سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان کرد؛ مگس میوه و مورچه عسل چقدر خطرناک است/ ماجرای باقالا و کم خونی

    متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره خوردن تصادفی مگس‌های ریز اطراف میوه، مورچه‌های داخل ظرف عسل و ارتباط باقالا با ابتلاء و یا درمان کم خونی، توضیحاتی ارائه داد.

    توسط فاطمه خداویردی
    تیر ۲۸, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    گلبن سهراب، با اشاره به اینکه ممکن است در فصل تابستان و به دلیل قرار گرفتن میوه ها در معرض هوای آزاد و یا در اطراف سطل زباله پشه‌هایی ریزی مشاهده شود، اظهار کرد: اندازه این پشه‌ها دو تا سه میلی متر است و از مگس‌های خانگی نیز کوچک‌تر هستند، به این مگس‌ها اصطلاحاً مگس‌های میوه گفته می‌شود.

    وی افزود: منبع اصلی این مگس‌ها غالباً تخم‌های مگس میوه هستند که در میوه فروشی‌ها توسط مگس میوه بالغ روی میوه‌های کاملاً رسیده گذاشته می‌شوند.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تا زمانی‌که میوه از یخچال خارج نشده یا بوی تخمیر و ترشیدگی از آن استشمام نشود این مگس‌ها از تخم خارج نمی‌شوند، گفت: به ندرت پیش می‌آید که مگس میوه بالغ از طریق شکاف پنجره و یا فاضلاب جذب بوی میوه‌های در حال فساد شود که با رعایت بهداشت هرگز شاهد این موضوع نخواهیم بود.

    سهراب با تاکید بر اینکه خوردن تصادفی تخم مگس‌ها از طریق میوه‌ها مشکلی برای سلامت به وجود نمی‌آورد، توصیه کرد: این میوه‌ها حتی اگر یکبار شسته شده باشند، بعد از مشاهده این مگس‌های ریز، میوه را قبل از مصرف دوباره بشویید.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان آبغوره را در بطری‌های پلاستیکی نگهداری کرد یا خیر، توضیح داد: آبغوره بیشتر به عنوان چاشنی سالاد استفاده می‌شود و به دلیل اینکه حاوی اسیدهایی مثل تارتاریک، مالیک، فرمیک، سوکسینیک و اگزالیک است خاصیت اسیدی دارد بنابراین این مواد می‌تواند باعث آزاد شدن مواد مضر از ظرف پلاستیکی به داخل آن شود.

    عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: در بین انواع ظروف پلاستیکی فقط پلاستیک‌های polypropylene یا pp با مواد اسیدی وارد واکنش نمی‌شوند ولی سایر پلاستیک‌ها مثل بطری آب و نوشابه برای نگهداری آب لیموو و آبغوره مناسب نیستند.

    سهراب توصیه کرد: بهترین ظروف برای نگهداری آبغوره، ظرف‌های شیشه‌ای هستند.

    متخصص تغذیه و رژیم درمانی هشدار داد: چنانچه آبغوره کپک زد حتماً آن را دور بریزید چرا که کپک‌های مضر با جوشاندن، صاف کردن و یا اضافه کردن نمک از بین نمی‌رود.

    وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مورچه‌های اطراف و یا داخل ظرف عسل خطرناک هستند یا خیر، گفت: به این مورچه‌ها اصطلاحاً مورچه‌های شکر گفته می‌شود و تا به امروز هیچ گزارشی مبنی بر اینکه فردی با این مورچه‌ها بیمار شده ارائه نشده است.

    سهراب با بیان اینکه احتمال اینکه درصد کمی از مورچه‌های شکر ممکن است حامل باکتری یا قارچ باشند وجود دارد، خاطرنشان کرد: کمتر از یک درصد مردم دنیا نسبت به مورچه‌های شکر آلرژی دارند بنابراین با این حال که خوردن تصادفی این مورچه‌ها مشکلی برای سلامت ایجاد نمی‌کند ولی بهتر است بخش عسلی که مورچه را داخل آن مشاهده کرده اید دور بریزید و باقی را با خیال آسوده مصرف کنید.

    وی در ادامه درباره این موضوع که آیا استفاده از باقالا می‌تواند فرد را به کم خونی مبتلا کند نیز اظهار کرد: باقالا یکی از انواع حبوبات مفید و حاوی ریزمغذی‌های مفید و خونساز است.

    سهراب با تاکید بر اینکه مصرف باقالا در افراد سالم در پیشگیری و درمان کم خونی بسیار مؤثر است، گفت: مصرف باقالا برای افرادی که به طور ژنتیکی دچار نقص آنزیم گلوکز شش فسفات روژناز یا به عبارت دیگر مبتلا به فاویسم هستند می‌تواند خطرناک باشد و حتی منجر به شوک شود.

    متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه یادآور شد: استفاده از باقالا برای افراد سالم مشکلی ایجاد نمی‌کند و برای پیشگیری و درمان کم خونی مؤثر است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: مهر
    برچسب ها: باقالاصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذاکم خونیمگس میوهمورچه عسل
    پست قبلی

    خشکسالی ۲۰۰ هکتار نخیلات دشتستان را از ثمردهی انداخت

    پست بعدی

    یک فعال بخش کشاورزی: صادرات محصولات کشاورزی با این وضعیت منطقی نیست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کوروش جعفریان فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف سوسیس و کالباس‌های صنعتی گفت: مصرف این محصولات مورد تأیید...

    بیشتر بخوانید
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    یک فعال بخش کشاورزی: صادرات محصولات کشاورزی با این وضعیت منطقی نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.