جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هشدار جدید سازمان غذا و دارو: خطرات استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرماهای بسته‌بندی

    سازمان غذا و دارو از گزارش‌های جدید درباره استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرماهای بسته‌بندی شده و استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه خبر داد و بر لزوم نظارت بیشتر بر فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان تأکید کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، دکتر عبدالعظیم بهفر، در خصوص نگرانی‌های بهداشتی موجود درباره برخی محصولات غذایی، به ویژه خرماهای بسته‌بندی شده و شیرینی‌های ماه رمضان، هشدارهایی را ارائه داد. وی از مشاهده تخلفات در فرآیند تولید برخی مواد غذایی مانند خرما، زولبیا و بامیه خبر داد و گفت که این موارد می‌تواند تهدیدی برای سلامت مصرف‌کنندگان باشد.

    استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرماها
    بهفر در این خصوص توضیح داد که گزارش‌هایی مبنی بر استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرماهای بسته‌بندی شده دریافت شده است. خرما یکی از مواد غذایی پرطرفدار در ماه رمضان است که معمولاً برای آغاز افطار مصرف می‌شود، اما افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به این محصول می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیندازد. او تأکید کرد که در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، سازمان غذا و دارو برخورد قانونی خواهد کرد.

    روغن‌های غیرمجاز در زولبیا و بامیه
    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی همچنین به استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه اشاره کرد. این دو شیرینی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در ماه رمضان هستند که به دلیل فراوانی مصرف، نیاز به نظارت دقیق‌تر در تهیه و عرضه آنها وجود دارد. بهفر به مصرف‌کنندگان هشدار داد که باید از خرید این محصولات از مکان‌های غیرمعتبر خودداری کرده و توجه ویژه‌ای به شرایط بهداشتی آنها داشته باشند.

    نظارت دقیق‌تر در ماه رمضان
    دکتر بهفر همچنین به افزایش تقاضا برای محصولات غذایی خاص در ماه رمضان، نظیر خرما، زولبیا و بامیه، لبنیات و فرآورده‌های پروتئینی، اشاره کرد. وی افزود: در این ماه که مصرف این محصولات افزایش می‌یابد، سازمان غذا و دارو به طور مستمر این محصولات را از نظر بهداشتی و کیفیت بررسی می‌کند. بهفر همچنین تأکید کرد که به هیچ‌وجه نباید فرآورده‌های غذایی فله‌ای یا فاقد مجوز بهداشتی خریداری شوند.

    اهمیت نگهداری صحیح فرآورده‌های غذایی
    دکتر بهفر در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نگهداری صحیح مواد غذایی در کاهش خطر مسمومیت‌های غذایی اشاره کرد. وی افزود: خرما باید در محیطی خشک و خنک نگهداری شود و روغن‌های مصرفی نباید بیش از یک‌بار استفاده شوند. همچنین، فرآورده‌های پروتئینی باید در دمای مناسب یخچال قرار گیرند تا از فساد آنها جلوگیری شود.

    توصیه‌ها برای سحر و افطار
    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین به رعایت نکات تغذیه‌ای در وعده‌های سحر و افطار اشاره کرد و گفت که نوشیدنی‌های قندی باید در این ایام محدود شوند تا نوسانات قند خون کنترل شود. مصرف آب، شیر، و نوشیدنی‌های طبیعی مانند خاکشیر و تخم‌شربتی به جای نوشیدنی‌های قندی توصیه می‌شود.

    وی همچنین هشدار داد که مصرف زیاد چای و قهوه در وعده سحر می‌تواند باعث افزایش دفع آب بدن و تشدید تشنگی در طول روز شود. بهفر تأکید کرد که با رعایت این نکات ساده می‌توان به سلامت روزه‌داران کمک کرد و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری نمود.

    با توجه به افزایش مصرف برخی از فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان و شایع شدن تخلفات بهداشتی در تولید این محصولات، لازم است که نظارت‌ها بر فرآیند تولید و عرضه مواد غذایی افزایش یابد. مصرف‌کنندگان باید دقت بیشتری در انتخاب و خرید مواد غذایی داشته باشند و از خرید محصولات غیرمجاز و فله‌ای خودداری کنند تا از بروز مشکلات بهداشتی و گوارشی جلوگیری شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: خرمازولبیا و بامیهسازمان غذا و داروماه رمضان
    پست قبلی

    قیمت رسمی آش و حلیم از ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان

    پست بعدی

    صادرات ۴۶ هزار تنی کیوی گیلان به بازارهای جهانی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی

    صادرات ۴۶ هزار تنی کیوی گیلان به بازارهای جهانی

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت چای بازهم افزایش یافت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    روش‌های نوین جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی: نگاهی به تجارب جهانی و فرصت‌ها برای ایران به قلم فرهاد سحرخیز

    روش‌های نوین جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی: نگاهی به تجارب جهانی و فرصت‌ها برای ایران به قلم فرهاد سحرخیز

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    از فرصت‌های کشاورزی قرقیزستان و بلاروس تا از سرگیری صادرات به عراق

    بخش کشاورزی معاف از پرداخت هرگونه مالیات

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    ایران چهارمین تولیدکننده دام سبک در دنیاست

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.