چهارشنبه, خرداد ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه ای ارزان قیمت با خواص گران بها

    مصرف سنجد باعث توقف فعالیت‌های باکتریایی در بدن می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی نام برد. سنجد با افزایش سطح کلاژن، پوست را روشن‌تر کرده و با اجرای عملیات جوان‌سازی پوست می‌تواند میزان چین و چروک‌ها را تا حد زیادی برطرف کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    میوه ای ارزان قیمت با خواص گران بها

     میوه‌ی درخت سنجد، که با نام‌های زیتون وحشی و توت نقره‌ای هم شناخته می‌شود، یکی از اجزای آجیل شیرین است که طرفداران زیادی هم دارد. علاوه بر طعم خوش، فواید سنجد در طب سنتی ایرانی باعث محبوب شدن آن در بین افراد مختلف شده است.

    شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که خواص سنجد چیست که به هر عطاری که سر می‌زنید مصرف آن را توصیه می‌کنند. این میوه‌ی شیرین، که به دو شکل تازه و خشک شده همراه با خشکبار و شیرینی مصرف می‌شود.

    منبع بسیار عالی از مواد معدنی، فلاونوئیدها، اسیدهای‌ چرب و ویتامین‌های A، E و C است. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در سنجد در کنار خواص آنتی‌اکسیدانی، این میوه را به یک تقویت‌کننده‌ی عالی سیستم ایمنی بدن تبدیل کرده است.

    همچنین مصرف سنجد باعث توقف فعالیت‌های باکتریایی در بدن می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی نام برد. سنجد با افزایش سطح کلاژن، پوست را روشن‌تر کرده و با اجرای عملیات جوان‌سازی پوست می‌تواند میزان چین و چروک‌ها را تا حد زیادی برطرف کند.

    ترکیب میوه یا هسته‌ی سنجد با مواد خوراکی مختلف می‌تواند خواص درمانی و سلامتی گوناگونی در اختیار شما قرار دهد.

     

    خواص سنجد و شیر

    ترکیب سنجد و شیر توسط درمانگران از دوران کهن برای درمان بیماری‌های مرتبط با مفاصل استفاده می‌شده است. با ترکیب این دو ماده‌ی خوراکی می‌توانید به کاهش علائم یا حتی درمان آرتریت روماتوئید و مشکلات مفصلی بپردازید.

     

    خواص سنجد و عسل

    از ترکیب پودر سنجد و عسل می‌توانید دارویی عالی برای بهبود سلامت روده‌ها به دست آورید. وجود مقدار زیادی پلی فنول در این ترکیب باعث منظم شدن حرکات روده و بهبود هضم در دستگاه گوارش می‌شود. خواص سنجد برای معده باورنکردنی است.

    پس اگر درگیر یبوست یا زخم معده هستید می‌توانید با مصرف این ترکیب از بروز حالت تهوع و دردهای شکمی جلوگیری کنید. مبارزه با انگل‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌های مضر موجود در معده و روده از دیگر خواص این ترکیب عالی است.

     

    خواص سنجد برای لاغری

    فیبر زیادی که در سنجد وجود دارد اشتها را کم می‌کند و همین موضوع آن را به یک خوراکی عالی برای لاغری تبدیل کرده است. اگر به صورت منظم و روزانه پودر سنجد مصرف کنید متابولیسم بدنتان بالا می‌رود و کاهش وزن را تجربه خواهید کرد. البته مثل هر ماده‌ی غذایی دیگری، در مصرف سنجد هم باید حد تعادل را رعایت کنید و برای استفاده از مزایای لاغری آن در کنار رعایت یک رژیم غذایی سالم سنجد هم مصرف کنید.

     

    خواص سنجد برای مردان

    اینطور گفته می‌شود که استشمام عطر گل سنجد باعث ضعیف شدن قوای جنسی در آقایان و ایجاد ناباروری می‌شود. به همین دلیل طبیبان سنتی آقایان را از انجام این کار منع کرده‌اند.

     

    خواص سنجد برای زنان

    برعکس آقایان، سنجد خواص بسیار زیادی برای خانم‌ها دارد که می‌توانید در لیست زیر آن‌ها را ببینید:

    تقویت دستگاه تناسلی و افزایش باروری

    تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان بارداری

    تقویت و افزایش هوش نوزادان (در صورت مصرف در دوران بارداری)

    افزایش سلامت قاعدگی

    زیبایی و جوانی پوست

     

    خواص هسته سنجد

    هسته‌ی سنجد سرشار از ویتامین‌های A، E و C است و در کنار مواد معدنی مختلف آن را به یک سوپر فود عالی تبدیل کرده است. البته هسته‌ی سنجد معمولا به صورت پودر ساده استفاده نمی‌شود و روغن حاصل از آن به مصارف مختلف می‌رسد.

    روغن هسته‌ی سنجد یکی از مشهورترین روغن‌ها در صنعت داروسازی است و این استفاده به ۵۰۰۰ سال پیش توسط درمانگران طب آیورودا شروع بازمی‌گردد. خواص سنجد برای کبد از قرن‌ها پیش ثابت شده است. همچنین درمان مشکلات گوارشی، افزایش گردش خون، تسکین درد و درمان سرفه از فواید روغن هسته‌ی سنجد است.

     

    خواص درمانی روغن هسته‌ی سنجد

    کاهش و بهبود درد

    درمان بیماری‌های پوستی مثل جوش‌های چرکی، روزاسه، آکنه و اگزما

    لایه‌بردار قوی پوست و آب‌رسان

    پیشگیری از خشکی چشم و درمان آن

    بهبود سرفه

    بهبود گردش خون

    از بین بردن راش پوستی

    تقویت ذهن

    پیشگیری از آلزایمر و زوال عقل

    بهبود عملکرد کبد

    کاهش قند خون

    درمان جذام!

    رفع شوره‌ی سر

    تقویت و استحکام موها

    تقویت رشد موها

    پاکسازی معده و روده

    بهبود ورم کیسه صفرا

    درمان پوکی استخوان

    کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق

    پیشگیری از پارکینسون

    کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات

    جلوگیری از بروز آب مروارید

    توقف تکرر ادرار

    درمان سرگیجه

    انرژی‌زا و نشاط آور

    درمان نفخ شکم

    قطع خونریزی

    درمان سوهاضمه

    بهبود زخم معده

    درمان یبوست

    جوان کننده‌ی پوست

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیسنجد
    پست قبلی

    اجرای ۱۴ پروژه شیلاتی در سواحل مکران

    پست بعدی

    جمع آوری سس مایونز یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    15 خاصیت سس مایونز که نمی‌دانستید!

    جمع آوری سس مایونز یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    گندمکاران ۳۳ همت از دولت طلبکارند/ پیشنهاد پرداخت تشویقی به کشاورزان

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در شهرستان پلدختر

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.