پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف قند و شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت مفید است؟

    یک متخصص تغذیه گفت: قند و شکر قهوه‌ای هم از ساکاروز تشکیل شده اند و برای بیماران دیابتی خطرساز هستند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اسفند ۱۸, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه ، گفت: شکر قهوای و سفید هر دو از یک منبع تامین می‌شوند. در واقع شکر قهوه‌ای از نی شکر یا چغندر قند استخراج می‌شود و حاوی مادی به نام ملاس است که این ماده باعث رنگ تیره شکر می‌شود.

    او در ادامه افزود: شکر قهوه‌ای مقداری ویتامین و مواد معدنی را به خود اختصاص داده است. در واقع در وزن مساوی شکر قهوه‌ای کم کالری‌تر و کم قند‌تر از قند سفید است. همچنین حاوی مقداری کلسیم، آهن و پتاسیم است. نکته مهم و قابل توجه این است که هر دو نوع شکر از ساکاروز تشکیل شده اند که این موضوع باعث می‌شود قندخون را مثل غذا‌های حاوی قند افزایش دهد.

    این مشاور تغذیه بیان کرد:  در بعضی مواقع این تبلیغات انجام می‌شود که شکر قهوه‌ای برای قندخون مناسب است؛ اما این باور کاملا غلط و خطرساز برای بیماران دیابتی محسوب می‌شود. در واقع برای این بیماران شکر سفید با نوع قهوه‌ای آن تفاوت چندانی ندارند؛ اما برای افراد عادی اگر تمایل به مصرف شکر دارند توصیه می‌شود قند یا شکر قهوه‌ای را مورد استفاده قرار دهند.

    اولیایی گفت: در واقع مزیت شکر قهوه‌ای نسبت به سفید، فقط داشتن برخی مینرال‌ها و مواد معدنی است. اما برای افراد دیابتی مصرف هر دو نوع شکر توصیه نمی‌شود. این بیماران می‌توانند با تشخیص و نظر پزشک مقداری از قند ساده را مصرف کنند.

    اولیایی در ادامه مطرح کرد: افراد دیابتی اگر گاهی اوقات تمایل به مصرف مواد شیرین دارند، می‌توانند از فرآورده‌های حاوی قند‌های مصنوعی یا رژیمی استفاده کنند.

    اولیایی در پایان تصریح کرد: بیماران دیابتی دقت کنند حتی در مصرف قند‌های رژیمی و مخصوص دیابت هم نباید افراط داشته باشند.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: امنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    نقش رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان سینه

    پست بعدی

    خواص خرما و چند توصیه درباره مصرف آن

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    دکتر شیما عبداللهی گفت: برخلاف تصور رایج، میوه‌های خشک لزوماً گزینه‌ای بی‌خطر برای افراد دیابتی نیستند و مصرف بی‌رویه آن‌ها...

    بیشتر بخوانید
    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خواص خرما و چند توصیه درباره مصرف آن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    اعلام نرخ آجیل شب یلدا در کرمانشاه

    آجیل و خشکبار کالای لوکس شب یلدا/ قیمت‌ها چند؟

    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در بازار گوشت چه می‌گذرد؟

    آذر ۲۴, ۱۴۰۴
    نهاده به میزان کافی در بنادر موجود است

    نهاده به میزان کافی در بنادر موجود است

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    کاهش آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات بابل

    کاهش آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات بابل

    آذر ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.