چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    همکاری کشاورزی ایران از جنوب شرق آسیا تا افریقا

    مراودات کشاورزی ایران با کشورهای افریقایی و جنوب شرقی آسیا گسترش می یابد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۷, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد

    در این هفته رئیس جمهوری به همراه هیأتی بلند پایه در راستای گسترش تعاملات اقتصادی و سیاسی با کشورهای آسیایی به دعوت رسمی شیء جین پینگ همتای چینی خود وارد چین شد. در این سفر سیدجواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی سیدابراهیم رئیسی را همراهی می‌کند.

    وزیر جهاد کشاورزی بر افزایش تعداد دانشجویان چینی در ایران برای تحصیل در زمینه کشاورزی تاکید کرد.

    ساداتی نژاد با بیان اینکه مهمترین اصل در تولید محصولات کشاورزی رسیدن نتیجه تحقیقات علمی به مزرعه است، افزود: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایران دانشمندان بسیاری دارد که یافته‌های علمی آنها باید برای کشاورزان ساده‌سازی و ترجمه شود تا این یافته‌ها در مزرعه عملیاتی شود البته مروجان در مزارع به کشاورزان کمک می‌کنند.

    وی با تاکید بر تعریف پروژه‌های مشترک بین دو کشور در بخش کشاورزی برای تعامل بیشتر محققان ایران و چین گفت: این پروژه‌ها می‌تواند در زمینه تولید برنج در آب شور، اصلاح نژاد و تغذیه برای تولید دام صنعتی و اصلاح بذور باشد.

    مناسبت‌های مشارکت

    قاسم پیشه ور، عضو اتاق اصناف کشاورزی ایران درباره مراودات کشاورزی ایران و چین گفت: چین کارهای زیادی در حوزه تولید برق، نیروگاه‌ها و زه کشی در طرح جامع کشاورزی انجام داده اند. آب‌های سطحی در شمال کشور در حال آسیب به بخش کشاورزی هستند در حالی که با استفاده از همین منابع آبی می‌توان تمام نیاز بازار برنج کشور را تأمین کرد و نیازی به واردات یک میلیون تن برنج در سال نداشته باشیم. همکاری با چین می‌تواند فرصتی برای سرمایه دار خارجی باشد تا با دانش فنی این طرح را که از پیش از انقلاب کلید خورده اما هنوز به نتیجه نرسیده را عملیاتی کند.

    وی اظهار کرد: در حال حاضر زعفران، کیوی و پرتقال ایران از محصولات درخواستی چین برای صادرات به این کشور است.

    عنایت اله بیابانی، قائم مقام رئیس خانه کشاورز هم در این باره معتقد است: چین جمعیت بسیار زیادی دارد که تأمین مواد غذایی آنها کاری دشوار است. این بازار می‌تواند کمک کند تا مازاد محصولات کشاورزی ایران صادر شود و ارزآوری برای کشور داشته باشد. در این باره با فراهم کردن تسهیلاتی باید محصولات مازاد زراعی و باغی صادر شوند.

    در ادامه کامبیز بازرگان، رئیس مؤسسه تحقیقات خاک و آب با بیان اینکه چین در بخش کشاورزی پیشرفت‌های زیادی داشته است، عنوان کرد: چین در پژوهش‌های کشاورزی و محصولات زراعی مانند برنج و ارقام جدید این محصول، اقلام غلات، چای، کرم ابریشم و… پیشرفت‌هایی داشته است. در بحث بیابان زایی و جلوگیری از گسترش بیابان مطالعات زیادی در این کشور انجام شده که می‌تواند در کنار مطالعات پژوهشگران ایرانی بسته پیشنهادی در سطح بین المللی فراهم کند.

    او ادامه داد: در معرفی ارقام جدید زراعی مانند برنجی که مناسب شرایط مناسب خاک باشد و متناسب با شرایط شوری خاک و آب امکان کاشت داشته باشد از دیگر دستاوردهای بخش کشاورزی چین است.

    همکاری اقتصادی با افریقا

    وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با همتای زیمبابوه‌ای خود با اعلام اصول سیاست خارجی دولت مبنی بر تعامل سازنده با تمام کشورهای جهان، گسترش همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با کشور دوست، زیمبابوه را مورد تاکید رئیس جمهور ایران و حائز اهمیت برای کشاورزی دولت سیزدهم عنوان کرد.

    وزرای کشاورزی ایران و زیمبابوه امروز در تهران پای میز مذاکره نشستند، کشت قراردادی، دانش فنی، انتقال تکنولوژی، تهاتر ظرفیت‌های تولیدی دو کشور، مکانیزاسیون کشاورزی، سموم، کود، تولید و پرورش آبزیان در قفس از جمله مسائلی بود که مورد بحث و تبادل نظر طرفین در این نشست قرار گرفت.

    ساداتی نژاد در ادامه با اشاره به شیر خشک صنعتی یادآور شد: ایران از تولیدکنندگان و صادرکنندگان عمده این محصول است و تهران برای تأمین نیاز هراره اعلام آمادگی می‌کند. البته در کنار آن با شرکت‌های بزرگ صنایع غذایی ایران می‌توانیم نیاز ۳۰۰ هزار تنی زیمبابوه را به انواع ماکارونی و سایر اقلام غذایی تأمین کنیم.

    خطر سموم و سلامت انسان

    تولید و استفاده از انواع سموم در بخش کشاورزی موجب بهره برداری بیشتر از منابع خدادادی می‌شود. اما سموم پرخطر ممکن است محصولی ۲۰۰ گرمی را به ۳۰۰ گرم ارتقا دهد ولی انباشت آنها در محصولات در نهایت سلامت افراد را با خطر مواجه می‌کند.

    حیدرعلی هدایتی یکی از فعالان بخش کشاورزی درباره سموم مصرفی داخل گفت: میزان سمی که باغدارها به گل درختان می‌دهند یک لیتر سم در ۲۰ لیتر آب برای یک هکتار درخت است که طبیعی نیست. کود حیوانی و مرغی باید جایگزین کودهای شیمیایی شود.

    او افزود: سرطان، ناباروری و افزایش ژن‌های معیوب حاصل چنین عملکردی در بخش آفت زایی محصولات کشاورزی است در حالی که کشاورزی اصولی در کشورهای اروپایی به گونه‌ای است که سموم به گل و ساقه درختان زده می‌شود نه ریشه.

    هدایتی با اشاره به واردات سموم از چین که اما و اگرهایی به لحاظ کیفیت دارند، اظهار کرد: برای بهبود بخش کشاورزی باید به سوی فناوری نوین حرکت کرد. وزارت جهاد کشاورزی در این باره مدیریت ندارد؛ کلاس ترویج می‌گذارد و آموزش ابتدایی می‌دهد. در ایران برآوردی وجود ندارد که بر اساس این مقدار مصرف کود و سم برای مثلاً باغ آلو چه میزان برداشت محصول باید داشته باشیم. در ایران این تفاوت‌ها دیده نمی‌شود.

    ضرورت کد شناسه برای محصولات باغی

    سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص آخرین مهلت ثبت نام محصولات باغی و جالیزی جهت اخذ کد شناسه در سامانه سماک اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه بر ضرورت تسریع در ثبت نام و درخواست دریافت کد شناسه همه بهره برداران واحدهای تولیدی (باغات، مزارع و گلخانه‌ها) تاکید شده است و عدم ثبت نام به موقع در سامانه سماک با رعایت الزامات اعلام شده سبب عدم اخذ گواهی ارتقا سلامت، از آخر شهریور ۱۴۰۲ محصولات مذکور مورد تأیید این سازمان قرار نخواهد گرفت.

    با توجه به اینکه مرحله داشت باغات و مصرف سموم و کودهای شیمیایی حداقل از اواسط اسفند شروع می‌شود آخرین مهلت ثبت نام برای محصولات باغی (کیوی، انگور سیب، درختی، خرما، مرکبات، پسته، انار) که در سامانه بارگذاری شده است تا ۱۵ اسفند سال جاری تعیین شده و تا این تاریخ باید قرارداد متقاضی و مسئول فنی منعقد و در سامانه بارگذاری شده باشد و بعد از این تاریخ ثبت نام در سامانه سماک برای این محصولات در سال زراعی جاری امکان پذیر نخواهد بود. همچنین گفتنی است برای محصولات جالیزی (گلخانه‌ای – زراعی) چون زمان کشت در مناطق مختلف کشور متفاوت بوده متقاضیان دریافت شماره شناسه (QR code) باید قبل از کشت در سامانه سماک ثبت نام کنند و فقط زمانی برای این محصولات کد شناسه صادر خواهد شد که حداقل دو ماه از تاریخ عقد قرارداد متقاضی و مسئول فنی گذشته باشد. تمام تولید کنندگان محصولات جالیزی (خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل دلمه‌ای و کرفس) بارگذاری شده در سامانه ارتقا سلامت محصولات گیاهی بنا به زمان کشت منطقه خود باید طوری هماهنگی کنند که به موقع در سامانه سماک ثبت نام و مراحل نظارت را به اتمام رساند و زمان حداقل اعلام شده را رعایت کرده باشند.

    کالای اساسی و بازار آن

    لوبیا سفید در مدت یک هفته ۸.۶۲ درصد و نخود ۳.۵۱ درصد افزایش قیمت را تجربه کردند. این در حالی است که در کمتر از یک ماه لوبیا سفید ۱۶.۶۷ درصد و نخود ۹.۲۶ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

    وزیر جهاد کشاورزی با اجرای طرح «فجر تا فطر» اعلام کرد: ۳۴ قلم کالا که جز کالاهای اساسی و مصرفی مردم است، با تخفیف ۱۰ تا ۲۵ درصد عرضه می‌شود تا بازار مصرف در ایام عید و ماه مبارک رمضان با آرامش و قیمت‌های متعادل همراه باشد.

    رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم تاکید کرد: در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سراسر کشور، ۳۴ قلم کالای اساسی با تخفیفات ویژه به فروش می‌رسد. در این باره فروشگاه‌های زنجیره‌ای با ۹ هزار و ۵۰۰ واحد فروشگاهی در سراسر کشور، کالاهای اساسی و سایر ملزومات مردم را عرضه و توزیع می‌کنند. در این فهرست می‌توان به برنج خارجی و داخلی، گوشت قرمز و مرغ منجمد، لبنیات و حبوبات اشاره کرد.

    نکاتی درباره روغن‌ها

    عضو هیأت مدیره انجمن صنفی روغن نباتی کشور در پاسخ به این پرسش که چه روغنی برای مصارف خانگی بهتر است، گفت: در این باره باید مصرف و کاربرد در نظر گرفته شده و روغن مورد نیاز انتخاب شود. مثلاً موارد مصرف روغن زیتون فرابکر و بکر با حرارت کم قابلیت استفاده دارند. در واقع روغن‌های پالایش و تصفیه شده مانند روغن زیتون و کنجد با دمای پایین برای تف دادن و سرخ کردن سطحی مواد خوراکی قابل استفاده هستند.

    تیمور محمدی گفت: روغن به تنهایی سلامتی را تضمین نمی‌کند بلکه نحوه استفاده از آن با توجه به موارد مصرف و انتخاب مناسب روغن دارای اهمیت بسیاری است. بنابراین در مواردی که قرار است محصول خوراکی در روغن سرخ شود باید فقط از روغن‌ها مخصوص سرخ کردن استفاده شود. استفاده از روغن‌های مایع مانند سویا، کلزا و آفتابگردان برای سرخ کردن با دمای پایین و مدت کوتاه قابل استفاده است اما توصیه نمی‌شود.

    محمدی عنوان کرد: روغن‌های نیمه جامد، کره و روغن حیوانی مانند پی و دنبه هم به شرط نرسیدن به نقطه دود روغن‌های مفیدی می‌توانند باشند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارایرانبخش کشاورزیجهاد کشاورزیچینصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزی و باغبانیهمکاری
    پست قبلی

    قیمت مرغ از ۶۳ هزار تومان بیشتر نمی‌شود

    پست بعدی

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    طی هفته های اخیر بازار برنج ایرانی با نوسانات چشمگیری روبرو شد که هریک از کارشناسان و فعالان بازار دلایلی...

    بیشتر بخوانید
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.