جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نوشیدنی‌های مخصوص ماه رمضان برای رفع عطش و بی‌حالی +طرز تهیه

    یکی از مسائل مهم در ماه مبارک رمضان و ایام روزه داری، خوردن نوشیدنی و مایعات است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    فروردین ۲۸, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۶ نوشیدنی انرژی زای صبحگاهی که بهتر از قهوه سر حال تان می‌آورند

    به نقل از پایگاه خبری العین، خوردن نوشیدنی و مایعات در ماه مبارک رمضان برای حفظ سلامتی و رطوبت بدن بسیار مهم است و به همین خاطر، شناختن بهترین نوشیدنی‌ها در ماه رمضان، امری مهم به شمار می‌رود.

    در ماه مبارک رمضان شما همچنین می‌توانید نوشیدنی‌ها و آب میوه‌هایی را مصرف کنید که برای بدن شما مفید بوده و بدن شما را از خشکی و دیگر مشکلات بهداشتی حفظ کند و جایگزینی برای کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد که بدن شما در هنگام روزه داری از دست می‌دهد. در این گزارش شما می‌توانید با مهمترین نوشیدنی‌های مفید در ماه مبارک رمضان آشنا شوید:

    ۱- نوشیدنی چای ترش

    هیبیسکوس (که از آن با نام چای قرمز و چای ترش هم یاد می‌شود) یکی از نوشیدنی‌های فوق العاده‌ای است که می‌توانید آن را بعد از افطار در ماه مبارک رمضان استفاده کنید. هیبیسکوس فواید مختلفی دارد که می‌تواند برای کاهش فشار خون کمک کند؛ این نوشیدنی‌  برای قلب مفید است و سلول‌های خون را قوی و سیستم ایمنی بدن را تقویت و به سیستم گوارش کمک می‌کند و یکی از ملین‌های طبیعی به شمار می‌رود.

    چگونگی آماده کردن نوشیدنی چای ترش

    دو فنجان گیاه چای ترش (هیبیسکوس)

    یک لیتر آب

    مقداری شکر به حسب تمایل

    در ابتدا برگ‌های هیبسکوس را در آب به مدت دست کم سه ساعت خیسانده، سپس برگ‌های آن را جدا کرده و به آن در صورت تمایل شکر اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن این نوشیدنی را در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن، نوش جان کنید.

    بهترین نوشیدنی‌های مفید در ماه مبارک رمضان

    ۲- نوشیدنی قمرالدین

    از معروف‌ترین نوشیدنی‌هایی که در ماه رمضان خصوصا در کشور‌های عربی مصرف می‌شود، نوشیدنی قمر الدین است که از برگه زردآلو درست شده است. زرد آلو یکی از میوه‌های غنی از ویتامین‌ها به مانند ویتامین A,B,C و آهن است. این نوشیدنی همچنین به تقویت ایمنی بدن کمک می کند؛ همچنانکه به شما در حفاظت از تشنه شدن در زمان روزه داری کمک خواهد کرد.

    مواد لازم:

    لواشک زردآلو یا برگه زردآلو

    نصف فنجان شکر

    یک لیتر آب در حال جوش

    طرز تهیه نوشیدنی قمر الدین

    برگه‌های زردآلو یا لواشک زردآلو را در آب در حال جوش ریخته و بگذارید حدود یک ساعت بجوشد. هنگامی که کاملا نرم شد، آن را در مخلوط کن ریخته و سپس به آن شکر اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا کاملا برگه‌های زردآلو و یا لواشک حل شود. عصاره به دست آمده را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    پس از آن می‌توانید آن را در لیوان ریخته و در سر سفره ماه مبارک رمضان قرار دهید.

    بهترین نوشیدنی‌های مفید در ماه مبارک رمضان

    ۳- نوشیدنی شیرین بیان

    از بهترین نوشیدنی‌هایی که می‌توانید آن را در سر سفره ماه مبارک رمضان استفاده کنید، نوشیدنی شیبرین بیان است، زیرا دارای فواید مختلفی است. این نوشیدنی می‌تواند به شما در رهایی از احساس تشنگی و بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک کند.

    مواد لازم

    شیرین بیان به مقدار لازم

    یک قاشق جوش شیرین

    مقداری آب

    طریقه آماده سازی:

    جوش شیرین را روی شیرین بیان ریخته و آن را به مدت یک روز به حال خود بگذارید تا تخمیر شود. سپس شیرین بیان را روی یک تکه گاز تمیز قرار داده و آن را خوب پیچیده و در یک کاسه آب سرد قرار دهید و بگذارید تا بماند. سپس آن را در آب کاملا فشار داده تا عصاره آن وارد آب شود و رنگ آب به رنگ سیاه تغییر کند. پس از آن می‌توانید نوشیدنی به دست آمده را در فنجان یا لیوان ریخته و به سلامتی نوش جان کنید.

    بهترین نوشیدنی‌های مفید در ماه مبارک رمضان

    نوشیدنی تمر هندی

    نوشیدنی تمر هندی یکی از آب میوه‌های مورد علاقه‌ای است که بسیاری از مردم مشتاق خوردن آن در ماه رمضان هستند. این، به دلیل فواید متنوعی است که این نوشیدنی دارد؛ به طوری که به شما در جلوگیری از تشنگی و نیز گوارش به شکلی بهتر و راحتی از یبوست و اختلالات مختلف روده کمک می‌کند. این نوشیدنی همچنین باعث تقویت سلامت قلب می شود و از دهان در برابر عفونت لثه جلوگیری می‌کند.

    مواد لازم

    یک تکه تمر هندی به میزان یک فنجان

    یک قاشق گلاب

    ۸ فنجان آب

    شکر بنابر تمایل

    طریقه آماده سازی:

    در ابتدا تمر هندی را در آب خیس کنید، آن را در ظرفی ریخته و به روی آتش می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

    سپس آن را در کناری گذاشته تا کاملا سرد شود و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس، آن را با استفاده از یک صافی، صاف کرده تا از پوست‌ها و دانه‌های آن خلاص شوید. در آخر گلاب و شکر به آن اضافه کنید، به هم زنید و تا زمان سرو، در یخچال قرار دهید.

    بهترین نوشیدنی‌های مفید در ماه مبارک رمضان

     

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: امنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    از سوی شرکت بازرگانی دولتی؛ اسامی شرکت‌های واردات‌کننده روغن خام با ارز ترجیحی اعلام شد

    پست بعدی

    خطر فساد حجم زیادی پرتقال‌ و سیب در انبارها/ قیمت میوه‌های نوبرانه به زودی ریزش می‌کند/ فرصت صادرات را از دست دادیم

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تعیین مراکز عرضه مستقیم میوه برای کاهش دلالی/میوه در مرکز شهر دو برابر قیمت فروخته می شود

    خطر فساد حجم زیادی پرتقال‌ و سیب در انبارها/ قیمت میوه‌های نوبرانه به زودی ریزش می‌کند/ فرصت صادرات را از دست دادیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.