که بهتر است خودتان در خانه چای سبز درست کنید زیرا چای سبز آماده دارای آنتی‌اکسیدان‌های کم کیفیتی است. کاتچین، آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز است که خاصیت چربی‌سوزی دارد.

     

    چهارمین باور اشتباه: اگر چربی نخورید، چربی می‌سوزانید

    در گذشته توصیه می‌شد چربی نخورید و این ماده غذایی را مضر می‌دانستند و همه باور کرده بودند که چربی نخوردن، کلید کاهش وزن است. درست است که چربی نسبت به پروتئین یا کربوهیدرات کالری بیشتری دارد اما این کربوهیدرات تصفیه شده است که بیشترین نقش را در افزایش وزن دارد. وقتی شما هله‌هوله، قند و شیرینی و کربوهیدرات‌های تصفیه شده می‌خورید، قند خونتان بالا می‌رود و لوزالمعدهٔ شما باید انسولین بیشتری ترشح کند. این انسولین زیاد در خون باعث می‌شود بدن نتواند از چربی به‌عنوان سوخت استفاده کند و ضمناً بدن راحت‌تر چربی ذخیره خواهد کرد. بهتر است منابع سالم چربی را انتخاب کنید، مانند چربی‌های تک غیراشباع گرفته شده از مغزها، روغن زیتون، آووکادو و دانه‌ها. در مورد کربوهیدرات‌ها نیز از انواع تصفیه نشده آن استفاده کنید و غذاهای فیبردار مانند انواع میوه و سبزی بیشتر استفاده نمایید. با این شیوه سطح انسولین خونتان تنظیم شده و چربی‌سوزی برای بدن راحت‌تر می‌شود.

     

    پنجمین باور اشتباه: ورزش هوازی، کلید چربی‌سوزی و لاغری است

    تمرینات هوازی یا کاردیو چربی‌سوزند و باید بخشی از برنامهٔ ورزشی‌تان باشند. تمرینات قدرتی شاید کالری سوزی کمتری حین تمرین داشته باشند اما در ساعات بعدی روز بدنتان کالری سوزی را ادامه خواهد داد و ادامهٔ روند کالری‌سوزی یعنی اینکه بدنتان باید انرژی بیشتری صرف کند تا به شرایط پایه و ثابت خود برسد و این فعالیت‌های بدن شامل بازیابی سطح نرمال pH، پایین آوردن دمای بدن، دفع ضایعات متابولیکی و بازیابی سطح نرمال اکسیژن می‌شود؛ بنابراین بدن شما بعد از انجام تمرینات سخت قدرتی (تمرین با وزنه)، انرژی بیشتری می‌سوزاند و چربی بیشتری نیز سوزانده خواهد شد.
    تمرینات قدرتی امتیاز دیگری هم دارند؛ تمرینات هوازی فقط چربی‌سوز نیستند و هم چربی خواهند سوزاند و هم بافت عضله، خصوصاً اگر تمرینات هوازی با شدت متوسط را طولانی‌مدت انجام دهید و کالری کافی نخورید. هدف شما چیست؟ کاهش وزن یا چربی‌سوزی؟ تمرینات قدرتی کمک می‌کنند عضله بسازید و آن را حفظ کنید، بنابراین وزنی که با این ورزش می‌سوزانید بیشتر از چربی است تا عضله. یادتان باشد ساختار بدنی برای سلامتی و زیبایی نیز اهمیت دارد.

    کلام آخر

    این باورهای اشتباه را کنار بگذارید و به روش‌های هوشمندانه برای چری‌سوزی و لاغری توجه کنید. هیچ راه میان‌بُری برای رسیدن به وزن ایده‌آل وجود ندارد، پس فریب تبلیغات را نخورید و به دنبال راه‌حل‌های فوری نباشید چون به جایی نخواهید رسید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    ۸ نوشیدنی که به سلامت بدن ما کمک می‌کند

    پست بعدی

    گوشت تولیدی عشایر بیش از یک‌ میلیارد دلار ارزش دارد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    گوشت تولیدی عشایر بیش از یک‌ میلیارد دلار ارزش دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.