دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    محققان دریافته اند که میزان بالاتر فیبر غذایی با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل مرتبط است.

    به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف فیبر برای یک سیستم گوارشی سالم بسیار مهم و دارای فواید قلبی عروقی مانند کاهش کلسترول است. اکنون، شواهدی در حال ظهور هستند که نشان می‌دهند فیبر برای مغز سالم نیز مفید است. در یک مطالعه جدید، محققان ژاپنی نشان داده اند که رژیم غذایی پر فیبر با کاهش خطر ابتلاء به زوال عقل مرتبط است. در یک مطالعه در مقیاس بزرگ، بیش از ۳۵۰۰ بزرگسال ژاپنی در بررسی رژیم غذایی شرکت کردند و سپس به مدت دو دهه مورد پیگیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد بزرگسالانی که فیبر بیشتری مصرف می‌کردند؛ به ویژه فیبر محلول، کمتر در معرض ابتلاء به زوال عقل بودند. این یافته‌ها ممکن است به تعاملات بین روده و مغز مربوط باشند. پروفسور کازوماسا یاماگیشی، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: زوال عقل یک بیماری مخرب است که معمولاً نیاز به مراقبت طولانی مدت دارد. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهند فیبر غذایی ممکن است نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. ما این موضوع را با استفاده از داده‌هایی که از هزاران بزرگسال در ژاپن برای مطالعه بزرگی که در دهه ۱۹۸۰ شروع و جمع آوری شده بود، بررسی کردیم. شرکت‌کنندگان نظرسنجی‌هایی را تکمیل کرده اند که رژیم غذایی آن‌ها را بین سال‌های ۱۹۸۵ و ۱۹۹۹ ارزیابی کرد. آن‌ها عموماً سالم و بین ۴۰ تا ۶۴ سال سن داشتند. سپس آن‌ها از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۲۰ مورد پیگیری قرار گرفتند تا مشخص شود که آیا آن‌ها به زوال عقل مبتلا شده اند یا خیر. محققان داده‌ها را از مجموع ۳۷۳۹ فرد بالغ بر اساس میزان فیبر موجود در رژیم غذایی به چهار گروه تقسیم کردند. آن‌ها دریافتند گروه‌هایی که میزان بالاتری از فیبر مصرف می‌کردند کمتر در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل بودند. این تیم همچنین بررسی کرد که آیا تفاوت‌هایی برای دو نوع اصلی فیبر وجود دارد یا خیر. فیبرهای محلول و نامحلول فیبرهای محلول که در غذاهایی مانند جو و حبوبات یافت می‌شوند، برای باکتری‌های مفیدی که در روده زندگی می‌کنند و همچنین فواید دیگری برای سلامتی دارند، مهم هستند. فیبرهای نامحلول موجود در غلات کامل، سبزیجات و برخی مواد غذایی دیگر برای سلامت روده مهم هستند. محققان دریافتند که ارتباط بین مصرف فیبر و زوال عقل برای فیبرهای محلول بارزتر است. پروفسور یاماگیشی گفت: مکانیسم‌ها در حال حاضر ناشناخته هستند؛ اما ممکن است شامل فعل و انفعالاتی باشند که بین روده و مغز اتفاق می‌افتد. یک احتمال این است که فیبر محلول ترکیب باکتری‌های روده را تنظیم می‌کند. این ترکیب ممکن است بر التهاب عصبی تاثیر بگذارد که در شروع زوال عقل نقش دارد. ممکن است فیبر رژیمی، سایر عوامل خطر زوال عقل مانند وزن بدن، فشارخون، لیپیدها و سطوح گلوکز را کاهش دهد. امروزه در بسیاری از کشورها، بسیاری از مردم فیبر کمتری نسبت به توصیه متخصصان تغذیه مصرف می‌کنند. با تشویق عادات غذایی سالم با فیبر غذایی بالا، ممکن است بتوان بروز زوال عقل را کاهش داد.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۱۶, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مواد غذایی ضد سرطان

    به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف فیبر برای یک سیستم گوارشی سالم بسیار مهم و دارای فواید قلبی عروقی مانند کاهش کلسترول است. اکنون، شواهدی در حال ظهور هستند که نشان می‌دهند فیبر برای مغز سالم نیز مفید است.

    در یک مطالعه جدید، محققان ژاپنی نشان داده اند که رژیم غذایی پر فیبر با کاهش خطر ابتلاء به زوال عقل مرتبط است.

    در یک مطالعه در مقیاس بزرگ، بیش از ۳۵۰۰ بزرگسال ژاپنی در بررسی رژیم غذایی شرکت کردند و سپس به مدت دو دهه مورد پیگیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد بزرگسالانی که فیبر بیشتری مصرف می‌کردند؛ به ویژه فیبر محلول، کمتر در معرض ابتلاء به زوال عقل بودند. این یافته‌ها ممکن است به تعاملات بین روده و مغز مربوط باشند.

    پروفسور کازوماسا یاماگیشی، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: زوال عقل یک بیماری مخرب است که معمولاً نیاز به مراقبت طولانی مدت دارد. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهند فیبر غذایی ممکن است نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. ما این موضوع را با استفاده از داده‌هایی که از هزاران بزرگسال در ژاپن برای مطالعه بزرگی که در دهه ۱۹۸۰ شروع و جمع آوری شده بود، بررسی کردیم.

    شرکت‌کنندگان نظرسنجی‌هایی را تکمیل کرده اند که رژیم غذایی آن‌ها را بین سال‌های ۱۹۸۵ و ۱۹۹۹ ارزیابی کرد. آن‌ها عموماً سالم و بین ۴۰ تا ۶۴ سال سن داشتند. سپس آن‌ها از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۲۰ مورد پیگیری قرار گرفتند تا مشخص شود که آیا آن‌ها به زوال عقل مبتلا شده اند یا خیر.

    محققان داده‌ها را از مجموع ۳۷۳۹ فرد بالغ بر اساس میزان فیبر موجود در رژیم غذایی به چهار گروه تقسیم کردند. آن‌ها دریافتند گروه‌هایی که میزان بالاتری از فیبر مصرف می‌کردند کمتر در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل بودند.

    این تیم همچنین بررسی کرد که آیا تفاوت‌هایی برای دو نوع اصلی فیبر وجود دارد یا خیر.

    فیبرهای محلول و نامحلول

    فیبرهای محلول که در غذاهایی مانند جو و حبوبات یافت می‌شوند، برای باکتری‌های مفیدی که در روده زندگی می‌کنند و همچنین فواید دیگری برای سلامتی دارند، مهم هستند. فیبرهای نامحلول موجود در غلات کامل، سبزیجات و برخی مواد غذایی دیگر برای سلامت روده مهم هستند. محققان دریافتند که ارتباط بین مصرف فیبر و زوال عقل برای فیبرهای محلول بارزتر است.

    پروفسور یاماگیشی گفت: مکانیسم‌ها در حال حاضر ناشناخته هستند؛ اما ممکن است شامل فعل و انفعالاتی باشند که بین روده و مغز اتفاق می‌افتد. یک احتمال این است که فیبر محلول ترکیب باکتری‌های روده را تنظیم می‌کند. این ترکیب ممکن است بر التهاب عصبی تاثیر بگذارد که در شروع زوال عقل نقش دارد.

    ممکن است فیبر رژیمی، سایر عوامل خطر زوال عقل مانند وزن بدن، فشارخون، لیپیدها و سطوح گلوکز را کاهش دهد.

    امروزه در بسیاری از کشورها، بسیاری از مردم فیبر کمتری نسبت به توصیه متخصصان تغذیه مصرف می‌کنند. با تشویق عادات غذایی سالم با فیبر غذایی بالا، ممکن است بتوان بروز زوال عقل را کاهش داد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتقویت مغزرژیم غذاییزوال عقلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینفیبر
    پست قبلی

    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    پست بعدی

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره
    اخبار اقتصاد و بازار

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا گل محمدی افزود: برای خودکفایی در تولید شکر دو برنامه شامل تغییر فصل کشت چغندرقند از بهاره به پاییزه...

    بیشتر بخوانید
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تنبیه نانوایان متخلف

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج به تعادل نزدیک می‌شود/واردکنندگان پای کار تأمین ماندند

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.