جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد؛ آغاز روند کاهشی قیمت برنج در بازار/ ثبات قیمت‌های گوشت و لبنیات

    مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی از تثبیت قیمت محصولات پروتئینی و لبنی و کاهش قیمت برنج خبر داد و علت گرانی حبوبات را افزایش دو برابری قیمت‌های جهانی آن اعلام کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۲۶, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مجید حسنی مقدم، مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا قبل از اجرای طرح مردمی سازی و اصلاح نظام یارانه‌ها که ۲۱ اردیبهشت ماه اجرایی شد، نهاده‌های دامی برای تولید مرغ و تخم مرغ با ارز ترجیحی تامین می‌شد اما هزینه تمام شده این دو کالا صرفاً نهاده دامی نیست.

    وی افزود: نهاده‌های ذرت و کنجاله تنها ۶۰ درصد از هزینه تمام شده مرغ گوشتی را شامل می‌شود و مابقی آن مربوط به دستمزد، متیونین، داروهای دامپزشکی، هزینه‌های انرژی و… است. قیمت‌های مرغ و تخم مرغ کاملاً مدیریت شده بود و با هماهنگی سازمان حمایت تعیین می‌شد؛ به عنوان مثال قیمت مرغ در طول یک سال گذشته یک بار ۲۴ هزار ۹۰۰ تومان، پس از آن ۳۱ هزار تومان برای مصرف‌کننده تعیین شد و پس از طرح اصلاح یارانه‌ها و با توجه به اینکه ارز تخصیصی به نهاده‌ها به نیمایی تغییر کرد، قیمت مرغ و تخم مرغ توسط سازمان حمایت برای مرغ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان و قیمت تخم مرغ هم به ازای هر کیلوگرم ۳۹ هزار ۸۰۰ تومان تعیین شده است.

    حسنی مقدم یادآور شد: قیمت تخم مرغ هم پیش از اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلو گرم بود و قیمت‌ها به مرور افزایش یافت؛ و هم‌اکنون متوسط قیمت ۳۸,۰۰۰ تومان است. طبق گزارشات ما قیمت مرغ به طور متوسط بین ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است البته ممکن است مصداقی و موردی برخی واحدهای صنفی کالا را با قیمت نامتعارف عرضه کنند که ناظرین ما در صورت مشاهده حتماً برخورد خواهند کرد. اما متوسط قیمت که ملاک تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری است، متوسط قیمت‌ها است که تا به امروز زیر قیمت مصوب است.

    قیمت گوشت قرمز تغییر معناداری نداشته است

    وی در رابطه با افزایش قیمت گوشت قرمز و دام زنده گفت: قیمت دام سبک زنده در حال حاضر کمتر از ۸۰ هزار تومان و قیمت دام سنگین کیلویی ۷۵ تا ۷۶ هزار تومان است، قیمت گوشت گوسفندی مخلوط حدود ۱۷۵ تا ۱۸۰ هزار تومان و قیمت گوشت گوساله ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان است که از ابتدای اجرای طرح مردمی سازی تاکنون تغییر معناداری نداشته است.

    حسنی مقدم یادآور افزود: سال گذشته با بی‌سابقه‌ترین خشکسالی طی سال‌های اخیر مواجه بودیم و دامدارانی که از مراتع و چراگاه‌ها استفاده می‌کردند با مشکل مواجه شدند و مجبور به تعلیف دستی شدند و از ۲۱ اردیبهشت هم قیمت نهاده‌های دام سبک و سنگین هم افزایش قیمت داشته است.

    مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: اکثر دامداران معترف هستند که هزینه تمام شده دام بیش از ۱۰۰ هزار تومان است اما در بازار این قیمت کمتر از ۸۰ هزار تومان است آن هم در شهر تهران. طبیعتاً قیمت دام در استان‌های غربی پایین‌تر است، قیمت گوشت گرم و دام به نسبت هزینه تمام شده آن پایین است البته این نکته را نباید فراموش کرد که توان خرید برخی از خانواده‌ها کاهش یافته است اما این به معنای بالا بودن قیمت گوشت نیست چرا که اگر قیمت از این هم پایین‌تر باشد تولید با مشکل مواجه می‌شود و به تبع کاهش تولید با مشکل تامین مواجه خواهیم شد.

    قیمت‌گذاری لبنیات پرمصرف

    وی در رابطه با قیمت لبنیات گفت: ۴ قلم لبنیات توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت‌گذاری شده است که شامل شیر نایلونی ۹۰۰ گرمی کم چرب با قیمت ۱۵ هزار تومان، شیر یک لیتری کم چرب ۱۸ هزار تومان، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی ۳۷ هزار تومان و ماست دبه‌ای ۲.۵ کیلوگرمی ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان است اما باقی محصولات لبنی معمولاً قیمت‌گذاری نمی‌شود. وزارت جهاد کشاورزی برای این ۴ قلم کالا مصوبه قرارگاه امنیت غذایی را به کارخانجات لبنی ابلاغ کرده است که طبق این مصوبه کارخانجات لبنی موظف هستند تا ۵۰ درصد از محصولات خود را به تولید این ۴ قلم کالا اختصاص دهند. البته این اقدامات به صورت پلکانی انجام می‌شود و اقدام یک‌باره نخواهیم داشت تا این ۴ قلم کالا که بیشترین میزان و سهم را در سبد غذایی افراد جامعه دارند به اندازه کافی در بازار توزیع و در دسترس همگان باشد.

    آغاز کاهش قیمت برنج

    حسنی مقدم درباره بالا بودن قیمت برنج ایرانی تصریح کرد: سالانه حدود ۳ میلیون تن برنج در کشور مصرف می‌شود که از این میزان یک میلیون و ۸۰۰ تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن آن در داخل تولید می‌شود و طبق آخرین قیمت‌ها، در استان مازندران که قطب اصلی تولید برنج کشور محسوب می‌شود، قیمت عمده فروشی برای برنج طارم مرغوب تقریباً ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان و در میانگین کشوری هم ۱۲۷ هزار تومان قیمت خرده فروشی برنج اعلا بوده است. برنج هاشمی گیلان در عمده فروشی‌های استان تقریباً ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان و در خرده فروشی استان گیلان ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار تومان عرضه شده است.

    وی با اشاره به اینکه پس از اتمام برداشت دوم برنج در مهرماه، هر چه به سال جدید نزدیک می‌شویم حجم موجودی برنج کاهش می‌یابد و قیمت آن طبیعتاً افزایش پیدا می‌کند، ادامه داد: حجم موجودی برنج در ابتدای سال جدید کاهش پیدا می‌کند اما از روز ۲۱ تیرماه که اولین برداشت برنج در مازندران انجام شده است قیمت‌ها روند کاهشی داشته است. قیمت برنج در مازندران نسبت به هفته گذشته ۵ هزار تومان کاهش پیدا کرده است و هر چه پیش برویم حجم بیشتری برنج برداشت می‌شود و طبیعتاً با افزایش عرضه، قیمت آن روند نزولی خواهد داشت.

    مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی در مورد قیمت برنج خارجی گفت: ثبت سفارش برای برنج خارجی نسبت به سال گذشته روند افزایشی داشته و میزان واردات نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بوده است، قیمت برنج خارجی در سطح خرده فروشی حداکثر تا ۳۹ هزار تومان است اما در رابطه با برنج ترکیبی چنین برنجی را قبول نداریم و اگر هم در بازار موجود باشد مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی نیست.

    قیمت جهانی حبوبات دو برابر شده است

    حسنی مقدم درباره قیمت غلات و حبوبات نیز گفت: بخشی از حبوبات وارداتی است و به عنوان مثال قیمت جهانی عدس در عرض یک سال دو برابر شده است و از ۷۰۰ دلار به ۱۴۰۰ دلار رسیده و قیمت جهانی نخود نیز از ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار افزایش داشته است که به مراتب روی قیمت آن در داخل کشور هم تاثیر می‌گذارد.

    وی افزود: یکی دیگر از دلایل تغییر نرخ ارز از سال گذشته تاکنون و افزایش نرخ تسعیر ارز نیمایی است، همچنین طبق گزارش‌ها هزینه‌های بندری و هزینه‌های حمل و نقل و توزیع ۳۵ تا ۴۵ درصد افزایش یافته است و هزینه‌های کارگری هم طبق قانون کار ۵۷ درصد افزایش یافته است، در مجموع فرآیند تامین این محصولات بخوبی انجام شده است. از طرف دیگر حبوبات در مناطق غربی کشور به صورت دیم کشت می‌شود و بخاطر خشکسالی مقداری با کاهش تولید مواجه شده است. در مورد قیمت در بازار، ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی که نظارت و بازرسی را برعهده داریم در صورت مشاهده تخلف با آن برخورد خواهیم کرد و اگر تخلفی هم مشاهد شد حتماً به حوزه‌های بازرسی وزارت جهاد کشاورزی گزارش شود.

    مدیر کل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی همچنین در رابطه با افزایش قیمت محصولاتی مانند سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و پیاز گفت: قیمت سیب زمینی از سر مزرعه افزایش یافته و به حدود ۹ تا ۱۰ هزار تومان رسیده است و در زنجیره تولید تا عرضه هم هزینه‌ها افزایش داشته است، با توجه به اولویت بازار داخل، وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت صادرات ۶ هزار تومان عوارض صادراتی تعیین کرده تا به نیاز داخل توجه بیشتری شود. برای گوجه فرنگی بوته‌ای و غیر گلخانه‌ای هم ۶ هزار تومان عوارض در نظر گرفته شده است. تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی و سندیکای کنسرو ایران بواسطه افزایش هزینه‌های تولید در کارخانه و همچنین افزایش قیمت گوجه فرنگی پیگیر هستند تا قیمت رب اصلاح شود.

    حسنی مقدم یادآور شد: ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی نمی‌توانیم در قیمت‌گذاری مداخله کنیم و طبق قانون، مسئول قیمت‌گذاری سازمان حمایت مصرف‌کننده است که قیمت را برآورد کرده و به ستاد تنظیم بازار برای تصمیم‌گیری نهایی ارسال می‌کند.

    وی با بیان اینکه هزینه‌های تولید اعم از سم، کود، بذر و نیروی کار افزایش یافته است، گفت: سیب زمینی درجه یک در خرده فروشی‌ها حداکثر ۲۰ هزار تومان و در میادین میوه و تره بار حدود ۱۴ هزار تومان است و گوجه فرنگی هم حدود ۱۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است لذا قیمت‌ها رصد می‌شود و برای مدیریت صادرات نیز عوارض وضع شده است. حسنی مقدم در رابطه با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: تمام کارشناسان اقتصادی ارز ۴۲۰۰ تومانی را در کوتاه مدت و بلند مدت به ضرر اقتصاد کشور می‌دانستند و مفسده‌هایی در این ارز وجود داشت که دولت سیزدهم با تدبیر و برنامه‌ریزی و شجاعت تصمیم به حذف این ارز و مدیریت منابع ارزی گرفت. طبیعی است که با این تصمیم قیمت برخی کالاها افزایش یابد اما هر چه قدر که زمان بگذرد و تخلیه تورمی آن انجام شود به یک تعادل قیمتی خواهیم رسید. با حذف یارانه‌های غیر هدفمند مطمئناً واحدهای تولیدی به بهره‌وری تولید توجه بیشتری خواهند داشت.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینقیمت برنج
    پست قبلی

    ۹۰ درصد نانوایی‌های تهران به کارتخوان هوشمند مجهز شدند

    پست بعدی

    خشکسالی ۲۰۰ هکتار نخیلات دشتستان را از ثمردهی انداخت

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    خشکسالی ۲۰۰ هکتار نخیلات دشتستان را از ثمردهی انداخت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.