جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میان وعده‌هایی که شما را پر انرژی نگه می‌دارد

    وقتی صحبت از تغذیه سالم به میان می‌آید، تمرکز زیاد بر روی قندهای افزوده ، غذاهای فراوری شده و کربوهیدات هاست که به سرعت هضم می‌شوند و قند خون انسان را بالا می‌برند.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید

    به نقل از ایرنا زندگی، اما وقتی متوجه می شویم که آخرین وعده غذایی خیلی سبک بوده و مدت زمان زیادی تا وعده غذایی بعدی فاصله باقی مانده است – مصرف چه میان وعده هایی در عین سالم بودن می توانند انرژی مورد نیاز ما را در طول روز فراهم کنند.

    «مری ویرتز»، مشاور تغذیه ساکن کلرادو اسپرینگز، توضیح می‌دهد که یک میان‌وعده خوب باید دست کم حاوی مقداری پروتئین باشد تا بتواند به حس سیر بودن انسان کمک کند و معمولا هر چه میزان پروتیین میان وعده بیشتر باشد بهتر است.

    وی افزود:  هضم پروتئین نسبت به کربوهیدرات ها بیشتر طول می کشد که در نتیجه انسان را سیر نگه می دارد.توانایی پروتئین برای کمک به سیر ماندن طولانی تر نسبت به سایر درشت مغذی ها ممکن است علت محبوب بودن بسیار رژیم های غذایی با پروتئین بالا باشد.

    مطالعه‌ای که سپتامبر ۲۰۲۰ در مجله Journal of Obesity & Metabolic Syndrome منتشر شد، نشان داده است که مصرف پروتئین بیشتر از آنچه در دستورالعمل‌های رژیم غذایی آمریکا توصیه می‌شود، می‌تواند برای کاهش وزن، به ویژه کاهش چربی و حفظ عضلات مفید باشد.

    در نتیجه، رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا ممکن است به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط با چاقی، مانند سندرم متابولیک، بیماری کبد چرب غیرالکلی، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی عروقی نیز کمک کنند. البته، طبق تحقیقات منتشر شده در مارس ۲۰۱۹ در مجله Current Biology، شواهدی نیز وجود دارد که رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا ممکن است به ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و طول عمر کوتاه‌تر نیز کمک کنند. مطالعه ای که در مارس ۲۰۲۰ در نشریه Nutrients منتشر شد، نیز نشان می‌دهد افرادی که رژیم‌های غذایی با پروتئین بسیار بالا دارند، با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه روبرو هستند.

    ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که منبع پروتئینی مصرفی عامل بسیاری از اثرات نامطلوب سلامتی است. برخی خوراکی ها مانند گوشت قرمز یا پنیر پرچرب، مقدار زیادی چربی اشباع شده دارند که باید در حد اعتدال مصرف شوند. به همین دلایل،  اغلب مصرف پروتئین های گیاهی توصیه می شود که چربی اشباع کمتری دارند. در واقع، یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز که در ژوئیه ۲۰۲۰ در مجله BMJ منتشر شد، نشان داد که تنها با افزایش ۳ درصدی در کل کالری مصرفی روزانه ناشی از پروتئین های گیاهی می توان خطر مرگ زودرس را ۵ درصد کاهش داد.

    مطالعه دیگری که در ژوئیه ۲۰۲۰ در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شد، نشان داد که جایگزینی ۳ درصد از کالری موجود در رژیم غذایی ناشی از پروتئین های حیوانی با پروتئین های گیاهی با کاهش ۱۰ درصدی مرگ و میر ناشی از هر علتی در آن دوره، هم برای مردان و هم برای زنان مطابقت داشت. با این حال هنوز در مورد اینکه مصرف چه میزان پروتئین، سالم در نظر گرفته می شود، بحث های زیادی وجود دارد. بر اساس گزارش های منتشر شده در نشریه Harvard Health Publishing، برخی توصیه ها برای مصرف پروتیین بر اساس وزن بدن (۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) هستند، درحالیکه بر اساس توصیه های دیگر، ۱۰ درصد از کالری مصرفی روزانه باید از پروتئین باشد و  برخی دیگر مقادیر پروتیین مصرفی روزانه را برای مردان و زنان بر حسب گرم  ارائه می دهند.

    جنسیت، سن و میزان فعالیت بدنی همگی بر نیازهای پروتئینی انسان تأثیر دارند.بر اساس تحقیقات منتشر شده در فوریه ۲۰۱۹ در مجله The Journal of Nutrition, Health & Aging، داده‌ها نشان می‌دهد که یک سوم آمریکایی‌های ۵۰ ساله و مسن تر پروتئین کافی دریافت نمی‌کنند.این یافته ها همچنین نشان می دهد که بهتر است پروتئین دریافتی خود را در طول روز پخش کنید، به همین دلیل است که مصرف میان وعده های پر پروتئین ایده خوبی هستند. در این گزارش چند میان وعده سالم که حاوی  ۶ گرم یا میزان بیشتری پروتیین هستند، معرفی می شود.

     

    تخم مرغ آب پز کالری کم و پروتیین بالایی دارد

     

    سال ها بود که تخم مرغ به دلیل میزان کلسترول بالایی که داشت مورد نکوهش قرار گرفته بود. اما این تفکر به تازگی تغییر کرده است. طبق اعلام «کلینیک مایو»، روش های آماده سازی تخم مرغ مانند نیمرو کردن در روغن یا کره و یا غذاهای پرچربی که همراه با تخم مرغ مصرف می کنیم مانند بیکن، سوسیس و ژامبون، در واقع خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهند نه خود تخم مرغ.

    با این حال، در دستورالعمل‌های رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) توصیه شده است تا حد امکان کلسترول غذایی کمتری مصرف شود (اگرچه در این دستورالعمل ها محدودیت‌های خاصی را تعیین نشده است). بنابراین بر اساس توصیه های منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۰ در مجله Circulation،  مصرف خود را به یک تخم مرغ در روز محدود کنید. یک تخم مرغ کامل بزرگ دارای ۱.۶ گرم چربی اشباع شده، به اضافه ۶ گرم پروتئین، ۲۰۷ میلی گرم کلسترول و تنها ۷۲ کالری است.

    یکی از ساده ترین روش ها برای لذت بردن از تخم مرغ به عنوان میان وعده، مصرف آن به صورت آب پز است. بنابراین می توانید یک کاسه تخم مرغ آب پز در یخچال خود نگه دارید تا یک میان وعده سالم فوری داشته باشید که بتوانید فوری با خود حمل کنید.

     

    مغزها حاوی پروتیین و چربی مفید هستند

     

    مغزها یک میان وعده سالم و پر پروتیین هستند.بعلاوه، مغزها سرشار از فیبر نیز هستند که باعث می شود انسان مدت طولانی تری احساس سیری کند. طبق اعلام کلینیک مایو، هضم خوراکی های پر فیبر نسبت به خوراکی های کم فیبر بیشتر طول می کشد و انسان را با کالری کمتری سیر می کند. طبق اعلام کلینیک کلیولند، در حالی که مغزها مملو از چربی‌های مفید برای قلب هستند اما باید متوجه مقدار مصرفی در هر وعده نیز بود چرا که مغزها پر کالری نیز هستند.

     

    ماست یونانی غلیظ، خامه ای و مملو از پروتئین است

     

     

    تنها چند سال است که ماست یونانی به عنوان یک مکمل غذایی فوق العاده غنی و مغذی وارد صحنه شده است. بر اساس بررسی منتشر شده در دسامبر ۲۰۱۷ در مجله Journal of Dairy Science، ماست یونانی که برای حذف آب پنیر صاف شده است، غلیظ تر و خامه ای تر از ماست معمولی است که باعث شده ماست یونانی به یک میان وعده رضایت بخش تبدیل شود.ماست یونانی همچنین پروتئین بیشتری نسبت به ماست معمولی دارد بطوریکه ۸ اونس (۲۲۶ گرم) ماست کم چرب ساده ۱۳ گرم پروتیین دارد، در حالی که یک وعده مساوی از ماست یونانی کم چرب ساده بیش از ۲۰ گرم پروتیین دارد. از مصرف مخلوط ماست یونانی ساده با میوه های تازه، غلات یا آجیل لذت ببرید.

     

    کرفس و کره بادام زمینی

     

    ترکیب خوش طعم کرفس و کره بادام زمینی مملو از فیبر و پروتئین است. در حالی که طعم کره بادام زمینی امتحان شده و مورد علاقه افراد است، تعدادی کره سایر مغزها از جمله کره بادام و کره آفتابگردان نیز موجود است. کره‌ مغزها حاوی پروتئین بالایی هستند، بطوریکه ۲ قاشق غذاخوری این کره ها حدود ۷ گرم پروتئین دارند. اگرچه کره مغزها حاوی چربی نیز هستند، اما بر اساس «انتشارات سلامت هاروارد»، این نوع چربی غیراشباع برای سلامت انسان مفید است و می تواند فشار خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز پایین بیاورد کاهش دهد. از مصرف این کره ها با ساقه کرفس یا هویج و یا سایر سبزیجات برای کمک به کنترل کالری لذت ببرید.

     

    سویای سبز و تازه

     

    نصف فنجان سویای تازه پخته حاوی ۹ گرم پروتیین است که این موضوع آن را به یک میان وعده رضایت بخش با ۱۱۲ کالری تبدیل می کند.سویای تازه را با پوست و نمک بپزید و برای مصرف دانه های سویا را از پوست آن بیرون بیاورید. این کار به کاهش سرعت غذا خوردن کمک می کند، و به مغز فرصت می دهد تا ثبت کند که سیر شده و در نهایت انسان کمتر می خورد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    رییس جهاد کشاورزی استان: موجودی کالاهای اساسی در خوزستان مطلوب است

    پست بعدی

    پژوهش های جدید نشان داد؛ گوشت سفید و قرمز به یک اندازه دارای کلسترول مضر است

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی

    پژوهش های جدید نشان داد؛ گوشت سفید و قرمز به یک اندازه دارای کلسترول مضر است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.