شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    نقش ذرت در امنیت غذایی کشور چیست؟

    مدیر صادرات شرکت توسعه کشت ذرت نمایندگی خوزستان به تشریح نقش ذرت در امنیت غذایی کشور پرداخت.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    محمد قاسمی نژاد مدیر صادرات شرکت توسعه کشت ذرت نمایندگی خوزستان و مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، گفت: با توجه به منابع و امکانات فعلی در کشور شاید نتوان صد در صد غذای جمعیت رو به رشد ایران را بدون تکیه بر واردات تأمین کرد، اما می‌توان به راه حل‌هایی دست پیدا کرد که در آینده، راه تأمین غذای مردم کشورمان را هموار کرد.

    او افزود: اصلاح ساختار، چابک سازی وزارت متبوع و به کارگیری مدیران متخصص، متعهد و جسور، ارتقای راندمان و بهره وری منابع آب، خاک و سایر نهاده‌های بخش به کمک فناوری‌های پیشرفته و دانش بنیان، امور زیربنایی، اصلاح الگوی کشت، کاهش مصرف کالری و سهم غذا‌های گوشتی قرمز، وارد و اهلی کردن گیاهان چند ساله دائمی، به کارگیری گیاهان متحمل به تنش‌های زنده و غیر زنده از جمله این راهکار‌ها است.

    قاسمی نژاد ادامه داد: انتقال بخشی از محصولات از فضای باز به فضای بسته (گلخانه)، توسعه کشاورزی قراردادی و تولید تقاضا محور، حضور در بازار‌های جهانی و ارزآوری، شور ورزی (استفاده از منابع آب‌های شور) و تولید برخی از گیاهان زراعی، بهره برداری مناسب از نزولات جوی، مدیریت ذخایر آبی، استفاده از پساب‌ها و شیرین کردن آب شور دریا با روش‌های مناسب و افزایش تولیدات گیاهان علوفه‌ای برای تامین غذای دام بخشی دیگری از راهکار‌ها است.

    مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان داشت: گیاهان زراعی نقش عمده‌ای در تغذیه جمعیت جهان دارند و این موضوع در کشور‌های در حال توسعه از جمله ایران مشهودتر است.

    مدیر صادرات و مدیر شرکت توسعه کشت ذرت نمایندگی خوزستان تصریح کرد: در میان گونه‌های مختلف گیاهی حدود ۶ گونه گیاهی نزدیک به ۸۰ درصد نیازمندی‌های انسان را تأمین می‌کند که عمده‌ترین آن‌ها غلات، گیاهان علوفه‌ای روغنی و قندی هستند که در این میان ذرت به عنوان مهمترین غله و سلطان غلات نقش مهمی در تغذیه ماکیان و دام کشور دارد.

    او ادامه داد: کشت ذرت تقریباً در تمام استان‌ها و اقلیم‌های کشور به صورت دانه‌ای و علوفه‌ای صورت می‌گیرد.

    این مقام مسئول اظهار داشت: ذرت به عنوان مهمترین غله در سال‌های اخیر به دلایل خشکسالی، بهانه محصول جایگزین و نیاز آبی بالا از یک طرف و اعمال نفوذ عدد‌هایی برای حفظ حجم واردات (حدود ۹ میلیون تن سالیانه) از طرف دیگر مورد بی مهری قرار گرفته است بطوری که برنامه خود اتکایی این محصول از حدود ۲۸ درصد در سال‌های اخیر به کمتر از ۱۷ درصد کاهش یافته است.

    او گفت: این محصول مهم و استراتژیک علاوه بر نقش ۲۰ الی ۲۵ درصدی که در تغذیه مستقیم انسان و ۵ درصد در صنعت دارد، در حدود ۶۰ الی ۷۵ درصد نیز برای تغذیه دام و طیور مصرف می‌شود که روی تولید این محصول امنیت غذایی، اشتغال و تولید ناخالص ملی کشور اثر مثبت و معنی داری دارد و از مدیران، سیاستگذاران کشور و به خصوص مدیران بخش کشاورزی تقاضا می‌شود، تولید این محصول را اهمیت و در رفع موانع تولید برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

    قاسمی نژاد در پایان با اشاره به برخی از راهکار‌ها که به ارتقای تولید محصول ذرت کمک می‌کند، بیان کرد: تعیین قیمت تضمینی متناسب با هزینه‌های تولید و قیمت جهانی، تعیین مجری مسئول همانند محصولات اساسی دیگر از جمله چغندرقند، دانه‌های روغنی و گندم، مدیریت و محدودیت واردات ذرت در ۴ ماهه آبان، آذر، دی و بهمن که مقطع عرضه ذرت داخلی به بازار است می‌تواند موثر واقع شود.

    این مقام مسئول در ادامه گفت: کشت قراردادی ذرت با نظارت وزارت متبوع بین کشاورزان و دامداری ها، مرغداری ها، کارخانجات فروکتوزی و اتحادیه‌های مربوطه، تجهیز و نوسازی اراضی، توسعه روش‌های آبیاری میکرو، تنوع رقم و استفاده از ارقام پر ظرفیت مطمئناً با برنامه ریزی و تدبیر مدیران وزارت جهاد کشاورزی و هماهنگی و تأمل با وزارتخانه و دستگاه‌ها مرتبط و بکارگیری راهکار‌هایی که اشاره شد می‌توان به هدف‌ها دست یافت.

    او همچنین این محصول سازگار میان رس و زودرس و متحمل به تنش ها، نظارت و مدیریت واردات بذور هیبرید به داخل کشور، ارتقای ضریب و درجه مکانیزاسیون در برخی از مناطق، توسعه تحقیقات و آموزش در زمینه امور به زراعی و به نژادی را در تحقق خوداتکایی ۴۷ درصدی با تولید ۳/۳ میلیون تن دانه ذرت و بیش از ۱۲ میلیون تن ذرت علوف‌های در سال ۱۴۰۴ موثر دانست.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    پست قبلی

    پیش بینی برداشت 190 هزار تن سیب تابستانه از باغات آذربایجان غربی

    پست بعدی

    فصل مرگ برای دام‌های گرسنه/ آیا خوراک تدبیر به موقع می‌رسد؟

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    فصل مرگ برای دام‌های گرسنه/ آیا خوراک تدبیر به موقع می‌رسد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.