جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    محصول کندوها تنها به عسل خلاصه نمی‌شود

    رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، از فناوری‌هایی خبر داد که محصولاتی فراتر از عسل به بازار عرضه می‌کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    کاظم بروفه با اشاره به اینکه محصولات زنبورعسل تنها به عسل خلاصه نمی شود، افزود: پیشرفت در فناوری های پردازش و برنامه های کاربردی نوآورانه، فرصت های جدیدی را در این بخش باز کرده است.

    وی، ژل رویال، بره موم، موم زنبورعسل، گرده زنبورعسل و زهر را از مهمترین این محصولات دانست و اظهارداشت: بره موم که به دلیل خواص ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود شناخته شده است، در صنعت سلامت و تندرستی محبوبیت پیدا کرده است. نوآوری های اخیر در فن آوری های استخراج، از جمله استخراج سیال فوق بحرانی و روش های اولتراسونیک، امکان تولید بره موم با خلوص بالا را بدون از دست دادن ترکیبات زیست فعال آن فراهم می کند. این امر باعث توسعه محصولات دارویی و مکمل های غذایی موثرتر شده است.

    رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اظهارداشت: بره موم، ماده صمغی تولید شده توسط زنبورها قرن هاست که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. فرمول‌های مبتنی بر بره موم برای التیام زخم، مراقبت از دهان و درمان‌های پوست ساخته می‌شوند و جایگزین‌های طبیعی برای داروهای مصنوعی ارائه می‌دهند.

    وی، با بیان اینکه فرآوری عسل نیز با تکنیک های جدید با هدف حفظ خواص طبیعی آن، پیشرفت هایی داشته است، گفت: یکی از این نوآوری ها استفاده از اولترافیلتراسیون برای حذف ناخالصی ها و کاهش رطوبت بدون نیاز به حرارت زیاد است که می تواند ترکیبات مفید عسل را تخریب کند. علاوه بر این، پیشرفت در فناوری بسته بندی و تکنولوژی هایی مانند آب بندی خلاء و بسته بندی در اتمسفر کنترل شده به افزایش ماندگاری عسل و حفظ ارزش غذایی آن کمک می کنند.

    به گفته بروفه، محصولات زنبورعسل در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربرد گسترده ای پیدا کرده اند. ژل رویال غنی از ویتامین ها، اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان ها در کرم های ضد پیری و محصولات احیا کننده پوست گنجانده شده است. پیشرفت‌ها در سیستم‌های کپسوله‌سازی و تحویل نانو، فراهمی زیستی و پایداری این مواد فعال در لوازم آرایشی را افزایش داده است.

    وی، معتقد است: ژل رویال، یک ترشح غنی از مواد مغذی است که توسط زنبورها برای تغذیه ملکه استفاده می شود. این ماده به عنوان یک مکمل غذایی و ماده آرایشی شناخته می شود. زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فعال زیستی است که سلامت و شادابی را افزایش می دهد. در صنعت آرایشی و بهداشتی، ژل رویال در کرم‌های ضد پیری، مرطوب‌کننده‌ها و سرم‌ها استفاده می‌شود؛ چراکه به دلیل توانایی آن در آبرسانی به پوست، کاهش التهاب و تولید کلاژن ارزش دارد.

    رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، گفت: گرده زنبور عسل که اغلب به عنوان یک “ابر غذا” شناخته می شود، در پودرهای تقویت کننده انرژی و مکمل های تقویت کننده سیستم ایمنی گنجانده شده است.

    بروفه، با اشاره به اینکه موم زنبور عسل به عنوان یک جایگزین پایدار برای مواد مصنوعی در حال تجدید حیات است، افزود: موم زنبور عسل در تولید بسته بندی های سازگار با محیط زیست استفاده می شود که زیست تخریب پذیر و قابل استفاده مجدد هستند. علاوه بر این، موم زنبور عسل یک عنصر کلیدی در لوازم آرایشی طبیعی، شمع‌ها و جلا دهنده‌ها است که برای مصرف‌کنندگانی که به دنبال محصولات سازگار با محیط‌زیست هستند، جذاب است.

    وی، استفاده از عسل در غذاهای کاربردی، به دلیل شیرینی طبیعی و مزایای سلامتی آن را در حال گسترش دانست و بیان کرد: عسل در طیف گسترده ای از محصولات، از جمله خوراکی های انرژی زا، نوشیدنی ها و مکمل های بهداشتی گنجانده شده است. همانطور که مصرف کنندگان به طور فزاینده ای به دنبال جایگزین های طبیعی برای قندهای تصفیه شده هستند، عسل به یک عنصر ترجیحی در رژیم های غذایی آگاهانه سلامت تبدیل شده است. البته تکنیک‌های تخمیر و تبدیل زیستی برای تولید نوشیدنی‌های جدید مبتنی بر عسل و محصولات پروبیوتیک در حال بررسی هستند.

    رئیس مرکز رشد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۱ واحد ، هسته فناور و دانش بنیان در این مرکز رشد حضور دارند، عنوان کرد: از این تعداد ۵ مورد در عرصه زنبور عسل و محصولات جانبی آن فعالیت می کنند که موسسه تحقیقات علوم دامی کشور نیز حمایت های لازم را از این شرکت ها انجام می دهد.

    روز ۳۱ مردادماه با تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور و هدف فرهنگ سازی و آشنایی آحاد مردم با محصولات کشاورزی به نام روز ملی محصول عسل نامگذاری شده است.

    زنبور عسل، این حشره مفید علاوه برتامین معاش کشاورزان و امنیت غذایی، در برقراری تعادل زیستی و کارکرد صحیح اکوسیستم نقش اساسی دارد که می بایست با اتخاذ تمهیدات لازم و بهره گیری از دانش فنی و پشتیبانی موثر از صنعت زنبورداری کشور اقدامات اساسی با هدف افزایش سرانه مصرف عسل صورت پذیرد.

    روز ملی عسل ؛ فرصتی مغتنم در جهت عملیاتی کردن برنامه ها و اقدامات متعدد ملی در بخش ترویج کشاورزی پایدار و اجرای طرح ها در حوزه زنبورداری بویژه ایجاد زنجیره های ارزش محصولات زنبورعسل که می تواند پویایی روزافزون این صنعت را تضمین کند.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازاربهداشتیزنبور عسلصنایع تبدیلی و تکمیلیعسلکندولوازم آرایشی
    پست قبلی

    درآمد ۵.۶ میلیون دلاری صادرات عسل برای کشور

    پست بعدی

    ۴۸۰ هزارتن بذور اصلاح شده گندم آبی و دروم خریداری شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    ۴۸۰ هزارتن بذور اصلاح شده گندم آبی و دروم خریداری شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.