سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    همه چیز درباره فلفل سفید !

    این فلفل مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می توانند به کاهش تورم کمک و از بروز مشکلات سلامتی در دراز مدت جلوگیری کنند.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۷, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همه چیز درباره فلفل سفید !

     به نقل از عصر ایران ،قطعا تاکنون بارهای بار نام فلفل سفید را در فهرست مواد تشکیل دهنده بسیاری از دستور العمل های غذایی از جمله غذاهای چینی مشاهده کرده اید. در واقع اگر فلفل در یک دستور پخت چینی و یا آسیایی دیگر باشد، تقریبا در تمامی موارد منظور فلفل سفید است تا سیاه!

     

    اما فلفل سفید دقیقا چیست، چه تفاوتی با فلفل سیاه دارد و چگونه استفاده می شود؟

     

    فلفل سفید چیست؟ چه فرقی با فلفل سیاه دارد؟

     

    شاید تعجب کنید اما دانه های فلفل سفید، فلفل سیاه و حتی دانه های فلفل سبز همه از یک گیاه به دست می آیند. این گیاه که piper nigrum یا گیاه فلفل نام دارد، بوته ای است که میوه ای شبیه توت تولید می کند. این میوه ها که به روش های مختلف فرآوری می شوند، همان چیزی هستند که ما به عنوان دانه فلفل می شناسیم.

    فلفل سیاه که رایج ترین ادویه بدست آمده از این گیاه است، با گرفتن میوه های سبز و نارس گیاه، پختن آنها در آب داغ و سپس خشک کردن به دست می آید. پس از طی روند خشک شدن، پوست میوه اطراف دانه سیاه و منقبض می شود. نهایتا محصول خشک به دست آمده یک دانه فلفل سیاه است.

    همه چیز درباره فلفل سفید

    در مقابل فلفل سفید زمانی فرآوری می شود که میوه های گیاه فلفل رسیده باشند. پوست بیرونی میوه برداشته می شود و فقط دانه داخل آن باقی می ماند. سپس دانه ها را خشک می کنند تا دانه های فلفل سفید به دست آید.

    بنابراین تنها تفاوت میان فلفل سفید و سیاه در زمانی است که میوه های گیاه برداشت و فرآوری می‌ شوند (به صورت رسیده یا نارس) و همچنین اینکه ادویه از کل میوه و یا فقط دانه های آن تشکیل شده است.

    دانه‌ های فلفل سبز نیز مانند دانه‌ های فلفل سیاه از میوه های نارس تهیه و برای حفظ رنگ سبز خود، چه از طریق خشک کردن انجمادی و چه سایر فرآیندهای شیمیایی فرآوری می شوند.

     

    نحوه استفاده از فلفل سفید چگونه است؟

     

    در آشپزی غربی، فلفل سفید بیشتر به دلیل زیبایی در سس ها و یا غذاهای سفید استفاده می شود. به عنوان مثال، اگر در فرانسه قصد تهیه سس بشامل را داشته باشید، ممکن است به شما گفته شود که به جای فلفل سیاه از فلفل سفید استفاده تا از لکه های سیاه ناخوشایند کوچک در سس خود جلوگیری کنید.

    در آشپزی آسیایی و مخصوصا چینی نیز بسیار بیشتر از فلفل سفید استفاده می شود تا سیاه. از این رو همیشه انتخاب برتر برای غذاهای چینی فلفل سفید است.

    طعم و ذخیره سازی

    در حالی که فلفل سیاه تازه آسیاب شده دارای رایحه گلی و تند خاصی است، فلفل سفید ویژگی های ملایم و یکنواخت تری را از خود نشان می دهد. از طرفی ممکن است یافتن آن کمی سخت تر از فلفل سیاه معمولی باشد.

    این ماده را در جای خشک و تاریک در ظروف در بسته نگهداری کنید. دوام کامل دانه های فلفل بیشتر از پودر است، بنابراین بهتر است از خرید پودر فلفل به مقدار زیاد خودداری شود.

    همه چیز درباره فلفل سفید

     

    ارزش غذایی و فواید

     

    هر 100 گرم از این ماده 296 کالری دارد. فلفل سفید حاوی 35٪ ویتامین ث، 26٪ کلسیم و همچنین منگنز فراوان است. بنابراین به متابولیسم بدن کمک می کند. سلنیوم موجود در فلفل سفید به منظور تقویت هورمون های جنسی مردانه و درمان ناتوانی جنسی مورد استفاده قرار می گیرد. روی نیز سبب بهبود حرکت اسپرم، افزایش تعداد آنها، تراکم بیشتر ماهیچه و رشد مو می شود.

    فلفل سفید مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می توانند به کاهش تورم کمک و از بروز مشکلات سلامتی در دراز مدت جلوگیری کنند. این نوع فلفل همچنین دارای پیپرین است که یک ماده قلیایی محسوب می شود و طعم و مزه تند و تیز دارد. مشخص شده که پیپرین از خواص ضد تورم بهره می برد.

    ادویه هایی مثل این فلفل، به دلیل توانایی شان برای کمک به هضم سالم مورد توجه هستند. این موضوع تا حد زیادی به خاطر اثرات پیپرین است که نشان داده شده می تواند موجب تحریک و آزاد شدن آنزیم های گوارشی شود.

    بر اساس یک تحقیق که در سال 2013 در نشریه آمریکایی طب چینی به چاپ رسیده، مصرف سبزیجات خرد شده با این نوع فلفل نوعی درمان موثر برای کاهش دفعات اسهال در کودکان و نوزادان به ویژه در رابطه با اسهال مداوم و شدید به شمار می رود. تحقیقات حیوانی تکمیلی نیز نشان داده اند که پیپرین موجود در فلفل سفید دارای اثرات ضد اسهال است و می تواند به منظم شدن اجابت مزاج کمک کند.

    پژوهش ها و آزمایش های مستقل حاکی از آن هستند که این فلفل، ممکن است دارای خواص کاهندگی فشار خون باشد. در آزمایشی مربوط به سال 2010 تاثیرات پیپرین بر فشار خون مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد که پیپرین می تواند از افزایش فشار خون در موش های آزمایشگاهی پیشگیری کند.

     

    بیشتر درباره فلفل سفید

     

    مواد تند مانند فلفل ها به خصوص فلفل سفید به واسطه خواصشان در ارتقای سیستم ایمنی شهرت فراوانی دارند. یافته ها حاکی از آن هستند که کپسایسین؛ ماده ای که عطر و طعم تند به فلفل می دهد، قادر به انهدام برخی از سلول های سرطانی است. این نتایج به ویژه در مطالعات مرتبط با درمان سرطان پروستات نشان مشاهده شده اند.

    فلفل سفید نه تنها به عنوان چاشنی غذا کاربرد قابل ملاحظه ای دارد، بلکه تولید انرژی را در میتوکندری سلول ها افزایش می دهد. فلفل سفید همچنین حاوی منگنز است که یک ماده ضروری برای تولید انرژی و مبارزه با رادیکال های آزاد به شمار می رود.

    همه چیز درباره فلفل سفید

    بعضی افراد از فلفل سفید به عنوان درمان جایگزین برای دندان درد استفاده می کنند که عمدتا به منظور تسکین درد مورد مصرف دارد. به صورت سنتی اعتقاد بر این است که فلفل سفید جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز مفید است.

    همانطور که گفته شد فلفل سفید حاوی پیپرین است. گفته می شود که این ترکیب مهم می تواند ظرفیت مواد مغذی مانند بتاکاروتن، کورکومین، سلنیوم، ویتامین B6 و آمینو اسیدها را افزایش دهد. برای مثال به نظر می رسد که پیپرین درمان مشکلات پوستی مانند ویتیلیگو هم مفید باشد. ویتیلیگو نوعی بیماری پوستی است که در برخی نواحی پوست رنگدانه های خود را از دست می دهد.

    کپسایسین فلفل سفید به صورت اعجاب انگیزی در قالب یک ماده مسکن عالی عمل می کند. پس تعجبی ندارد که بسیاری از ژل ها و اسپری های مسکن درد ماهیچه دارای کپسایسین باشند. گرمای تولید شده توسط این ترکیب می تواند تنش ماهیچه را آرام و اسپاسم آن را کاهش دهد.

    گرمایی که از فلفل سفید به واسطه ترکیبات کاملا موثر آن تولید می شود، سیستم تنفسی را هم گرم می کند. در نتیجه به خصوص هنگام بیماری احتقان و گرفتگی بینی از بین رفته و تنفس تسهیل می شود.

    خواص آنتی اکسیدانی و همچنین قدرت بهبود سیستم گوارش کپسایسین، فلفل سفید را به یک راهکار کامل برای جلوگیری از زخم معده تبدیل کرده است. این زخم ها بیشتر توسط باکتری ها در معده و روده ها ایجاد می شوند. مصرف فلفل سفید می تواند باکتری های مضر را از بین برده، اسیدیته معده را تثبیت و از مشکلات گوارشی دیگر جلوگیری کند.

    افزودن فلفل سفید به رژیم غذایی به معنای افزایش شدید متابولیسم است. در کنار حمایت از فرآیندهای گوارشی، فلفل سفید بدن را گرم می کند که همین امر سبب سوختن کالری طی فرآیند متابولیسم می شود. این فرآیند به خصوص برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است، به ویژه در صورت ترکیب آن با شنبلیله و زردچوبه که آثار مفیدتری هم به دنبال خواهد داشت.

    عطر و طعم تند و گرم فلفل سفید به افزایش دهنده اشتها شناخته می شود. دیده شده که فلفل سفید برای تسکین علائم بی اشتهایی و کم اشتهایی مناسب است. اضافه کردن فلفل سفید به انواع غذاها یک روش خانگی رایج برای کودکان کم اشتها است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفلفل سفیدفناوری غذا
    پست قبلی

    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    پست بعدی

    فروش کارتی نان در دومین استان کشور نیز آغاز شد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    فروش کارتی نان در دومین استان کشور نیز آغاز شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.