جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    منابع شگفت انگیز ویتامین C برای مقابله با آنفلوآنزا

    کمبود ویتامین C زمانی است که کمتر از 10 میلی گرم در روز مصرف کنید. اگر این مصرف کم برای چند هفته اتفاق بیفتد، ممکن است به اسکوربوت مبتلا شوید.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۲۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    فایده خوردن موز قبل از خواب

    به نقل از هلث، اگر می خواهید در فصول سرد سال، مقدار زیادی ویتامین C دریافت کنید، خوردن پرتقال ایده بدی نیست. یک پرتقال متوسط دارای 82.7 میلی گرم ماده مغذی است. با این حال، سایر غذاهای سرشار از ویتامین C شامل فلفل، توت فرنگی، پاپایا و کیوی می شوند.

     

    غذاهای سرشار از ویتامین C

    مقدار زیادی از میوه ها و سبزیجات دارای مقدار ویتامین C نزدیک یا بیشتر از پرتقال هستند. برای بهره مندی از مزایای ویتامین C، برخی از این غذاهای سالم را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

    توجه داشته باشید، ارزش روزانه (DV) برای هر غذا بر اساس مصرف 90 میلی گرم ویتامین C است.

    1. گواوا

    Vitamin C DV: 417%

    گواوا، یک میوه گرمسیری و دارای 376 میلی گرم ویتامین C در هر فنجان است؛ علاوه بر این، کل گیاه گواوا (از ریشه تا برگ آن) ممکن است برای شرایطی مانند دیابت، فشار خون و التهاب مفید باشد.

    2. فلفل چیلی تند

    Vitamin C DV: 240-404%

    فلفل چیلی سبز و قرمز خام منابع عالی ویتامین C هستند؛ به صورتی که هر فنجان فلفل چیلی سبز 364 میلی گرم از این ویتامین دارد. فلفل قرمز نیز 216 میلی گرم ویتامین C دارد.

    فلفل چیلی حاوی ویتامین های دیگری مانند ویتامین A، E و B و همچنین مواد معدنی مانند منیزیم، آهن و کلسیم نیز می باشد.

    3. فلفل دلمه ای

    Vitamin C DV: 165.83-263.33%

    هر فلفل دلمه ای می تواند منبع عالی ویتامین C باشد. همه آنها ویتامین C بیشتری نسبت به یک پرتقال متوسط دارند، اما فلفل دلمه ای نارنجی بیشترین مقدار از این ویتامین فوق العاده را دارد. محتوای ویتامین C فلفل دلمه ای در هر فنجان به شرح زیر است:

    • قرمز: 213 میلی گرم
    • زرد: 208.5 میلی گرم
    • سبز: 149.25 میلی گرم

    فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین A است که در بینایی نقش بسیار مهمی دارد. بعلاوه، فلفل دلمه ای سبز دارای ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی 78 درصد است، به این معنی که غلظت زیادی از ترکیبات آنتی اکسیدانی در این سبزیجات موجود است.

    4. کیوی

    Vitamin C DV: 148.89%

    هر فنجان کیوی حاوی 134 میلی گرم ویتامین C است.

    علاوه بر این، این میوه خوشمزه دارای فواید دیگری مانند خواص ضد سرطانی، ضد دیابتی و ضد التهاب بدن نیز می باشد.

     

    5. انبه

    Vitamin C DV: 135.56%

    یک فنجان انبه حاوی 60.1 میلی گرم ویتامین C است و انبه‌های زرد دارای کاروتنوئیدهای بیشتری هستند و همچنین به سلامت چشم شما کمک می‌کنند، در حالی که انبه‌هایی که رنگ قرمزتری دارند، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی بیشتری دارند.

    6. پاپایا

    Vitamin C DV: 98.11-106.22%

    یک فنجان از این میوه گرمسیری 88 میلی گرم ویتامین C به بدن می رساند. فراتر از محتوای ویتامین C، پاپایا ممکن است فواید دیگری نیز برای بدن شما داشته باشد، مانند خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد پیری و بهبود زخم.

    7. توت فرنگی

    Vitamin C DV: 108.89%

    یک فنجان توت فرنگی خرد شده حاوی 98 میلی گرم ویتامین C است. علاوه بر این، توت فرنگی منبع عالی آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است.

    8. کلم بروکلی

    Vitamin C DV: 90.22%

    یک فنجان بروکلی خام خرد شده 81.2 میلی گرم ویتامین C برای بدن شما فراهم می کند. بروکلی همچنین با بسیاری از فواید سلامتی دیگر از جمله سلامت قلب و مغز و پیشگیری از سرطان مرتبط است.

    9. آناناس

    Vitamin C DV: 87.67%

    یک فنجان آناناس حاوی 78.9 میلی گرم ویتامین C است. تحقیقات همچنین نشان داده است که آناناس فواید بی شماری برای سلامتی شما دارد: آناناس می تواند به بهبود فرآیند هضم کمک کند و دارای خواص ضد سرطانی، ضد دیابتی و ضد فشار خون بالا است.

    چرا به ویتامین C نیاز داریم؟

    بدن ویتامین C تولید نمی کند، بنابراین باید آن را از غذا دریافت کنید. این ویتامین یک آنتی اکسیدان مهم است که می تواند به محافظت از بدن در برابر بیماری ها و شرایط مختلف کمک کند.

    مزایای دیگری ویتامین C عبارتند از:

    • کمک به تولید کلاژن که برای بهبود زخم ضروری است.
    • کمک به رشد و ترمیم بافت های بدن
    • کمک به مردم برای جذب بیشتر آهن از غذاهای گیاهی
    • ایفای نقش در عملکرد سیستم ایمنی
    • کمک به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا
    • ترمیم و حفظ استخوان ها، غضروف ها و دندان ها

    روزانه به چه مقدار ویتامین C نیاز داریم؟

    مقدار ویتامین C مورد نیاز در افراد مختلف متفاوت است و RDA برای افراد مختلف به شرح زیر می باشد:

    • مردان، 19 سال و بالاتر: 90 میلی گرم
    • زنان، 19 سال و بالاتر: 75 میلی گرم
    • زنان باردار: 85 میلی گرم
    • زنان شیرده: 120 میلی گرم

    بزرگسالانی که سیگار می کشند باید 35 میلی گرم ویتامین C بیشتری مصرف کنند.

    کمبود ویتامین C

    کمبود ویتامین C زمانی است که کمتر از 10 میلی گرم در روز مصرف کنید. اگر این مصرف کم برای چند هفته اتفاق بیفتد، ممکن است به اسکوربوت مبتلا شوید. علائم اسکوربوت عبارتند از:

    • موهای پنبه ای
    • افسردگی
    • خستگی
    • التهاب یا تورم لثه و خونریزی
    • درد مفاصل
    • بهبود ضعیف زخم
    • لکه های کوچک بنفش یا قرمز روی پوست
    • از دست دادن دندان

    اسکوربوت همچنین می تواند منجر به کم خونی شود و در صورت عدم درمان کشنده است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سرطانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتویتامین ث
    پست قبلی

    خرید توافقی بیش از ۳۰ هزار تن خرما در شادگان

    پست بعدی

    تخم مرغ در میادین تره بار کمتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تخم مرغ در میادین تره بار کمتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی به یک‌سال قبل برنمی‌گردد/ دولت در کار تولید و بازار سیب‌زمینی دخالت نکند

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    میوه ارزان شد/ ثبت سفارش انبه از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود

    میوه ارزان شد/ ثبت سفارش انبه از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.