سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه ای برای تقویت سلامت چشم در افراد مسن

    گنجاندن انگور در رژیم غذایی روزانه می تواند کلید حفظ بینایی کارآمد با افزایش سن باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برداشت ۳۵ هزار تن انگور در سطح باغات شاهرود پیش‌بینی می‌شود

    در یک مطالعه منتشر شده در مجله علمی Food & Function، محققان دریافتند که مصرف روزانه انگور می تواند به طور قابل توجهی شاخص های کلیدی سلامت چشم را در افراد مسن افزایش دهد.

    این مطالعه، اولین مطالعه در نوع خود، بر اثرات مصرف منظم انگور بر تجمع رنگدانه ماکولا و سایر نشانگرهای زیستی حیاتی مرتبط با سلامت چشم متمرکز بود.

    با افزایش سن، خطر بیماری های چشمی و مشکلات بینایی افزایش می یابد. محققان استرس اکسیداتیو و سطوح بالای محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته چشمی (AGEs) را به عنوان عوامل خطر اصلی برای این شرایط شناسایی کرده اند. این موارد می توانند به اجزای عروقی شبکیه آسیب برسانند، عملکرد سلولی را مختل کنند و استرس اکسیداتیو را القاء کنند و به بیماری های چشمی مختلف دامن بزنند.

    این مطالعه نشان داد که استرس اکسیداتیو، یک عامل خطر مهم برای اختلال بینایی، می تواند با مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مدیریت شود. انگور نیز منبع آنتی اکسیدان های طبیعی و پلی فنول ها است و می تواند برای سلامت چشم مفید باشد.

    در مطالعه 16 هفته ای، 34 شرکت کننده روزانه 1/2 فنجان انگور مصرف کردند، در حالی که دیگران دارونما مصرف کردند. گروه انگور افزایش قابل توجهی در چگالی نوری رنگدانه ماکولا (MPOD)، ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما، و محتوای فنلی کل نشان دادند. در مقابل، کسانی که انگور در رژیم غذایی انها نبود، افزایش موارد مضر را تجربه کردند.

    دکتر جونگ یون کیم، محقق اصلی، درباره این یافته ها ابراز هیجان کرد: «مطالعه ما اولین مطالعه ای است که نشان می دهد مصرف انگور تأثیر مفیدی بر سلامت چشم در انسان دارد. این کشف به ویژه با توجه به جمعیت رو به افزایش پیری قابل توجه و هائز اهمیت است. انگور میوه ای است که به راحتی در دسترس می باشد و مصرف فقط 1/2 فنجان آن در روز می تواند تفاوت اساسی در سلامت کلی و سلامت چشم افراد ایجاد کند.»

    این تحقیق بر اهمیت آنتی اکسیدان های غذایی در کاهش استرس اکسیداتیو و مهار تشکیل AGE تاکید می کند.

    افراد مسن، با گنجاندن انگور در رژیم غذایی خود، می توانند به طور بالقوه سلامت چشمشان را بهبود بخشند، به ویژه با افزایش MPOD. این میوه یک راه ساده و طبیعی به افراد ارائه می دهد تا از بینایی خود با افزایش سن محافظت کنند.

    فواید دیگر انگور برای بدن

     

    سلامت قلب

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی، انگور منبع خوبی از پتاسیم است، ماده معدنی که به تعادل مایعات در بدن شما کمک می کند. دریافت پتاسیم کافی می تواند به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر بیماری قلبی و سکته کمک کند. اکثر مردم به اندازه کافی از این ماده مغذی دریافت نمی کنند، بنابراین خوردن انگور می تواند این خلا را جبران کند.

     

    سلامت پوست و مو

    دانه های انگور سرشار از ویتامین E هستند که به پوست شما را صاف و هیدراته نگه می دارد. همچنین سایر ترکیبات موجود در انگور ممکن است به جلوگیری از آکنه و افزایش جریان خون در پوست سر کمک کند تا موهای سالم‌تری داشته باشید.

     

    کاهش وزن

    به نظر می رسد ترکیب طبیعی موجود در انگور ذخیره چربی را برای سلول های شما سخت تر می کند. همچنین ممکن است به شکستن سلول های چربی در بدن شما با سرعت بیشتری کمک کند. فقط مراقب باشید زیاد این میوه دلنشین را نخورید. یک وعده 1/2 فنجان یا حدود 16 انگور باید باشد.

     

    تقویت سیستم ایمنی

    ترکیبی در انگور به نام رسوراترول می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. ممکن است در آینده نیز رسوراترول را در محصولاتی برای کمک به بهبود زخم ها یا جلوگیری از عفونت های باکتریایی مشاهده کنید.

     

    سلامت مغز

    رسوراترول موجود در انگور تجزیه سلولی را که به طور طبیعی با افزایش سن اتفاق می‌افتد، کند می‌کند؛ در نتیجه ممکن است از تشکیل پلاک‌های مضر در مغز و کند کردن عملکرد آن جلوگیری کند.

     

    رفع یبوست

    محتوای بالای آب موجود در انگور می تواند به سیستم گوارش شما کمک کند تا عملکرد روان تری داشته باشد. انگور همچنین سرشار از فیبر نامحلول است که می تواند منجر به نرمی مدفوع شود.

     

    خواب بهتر

    پوست انگور سرشار از ملاتونین است، ماده شیمیایی که ممکن است خواب شما را بهبود بخشد. مطالعات نشان می دهد ملاتونین جت لگ و بی خوابی را کاهش می دهد و ممکن است به تثبیت خلق و خوی شما کمک کند.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انگورقلبیبوست
    پست قبلی

    تاثیر رژیم مدیترانه ای در تسکین علائم اختلال استرس پس از سانحه

    پست بعدی

    کدام میان وعده های خوراکی در کیف دانش‌آموز باشد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    کدام میان وعده های خوراکی در کیف دانش‌آموز باشد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    پیش‌بینی برداشت ۱۲۰۰۰ تن گندم از مزارع شهرستان فراشبند

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    چرا کالاهای وارداتی در گمرک رسوب می‌کنند؟

    راهکار توسعه صادرات محصولات کشاورزی با آفریقا چیست؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    نوروزی: از کشاورزان برای اجرای شیوه‌های جدید آبیاری حمایت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.